A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kialakításáról a kormány határozatban, ill. a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium miniszteri rendeletben rendelkezik

Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A fejlesztési folyamatok összehangolása érdekében célszerű hálózatba szerveződni. A magyar vidék fejlesztésére példátlan lehetőség nyílik a 2007- 2013- as tervezési időszak lehetőségeinek köszönhetően. Ebben nagy hangsúlyt kap a vidékfejlesztési források hatékony felhasználása.
A fejlesztési folyamatok összehangolása érdekében célszerű hálózatba szerveződni

Érdemes hálózatba szerveződni


Ennek érdekében az Európai Uniós és a hazai jogszabályoknak megfelelően a vidék szereplőinek - így az önkormányzatoknak, a vállalkozóknak, a civil szervezeteknek, a helyi közösségeknek - célszerű, ill. szükséges a fejlesztési folyamatok összehangolása érdekében hálózatba szerveződni. Az így létrehozott Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat intézményrendszere információáramlással, tanácsadással, tapasztalatok és a gyakorlatok cseréjével, képzéssel, térségközi és nemzetek közötti együttműködéssel, projektgenerálással, többszereplős fejlesztésekkel, folyamatsegítéssel, partnerség elvén nyugvó együttműködés ösztönzésével segíti a vidékfejlesztés hatékony megvalósítását.
 
Hirdetés

Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat


Az ügy kiemelt fontossága miatt, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kialakításáról a kormány határozatban, ill. a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium miniszteri rendeletben rendelkezik. Gráf József miniszter a hálózat irányításával Pásztohy András miniszteri biztost nevezte ki, a hálózat főtitkári teendőinek ellátásával.

Forrás: www.fvm.hu

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

fogak

a szájüregben levő, a táplálék felaprózására szolgáló rágószervek. Részei: a... Tovább

fentin-hidroxid és fentin-acetát hatóanyagú gombaölő szerek

hatóanyagukban szerves kötésben ónt tartalmaznak. Bár a nehézfémek növényvédelmi célra... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés