Jövőre Magyarország lesz a Grüne Woche meghívott vendége

Hirdetés

Jövőre Magyarország lesz a Grüne Woche meghívott vendége

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Idén is megrendezték Berlinben az immár hagyományos „Nemzetközi Zöld Hét” (Internationale Grüne Woche) elnevezésű vásárt, amely Németország leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági fogyasztói vására.
Jövőre Magyarország lesz a Grüne Woche meghívott vendége

 Az élelmiszer- gazdaság és agrárpolitika egyik legnagyobb seregszemléjére 2009. január 16-25. között került sor.

 

A tíznapos rendezvényen a világ minden tájáról több mint 50 ország képviseltette magát, a vendégország Hollandia volt. Magyarország idén 37. alkalommal mutatkozott be a vásáron, amelyen részt vett Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter is. Az AMC közösségi stand teljesen új arculatot kapott, a 2009 januárjától bevezetett újításoknak megfelelően alakították ki. A magyar agrárium, illetve élelmiszeripar számára nagy kihívás, hogy 2010-ben a szakvásár szervezőinek felkérése alapján Magyarország lesz a vendégország. Az idei vásáron való részvétel már ennek tudatában, az előkészületek jegyében zajlott.

Hirdetés

 


A vásár ideje alatt Gráf József a cseh mezőgazdasági miniszterrel, illetve az év második felében soros elnöki tisztet betöltő Svédország miniszterével folytatott szakmai megbeszélést a napirenden lévő agrárkérdésekkel kapcsolatban. A tárgyalások során megállapodás született arra nézve, hogy a svéd elnökségi munkában magyar gyakornok is részt vesz majd tapasztalatszerzés céljából, hasonlóan a szlovén és a francia elnökség alatti munkához.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

jellegtelen talaj

olyan fiatal talaj, amely még nem mutat semmilyen ->talajtípussal rokonságot (pl. nyers... Tovább

gyapjúszál tulajdonságai

a gyapjúszálnak számos olyan értékes tulajdonsága van, ami miatt a szőrme- és a... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.