notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság - képekben


Képgaléria

Hirdetés

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság. Növénytermesztés, kertészet, állattenyésztés, növényvédelem, talajművelés, agrárgépészet.

Állati barátságok

Az állatok ez emberekhez képest nagyon jól megférnek egy más mellett. Ebben a galériában 25 csodálatos képet mutatunk be állati barátságokról. Hihetetlenül aranyosak, nézzétek meg ti is.

Almafajták

 Összegyűjtöttük a legnépszerűbb és leggyakoribb almafajtákat egy albumba. Elstar, fertődi téli, nyári zamatos, florina, golden delicious, idared, jonagold, london pepin, red delicious, rubinola, starking, summerred, téli fehér kálvil.

Amiket már ettél, de talán még sosem láttad hogy teremnek

Manapság már egyre jobban terjednek el az egzotikus növényeket, melyeket már biztosan fogyasztottunk, viszont valószínűleg sohasem láttuk hogyan teremnek. Most ezt mutatjuk meg nektek.

Aranyos állatok

Aranyos állatok képekben

Bébi állatok

Bébi állatok

Beszédes zöldségek, amik emlékeztetnek valamire

Biztos előfordult már veletek is, hogy kiröhögött egy paprika, vagy becsapott egy banán. Most olyan beszédes zöldségek képeit mutatjuk meg, amikről biztos eszetekbe jut majd valami.

Boldog Állatok

20 képet gyűjtöttünk össze egy képalbumban, ezzel bizonyítva, hogy az állatoknak is vannak érzései és tudnak nagyon boldogok is lenni, mosolyognak, ugrálnak örömükben.

Bonsai

Csodálatos bonsai-ok képekben bemutatva.


Hirdetés

címkék: