Óévbúcsúztató bulik Budapesten, Ronikum Bt. rendezvényszervező cég, zenei előadások, tűzijáték, Budapest Szilveszter 2006, Vörösmarty tér, Oktogon, Nyugati tér, jazz, Szalóky Ági és zenekara

Óévbúcsúztató bulik Budapesten

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Európai fővárosok hangulatát bemutató vetítéssel, tematizált zenei előadásokkal, tűzijátékkal készül a Ronikum Bt., rendezvényszervező cég a Budapest Szilveszter 2006 hagyományos budapesti óévbúcsúztató eseményre, amelyet - a korábbi évekhez hasonlóan - három helyszínen, a Nyugati téren, a Vörösmarty téren és az Oktogonnál rendeznek meg. A három helyszín három különböző zene stílusnak ad otthont: a Vörösmarty téren december 30-án jazz zenét lehet hallani, amit 19 órától Szalóky Ági és zenekara, majd a Budapest Jazz Orchestra és a Hot Jazz Band ad elő. Másnap, december 31-én a világzene képviselői koncerteznek este héttől, úgy mint a Fabula Rasa, a Makám, a Nomada és a Besh o droM.
Óévbúcsúztató bulik Budapesten, Ronikum Bt. rendezvényszervező cég, zenei előadások, tűzijáték, Budapest Szilveszter 2006, Vörösmarty tér, Oktogon, Nyugati tér, jazz, Szalóky Ági és zenekara

Kérdése van? Tegye fel, tanácsadóink válaszolnak! Állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, növényvédelem, talajművelés, jog, biotechnológia, környezetgazdálkodás, minden ami mezőgazdaság: Agrároldal.hu.

A budapesti fiatalok központi találkozóhelye, az Oktogon ad otthont a pop- és könnyű zene képviselőinek: 31-én este nyolc órától fellép Tóth Vera, Lola, Gáspár Laci, továbbá a Kozmix, a Groovehouse együttes, éjfél után pedig DJ Spy The Ghost adja a ritmust.

A Nyugati téren élő koncertekkel szórakoztatják a közönséget, 30-án két rock and roll együttes, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, majd a The Party Animals együttes teremt házibuli hangulatot, este kilenc órától.

Hirdetés

Szilveszter este fél nyolctól a Crystal együttes, Póka Angéla, az Unique zenekar, Roy és Ádám valamint a Danubius Rádió műsorvezetői szórakoztatják a közönséget.

A Budapest Szilveszteren most először kapcsolnak webkamera segítségével európai fővárosokat, így a magyar közönség kivetítőkön láthatja, hogyan szórakoznak Bécsben, Párizsban, Londonban, Rómában és Bukarestben az emberek.

Hirdetés

Éjfélkor mindhárom helyszínen elhangzik a himnusz, a Vörösmarty téren a világzenét játszó együttesek adják elő. Tűzijátékot egy helyszínen, a Nyugati téren lehet majd látni - mondta el az MTI-nek Botos Kinga, a Ronikum Bt. rendezvényigazgatója.

Szeretné vállalkozását hatékonyan hirdetni? Szeretné, ha weblapja látogatottabb lenne? Online marketing tanácsadás, és hatékony online hirdetés az Agrároldal.hu szakértőitől! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás: MTI

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

vitaminok

különböző kém. felépítésű, kis mennyiségben hatékony szerves vegyületek. Egyes v.-at a... Tovább

kénbaktériumok (Thiobacteriaceae)

ként, ill. kéntartalmú vegyületeket oxidáló, szerves anyagot kemoszintézissel előállító... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés