Minden, amit a paradicsomról tudni kell

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Kiszállító és termelő kereső

Amit tudni kell a paradicsomról: termesztése, érése, betegségei, kártevői, védelme és felhasználása.

Paradicsom

Ínyenc finomság - Így készíts házi paradicsomlekvárt!

A lekvárkészítés a tartósítás egyik legnépszerűbb (és legízletesebb) formája, azonban sokaknak eszükbe sem juta így félretenni fel nem...

Paradicsom

Paradicsom fagyasztása – Jó ötlet vagy nem?

Ha a rövid válasz érdekel, akkor parancsolj: igen, a paradicsomokat fagyasztva is lehet tárolni. Azonban ha csupán ennyiről szólna az egész,...

Paradicsom

Segítség színtévesztőknek – Így állapítsd meg, hogy érett-e a paradicsom!

A tapasztalat azt mutatja, hogy kevés információt lehet találni az interneten a színtévesztésről. Mostani cikkünk pontosan ezért íródott,...

Paradicsom

Tartósítsd a paradicsomot te is, hogy még év végén is saját termést ehess!

Sokáig kerestem a tökéletes tartósítási módszert, ugyanis én kifejezetten utálom a boltban kapható paradicsomokat, főleg télen,...

Paradicsom

Aranyat ér – Így tartósítsd a paradicsommagokat a későbbi ültetéshez

Sokan – talán pont te is – minden évben új paradicsommagokat vásárolnak maguknak, amiket aztán elültethetnek a kertjükben vagy egy...

Paradicsom

Fantasztikus ötlet – Savanyított cseresznyeparadicsom készítése

Ha a savanyításról van szó, a cseresznyeparadicsomokat ritkán szokás emlegetni. Egyesek a paradicsomok puha húsa miatt nem próbálkoznak...

Paradicsom

Ezért nem érik be a paradicsomod – 6 ok, amire figyelned kell!

Nincs is kellemetlenebb annál, mint amikor heteken keresztül gondoskodsz paradicsomjaidról, de valahogy mégsem hajlandók zöld színüket pirosra...

123 ... 7>