A TulipGarden Dunakanyar téeg is vár, rengeteg tulipánnal, amiket te magad szedhetsz!

Tulipánláz a Dunakanyarban: 70.000 tulipán közül válogathatsz

NA
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Dunakanyar szívében, Vác és Kosd között elhelyezkedő Cselőtepuszta tanyavilágában 2024 áprilisától egy igazi virágparadicsom vár minden természet- és virágszerető látogatót. A TulipGarden Dunakanyar kertje, 70.000 csodálatos tulipánnal, hétvégenként, péntektől vasárnapig 9:00-tól 17:00-ig nyitja meg kapuit, hogy a látogatók személyesen válogathassanak az 81 különböző fajta virágból.

TulipGarden Dunyakar

Szedj te is tulipánt a TulipGardenben!

A kert különlegessége, hogy nem csupán a látogatást, hanem a tulipánok szedését is lehetővé teszi. Ehhez metszőollót és kosarat biztosítanak a helyszínen, de figyelemmel arra, hogy ezek a eszközök limitált mennyiségben állnak rendelkezésre, érdemes sajátot hozni, hogy mindenki biztosan részesülhessen ebben az egyedülálló élményben. A szedés során fontos, hogy a virágokat az alsó levelek felett vágjuk le, hogy minél tovább élvezhessük őket otthon, vázában. Azonban nem csak a tulipánok teszik különlegessé ezt a helyet. A kertet jácint és nárcisz különlegességekkel is bővítették, így a látogatók egy még színesebb és változatosabb virágkavalkáddal találkozhatnak.

TulipGarden Dunakanyar

TulipGarden: egy életre szóló élmény

Tavaly tavasszal volt szerencsém személyesen is ellátogatni a TulipGarden Dunakanyarba, és őszintén mondhatom, hogy egy életre szóló élményben volt részem. A látogatásom során nem csak a hihetetlenül széles tulipánválaszték nyűgözött le, hanem a helyszínen dolgozók kedvessége és segítőkészsége is hozzájárult ahhoz, hogy felejthetetlenül szép napot tölthessek ott.

Azonnal észrevehető volt, hogy nagy gondot fordítanak a látogatók kényelmére és az esemény zökkenőmentes lebonyolítására. Különösen lenyűgözött a jól szervezett parkolási rendszer, amelyet több ember irányított, biztosítva ezzel, hogy mindenki könnyedén megtalálja a helyét anélkül, hogy zavar lenne vagy feleslegesen sokat kellene gyalogolniuk. Csodálatos tulipánokkal tértem haza, amik sokáig ékesítették a nappalimat, nézzétek csak:Tulipán szedés a Dunakanyarban
 

Hol van a TulipGarden?

A TulipGarden Dunakanyar könnyedén megközelíthető Budapest irányából az M0-ás és az M2-es autóúton keresztül, míg Szentendréről komppal, Heves megyéből Aszód felől, Nógrád vagy akár más megyékből, sőt Szlovákiából is egyszerű az út. A kert elérhetőségét és pontos helyét a Facebook oldalukon található Google térképes link segítségével is megtalálhatják az érdeklődők. A fizetési lehetőségek között szerepel a készpénzes és a kártyás fizetés is, így mindenki kényelmesen választhatja ki a számára legmegfelelőbb módot.

A TulipGardenben a kutyusokat is szívesen várják

A terület körbekerített, így a látogatók házi kedvenceiket is magukkal hozhatják, akik valószínűleg ugyanúgy élvezni fogják a szabadban töltött időt és a virágok látványát, mint gazdáik. A kisgyermekes családok számára örömteli hír, hogy a kert babakocsival is bejárható, így a legkisebbek is részesei lehetnek ennek a csodás kikapcsolódásnak.

Az élményt tovább gazdagítják a kézműves termékek, amelyek között megtalálhatók a nagyi titkai – lekvárok, szörpök, különféle bogyós gyümölcsök – valamint házi kézműves sajtok, szappanok és sok más, házi praktikával készült termék. Ezek a különlegességek nem csupán a szemnek, hanem a léleknek is üdítőek, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy a látogatók hazavihessenek egy darabka természetet és hagyományt.

Tulipán szedés a Dunakanyarban

A családias hangulatú TulipGarden Dunakanyar áprilistól téged is vár

A TulipGarden Dunakanyar nem csak egy virágkert; ez egy olyan hely, ahol a természet szépsége, a kézműves hagyományok és a családias hangulat találkozik. Itt mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb tulipánt, és egyben felejthetetlen élményekkel gazdagodhat. Tavasszal tehát irány a Dunakanyar, ahol a tulipánok varázslatos világa vár!

Csatlakozzatok a Facebook oldalukhoz, hogy minden információt első kézből kapjatok meg! 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

csöves kukorica szellőztetéses tárolóberendezés

a hagyományos góréban való tárolás továbbfejlesztése mest. légáram befújásával. Olyan,... Tovább

Szarvasi Körzeti Földhivatal Gyomaendrõdi Kirendeltsége

Földhivatal Intézményvezetõ: Giricz Lukács Típus: Közszolgáltató Nyitvatartás: hétfõ,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek