notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság - képekben


Képgaléria

Hirdetés

Agrároldal: minden, ami mezőgazdaság. Növénytermesztés, kertészet, állattenyésztés, növényvédelem, talajművelés, agrárgépészet.

Csodálatos Állatvilág

Gyönyörű állatok csodálatos képekben egy albumban. A világ legszebb állatai olyan szemszögből, ahogy nem sokszor láthatjuk őket. Meglepő csodákra képes a természet, íme a bizonyíték.  

Csodálatos gabonakörök

A gabonakör gabonatáblákon a gabonaszálak megdőléséből létrejövő alakzat. Leginkább búzatáblán találkozhatunk ilyen jelenséggel. Bonyolultabb alakzatokat sokszor magyaráznak földönkívüli jelenségként, de legtöbb alkalommal a mintázatokat emberek hozzák létre.

Csodálatos Kerti Tavak

24 gyönyörű szép kerti tó tekinthető meg ebben a képalbumban. Egytől egyig csodálatosak, szívesen elfogadnám bármelyiket a kertembe, remélem ti is így gondoljátok. 

Csodálatos téli fotók az állatokról

Csodálatos fotókat készítette az állatokról a nagy hidegben. Szerencsére ők képesek téli bundára váltani, így nem fáznak azért annyira és némelyik állat élvezi a havat.

Csodálatos természeti képek

A természet folyamatosan produkál szebbnél szebb csodákat. Most hoztunk nektek 25 gyönyörű szép képet, melyeket letölthettek háttérképnek is. Osszátok meg ismerőseitekkel, hogy ők is gyönyörködhessenek benne. 

Disznófajták

Disznófajták képekben -  magyar nagyfehér, mangalica, lapály, hereford, duroc, vietnámi csüngőhasú, yorkshire, stb. 

Érdekességek

Érdekességek 


Hirdetés

címkék: