Őszi koszorú készítése

Egyéb cikkek

Készítsünk csodaszép őszi koszorút percek alatt!

Habár a hőmérő még nem egészen árulkodik erről, az ősz tagadhatatlanul is beköszöntött hazánkban. Sokan már tűkön ülve várják, hogy a fák levelei felvegyék az ilyenkor jellemző meleg színeiket, és hogy az otthonokba is beköltözzön az ősz hangulata. Ez a színes évszak...

Készíts te is isteni birslekvárt

Egyéb cikkek

Isteni finom birslekvár készítése tartósítószer nélkül!

Különös, de a legelső ókori híradás székletfogó gyümölcsként említi a birset. Mára már kísérletileg is igazolt az emésztőszervekben...

Minden a csattanó maszlagról

Egyéb cikkek

Virágzik a csattanó maszlag – Ismerd fel és védekezz ellene!

A csattanó maszlag (Datura stramonium) egy egynyári gyom a burgonyafélék (Solanaceae) családjából, amellyel kertekben, közutak szélén,...

Sütőtöklekvár saját kezűleg

Egyéb cikkek

Sütőtöklekvár készítése saját kezűleg

Ha szereted a sütőtököt, akkor ezt a receptet neked találták ki, ha nem szereted, akkor biztos vagyok, hogy ezentúl szeretni fogod! A tél...

Kolbász készítés, kolbász füstölés tudnivalók

Egyéb cikkek

Kolbász készítés, kolbász füstölés tudnivalók

Nem létezik szerintem olyan magyar ember, aki nem szereti a kolbászt. Én is imádom, ha tehetném, akkor csak azt ennék, szalonnával, vörös-,...

Szuper finom szilvalekvár recept

Egyéb cikkek

Készíts szilvalekvárt saját kezűleg

Nagyszüleink kertjében mindig volt pár szilvafa, mindenki nagyon szerette ugyanis a lekvárt, vagy éppen a pálinkát! Mostani cikkünkben a...

Valóban mérgező a rügyezett burgonya?

Egyéb cikkek

Tényleg mérgező a kirügyezett burgonya?

Sokakban felmerült már a kérdés, és több olyan emberrel is találkoztam, aki félt a kirügyezett burgonyától, és inkább kidobta, minthogy...

Retro gyümölcsök, amiket mindenki imádott

Egyéb cikkek

Retro gyümölcsök

Mostani cikkemben olyan gyümölcsöket mutatok be nektek, amelyeket őseink még nagyon jól ismertek, illetve gyűjtöttek. Sokan mára...

123 ... 181>

Legnépszerűbb cikkeink

hirdetes