Lohmann Animal Health Hungária Kereskedelmi Kft., vakcinák

Mi újság Lohmann-éknál?

Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

A Lohmann Animal Health Hungária Kereskedelmi Kft. évek óta aktív láncszeme a hazai vakcina és állat-gyógyszer piacnak. Részesedését évről évre növelve mára egyik meghatározó tagja lett a baromfi betegségek elleni vakcinás védekezésnek.
Lohmann Animal Health Hungária Kereskedelmi Kft., vakcinák

A Lohmann Animal Health Hungária Kereskedelmi Kft. évek óta aktív láncszeme a hazai vakcina és állat-gyógyszer piacnak. Részesedését évről évre növelve mára egyik meghatározó tagja lett a baromfi betegségek elleni vakcinás védekezésnek.

Úgy értesültünk, hogy a cég életében és a vakcina forgalmazásában bizonyos változások következtek be. Erről kérdeztük dr. Molnár Balázs cégvezetőt, a Kft. ügyvezető igazgatóját.

- Való igaz, hogy partnereink zavartalanabb vakcina-ellátása érdekében bizonyos változtatásokat, ésszerűsítéseket hajtottunk végre és állategészségügyi szakembereket is alkalmaztunk. A megkezdett átalakulási folyamat azonban még nem fejeződött be, s így erről most nem szívesen beszélnék. Egy későbbi időpontban azonban amikor már minden fontos dolog a helyére került szívesen tájékoztatom partnereinket elsősorban az
ő érdekükben végrehajtott változtatásokról. A lényeg az, hogy az átalakítás eredményeképpen terveink szerint gyorsabb, egyszerűbb és rugalmasabb lesz partnereink kiszolgálása.

- És mi a helyzet a baromfibetegségek elleni vakcinákkal?

- Az utóbbi években hatalmas fejlődésen ment keresztül az LAH termékportfóliója: a meglévő vakcináinkat a tudományos kutatásaink alapján folyamatosan fejlesztjük, valamint új termékekkel is folyamatosan megjelenünk a piacon annak érdekében, hogy a teljes vakcinasorunk meglegyen. Remélhetőleg hamarosan valamennyi baromfibetegség elleni vakcina birtokában leszünk. A fontosabb baromfibetegségek ellen azonban kiváló minőségű vakcináink vannak. Közülük csak példaként említem a salmonellosis elleni vakcinánkat, amit egész Nyugat-Európa használ, vagy a broiler-termelők életét megkeserítő Gumboro betegség elleni vakcináinkat. Az utóbbi iránt például az elmúlt hónapokban óriási volt a kereslet. E vakcina állategészségügyi megítéléséről azonban kérdezze meg szakembereinket, ők pontosabb felvilágosítással is szolgálhatnak.

- Dr. Bajnok László a cég főállatorvosa és Dr. Bitay Zoltán állategészségügyi szakértő, főállatorvos elmondták:

- A TAD GUMBORO Vac és az újabban nagy népszerűségnek örvendő TAD GUMBORO Vac Forte vakcina valóban kitűnő minőségűek. Mindkét oltóanyag nagyon megbízható, jó immunitást és védelmet biztosít a Fertőző Bursitis ellen. Az utóbbi olyan területeken is sikerrel bevethető, ahol egyéb védekezési formák eddig nem hoztak eredményt. Ez annak köszönhető, hogy a vakcina a különlegesen hatékony LC75-ös vírustörzset tartalmazza, amely a Cuxhaven-i kutatóközpont vizsgálatai szerint az eddig ismert legjobb vakcinákkal is felveszi a versenyt.

Népszerűségének másik oka alkalmazásának egyszerűségében keresendő. Az állatokat nem kell egyedenként megfogni, s ezzel az állományt stresszhelyzetbe hozni. Ezek a vakcinák ivóvízben itathatók, vagy aerosol-spray formában az állományra permetezhetők. A védelem pedig sziklaszilárd minden esetben.Megköszönve a tájékoztatást, beszélgetésünket azzal zártuk, hogy egy későbbi időpontban a változások iránt ismét érdeklődünk.


Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

kenéstechnika

mindazoknak az előírásoknak az összessége, amelyek megtartásával a gép v. berendezés... Tovább

extrahált dara

a különböző olajos magvakból, így pl. a napraforgóból, repcéből héjtalanítás után... Tovább

Tovább a lexikonra