Közlemény a közösségi jogszabályban előírt Mezőgazdasági Szaktanácsadási Rendszer (Farm Advisory System) feladatainak ideiglenes ellátásával kapcsolatban, 1782/2003/EK rendelet, tagállamok, Mezőgazdas

Közlemény a közösségi jogszabályban előírt Mezőgazdasági Szaktanácsadási Rendszer (Farm Advisory System) feladatainak ideiglenes ellátásával kapcsolatban

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A 1782/2003/EK rendelet értelmében a tagállamok által kötelezően működtetendő Mezőgazdasági Szaktanácsadási Rendszer (Farm Advisory System) feladatait - ideiglenes jelleggel, 2007. január 1-től 2007. június 30-ig - a közhasznú NVT tanácsadási rendszert működtető Magyar Agrárkamara, valamint a Dunántúli Mezőgazdasági Szaktanácsadók Szövetsége (DMSZSZ) NVT tanácsadói látják el.
Közlemény a közösségi jogszabályban előírt Mezőgazdasági Szaktanácsadási Rendszer (Farm Advisory System) feladatainak ideiglenes ellátásával kapcsolatban, 1782/2003/EK rendelet, tagállamok, Mezőgazdas

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

Az általuk nyújtott tanácsadási szolgáltatás a mezőgazdasági termelők számára ingyenesen igénybe vehető, az FVM Képzési és Szaktanácsadási Intézet honlapján (www.kszi.hu) megjelölt helyeken.

A tanácsadók a Nemzeti Vidékfejlesztési Tervhez kapcsolódó tanácsadási szolgáltatáson kívül a kölcsönös megfeleltetés és a helyes mezőgazdasági és környezeti állapot követelményeire vonatkozóan is nyújtanak általános jellegű tájékoztatást.
 
2007. július 1-től az akkreditált Területi Szaktanácsadási Központok végzik a Mezőgazdasági Szaktanácsadási Rendszer (Farm Advisory System) feladatait. Térítés ellenében nyújtanak szaktanácsot a mezőgazdasági termelők és az erdőgazdálkodók részére az agrárágazat számos szakterületén, beleértve a kölcsönös megfeleltetés, a helyes mezőgazdasági és környezeti állapot, valamint a munkabiztonság követelményeit is.

Hirdetés

A szaktanácsadási szolgáltatást igénybevevők az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) keretében támogatásban részesülhetnek, amelynek feltételeit az FVM jogszabályban teszi közzé.

Hirdetés

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: FVM

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

kemencebokor

a legelőn a bükkcserjék hajtásait az állatok lerágják, emiatt azok búboskemence alakot... Tovább

megszorult mag

az érési folyamat közben bekövetkező káros hatásokra (aszály, megdőlés, gombás betegség,... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 245

Átlagos értékelés: 4.9