Óévbúcsúztató koncertek Budapesten, dzsessz, világzene, klasszikus muzsika, koncerthelyszín, Budapest, zuglói Kassák klubja, Szabados György zongorista, Fonó Budai Zeneház, Zeneakadémia, Megasztár-vet

Óévbúcsúztató koncertek Budapesten

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Az év utolsó napjaiban dzsessz, világzene és klasszikus muzsika egyaránt szól a különböző koncerthelyszíneken, Budapesten. A hetvenes és nyolcvanas évek legendás zuglói Kassák klubjának légköre kel életre szerdán este a Fonó Budai Zeneházban, ahol Szabados György zongorista lép fel zenésztársaival: a Dresch Quartettel, a Grencsó Kollektívával, a Tiszavirág, a Makám és az Ifjú Muzsikás Együttessel. A Zeneakadémián is dzsessz hallható csütörtökön és pénteken este. A Benkó Dixieland Band közönsége számíthat a hagyományos vendégekre, Berki Tamás énekesre és Szalóky Béla harsonásra. Mellettük a több rangos nemzetközi díjjal jutalmazott fiatal énekesnő, Micheller Myrtill lép pódiumra.
Óévbúcsúztató koncertek Budapesten, dzsessz, világzene, klasszikus muzsika, koncerthelyszín, Budapest, zuglói Kassák klubja, Szabados György zongorista, Fonó Budai Zeneház, Zeneakadémia, Megasztár-vet

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

Micheller Myrtill a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének tanszékén szerzett diplomát 1999-ben. Az első Megasztár-vetélkedő versenyzőinek szakmai felkészítésével őt bízták meg 2003-ban. Ez év nyarán harmadik díjat kapott egy finnországi versenyen.

A Trafó Kortárs Művészetek Háza falai között csütörtökön este tartják az Egy Kiss Erzsi Zene című rendezvényt. Az avantgárd színházi formációk tagja, filmzenék szerzője és énekese, Kiss Erzsi megszokott csapatához (G. Szabó Hunor, Kovács Linda, Sütő Márton és Vajdovich Árpád) meghívták Dombi Katit, Szantner Annát (ének, kolomp, bambuszcsörgő), Dudás Zsombort (pergő, kanna, udu), Pápai Istvánt (udu, tabla, tamburin), Premecz Mátyást (Hammond orgona), Berán Gábort és Lajhó Barbarát (hegedű).

Hirdetés

A Kaláka szombaton délelőtt a gyerekeknek játszik, este pedig - Csak az egészség meglegyen címmel - a felnőtteket szórakoztatja a Művészetek Palotájában. A koncerteken duda, pánsíp, ukulele, koboz, mandolin és több más, ritkaságnak számító hangszer is megszólal.

Hirdetés

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: MTI

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

talajművelési rendszer

a ->talajművelés irányelveinek, módozatainak, eszközeinek bizonyos szempontok szerint... Tovább

általános forgalmi adó (ÁFA)

olyan -> hozzáadott érték típusú közvetett —>adó, amely az egyes termelési fázisokban... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés