Az Agrároldal marketing tanácsadója, SEO, honlapkészítés : Marketing Professzorok

Az Agrároldal marketing tanácsadója, SEO, honlapkészítés : Marketing Professzorok

Az Agrároldal marketing tanácsadója, SEO, honlapkészítés : Marketing Professzorok

Az Agrároldal tulajdonosa felkérte 2002-ben a Marketing Professzorokat, hogy készítse el számára Magyarország első online mezőgazdasági portálját. Akkor még Az offline újságok korát éltük, így mindenki furcsállotta, hogy digitális agrár lapot adjon ki valaki. A Marketing Professzoroknál mi konkrét marketing stratégiát kaptunk, melyet minden évben újra megalkotunk. Ezek teljes egészében lefedik online marketing folyamatainkat, tartalmaz feladatokat a következő folyamatokra:

 

 • keresőoptimalizálás, SEO,
 • Google és Facebook hirdetések optimalizálása,
 • közösségi média marketing,
 • tartalommarketing,
 • weboldal karbantartás

 

Online marketing tanácsadóink folyamatosan felülvizsgálják marketing rendszerünk eredményességét, és beavatkoznak, ha szükséges. A Marketing Professzorok egyik legnagyobb előnye az, hogy az általuk megalkotott marketing rendszer teljesítménye mérhető, így pontosan tudjuk, mennyi marketing költségből mennyi forgalmunk származik. 

 

A Marketing Professzorok az alábbi feladatokat végezték, végzik cégünknél:

 

 • SEO barát honlapkészítés
 • Keresőoptimalizálás tanácsadás
 • Közösségi média marketingtanácsadás
 • PPC hirdetések optimalizálása
 • Tartalmak gyártása
 • Weboldal karbantartás

 

A Marketing Professzorok kutatáson alapuló ismeretei folyamatosan frissülnek, ezt át is adják cégünknek. Felismerhető gyakorlati tapasztalatuk, látszik, hogy 2002-óta, működő marketing ügynökség. 

 

Marketing Professzorok a SEO ügynökség

A komplex online marketing stratégiában számunkra a legjobb eredményeket a SEO, a keresőoptimalizálás hozza, ebben különösen nagy know-how-al rendelkeznek. Weboldalunk szinte azt összes kifejezésre a Google találati lista élén van. A keresőoptimalizálás az egyik leginkább költséghatékony eszköz: bár az elején nagyobb ráfordítást igényel, a későbbiekben nagy mennyiségben, olcsón hozza a konverziókat!

 

Marketing Professzorok – a komplex online marketing ügynökség

Komplex stratégia, komplex kivitelezés – ezt kaptuk a Marketing Professzoroktól. Annyit foglalkozunk a marketing munkával, amennyit szeretnénk, a többit feladatot mind rájuk bízhatjuk. Önállóan működnek, hozzák az eredményeket. 

 

Marketing Professzorok a honlapkészítő

Honlapkészítés, webdesign terén is a Marketing Professzorokat bíztuk meg. Mind WordPress mind egyedi forráskódú oldalakat készítenek, nekünk eredményessége miatt inkább az egyedi forráskód tetszett meg.  Az egyedi forráskód nem igényel havi szintű karbantartást, minden apró elképzelésünk megvalósítható benne, egyedi megoldásainkkal ki tudunk emelkedni a konkurenciák közül. 

 

Kinek ajánljuk a Marketing Professzorokat, mint marketing ügynökség?

A marketing Professzorok kiemelkedő referenciákkal rendelkezik az alábbi területeken:

területeken. Amennyiben ilyen jellegű cégnél dolgozol, csak ajánlani tudjuk őket! 
 


címkék: Agrárgépészet, Agrárjog, Állatok, Állatorvos, Állattenyésztés, dísznövény, Érdekességek, Gazdaság, Gyeptermesztés, gyümölcs, Házi kert, Húsvét, Húsvéti programok, Karácsony, Karácsonyi asztal, Karácsonyi díszek, kert, Kertészet, Környezetgazdálkodás, Környezetvédelem, Mezőgazdaság, Nemesítés, biotechnológia, Növénytermesztés, Növényvédelem, NVT, mezõgazdasági támogatások, oktatás, Paradicsom, permetezés, Talajművelés, Tudomány, Ünnep, virág, webáruház, Zöldség