Féláron ihatunk magyar bort és pezsgőt

Hirdetés

Féláron ihatunk magyar bort és pezsgőt

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Idén először rendezi meg a Borszerda programot a Magyar Bormarketing Kht. Az akcióhoz csatlakozó vendéglátó- helyeken 2009. április 29-én minden magyar bort és pezsgőt féláron kínálják, ezen kívül minden főétel mellé egy pohár bor grátisz jár a ház borából.
Féláron ihatunk magyar bort és pezsgőt

Borszerda 2009. április 29-én


 

Hirdetés


A Magyar Bormarketing Kht. idén először rendezi meg a "Borszerdát", az immár hagyományossá vált Torkos Csütörtök mintájára. A Borszerdára a Nemzeti Bormarketing Program keretében kerül sor 2009. április 29-én.

Az akcióhoz csatlakozott éttermekben és vendéglátóhelyeken a Borszerdán egész nap, minden à la carte kínálatban szereplő magyar bor és pezsgő 50 százalékos kedvezménnyel rendelhető. Ezen kívül minden főétel mellé egy pohár grátisz jár a ház borából.

A csatlakozás feltétele az eseményt megelőző héten használt à la carte itallap (borlap) megtartása és az 50 százalékos kedvezmény megadása minden magyar borra és pezsgőre. Külön erre az alkalomra készített "Borszerda borlappal", azaz szűkített borsorral nem lehet részt venni az akcióban.

Az esemény kiemelten fontos a magyar bor fogyasztásának ösztönzése szempontjából, mondta el Szabó Borbála, a Magyar Bormarketing Kht. belföldi programmenedzsere. Hozzátette: az akció célja, hogy a mértékletes, minőségi borfogyasztás növekedjen, elsősorban a gasztronómiában.

Egy éttermi étkezésnek a bor is ugyanolyan fontos része, mint az étel: nem az kérdés, hogy igyunk-e valamit, hanem az, hogy milyen bort válasszunk.

Itthon arra kell felhívni a fogyasztók figyelmét, hogy az ételek legmegfelelőbb kísérője a bor, és hogy a vendégek - pénztárcájuk függvényében - ne féljenek kísérletezni, mondta Sinkó Krisztina, a Magyar Bormarketing Kht. Igazgatója. A Borszerda kommunikációs partnere a Magyar Turizmus Zrt.; az eseményhez borkereskedők, taxi- és pótsofőrtársaságok és a METRO áruházlánc is csatlakozik. A regisztrált éttermek listája és az eseménnyel kapcsolatos minden további információ elérhető az esemény folyamatosan frissülő honlapján.
Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

galamb (Columba domestica)

a galambfélék (Columbidae) családjába tartozik. A napjainkban ismert sok száz g.-fajta közös... Tovább

emulzió

egy folytonos közeget képező folyadék és a benne apró cseppekben finoman eloszlatott... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.