A Nemzeti Diverzifikációs Program egy az érintett térségekre vonatkozó, a 2007-2010 közötti időszakra szóló diverzifikációs stratégia

Hirdetés

Nemzeti Diverzifikációs Program

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Elkészült a Nemzeti Diverzifikációs Program, amelyet az FVM ezúton társadalmi vitára bocsát. A véleményezés határideje 2008. szeptember 12. A véleményeket a dozsag@fvm.hu e-mail címre kell megküldeni.
Véleményezési határidő: 2008. szeptember 12.

Nemzeti Diverzifikációs Program


A Nemzeti Diverzifikációs Program egy az érintett térségekre vonatkozó, a 2007-2010 közötti időszakra szóló diverzifikációs stratégia, amely megteremti a cukorgyárak megszűnését követő gazdasági szerkezetváltás alapját.
 
A fejlesztés tárgya az érintettek által működtetett gazdasági szövet átalakulásának segítése annak érdekében, hogy a gazdasági szerkezet olyan új vagy megújított darabját állítsuk helyre, mely hosszú távon segíti a gazdaság és a társadalom fejlődését.
 
A Program célja, hogy a 2009-2010 között rendelkezésre álló közösségi diverzifikációs támogatást, amelynek összege az alap diverzifikációs támogatást tekintve 32.988.408,- euró, a Nemzeti Diverzifikációs Programban megjelölt prioritásaira, valamint a hozzájuk kapcsolódó intézkedések megvalósítására, és ezáltal a cukorgyárak bezárása miatt a térségekben kialakult problémák megoldására használja fel.
Hirdetés

Forrás: www.fvm.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

borjúnevelés épületei

mindazok a létesítmények, amelyek megfelelnek a borjak egészséges tartási és nevelési... Tovább

Békés Megyei Földhivatal

Földhivatal Földhivatal Cím: Békéscsaba József Attila u. 2-4. 5600 Magyarország Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.