Másnak habzik tovább a Borsodi

Másnak habzik tovább a Borsodi

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Ahogy azt nyáron már terveztek, ma megtörtént: új tulajdonosa lett a Borsodi Sörgyárnak. A világ legnagyobb sörgyártó konszernje, az Anheuser- Busch-Inbev (ABI) csütörtökön bejelentette, hogy olyan végleges szerződést írt alá, amelynek értelmében eladja közép-európai sörgyárait, - köztük a Borsodi Sörgyárat.
Másnak habzik tovább a Borsodi

A világ legnagyobb sörgyártó konszernje, az Anheuser-Busch-Inbev (ABI) csütörtökön bejelentette, hogy olyan végleges szerződést írt alá, amelynek értelmében eladja közép-európai sörgyárait, - köztük a Borsodi Sörgyárat - a CVC Capital Partnersnek, amely a világ egyik vezető pénzügyi befektető vállalkozása – írta a vgo.hu a FAZ hírére hivatkozva. A sörgyárak mellett a gyártó olyan márkáktól is megválik, mint a Staropramen.

Hirdetés

A szerződésben szereplő vállalati érték mintegy 3 milliárd euró, azonban a konszern további 800 millió dollárhoz juthat, ha az ügylet a CVC számára kifizetődik, magyarán, az eredeti befektetés után haszon jelentkezik. Az ABI a pénzt a felhalmozott adóssága törlesztésére használhatja fel.

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

kutrica

a sertésfiaztató épület alapegysége, amely az anyakoca és naposmalacok együttes... Tovább

Liprima (WRG 184)

Õszi káposztarepce Cél: olajipari Leírás:Levelein a karéjok száma közepesnél több,... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés