Egy fantasztikus videó a Hazaszeretetről

Csodálatos videó a Hazaszeretetről!

Szélesi Ferenc - Főkertész
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Csodálatos videóra bukkantunk nem olyan régen az interneten, egyben megható és felemelő az a pár perc, amit most ti is megtekinthettek. A cím már nagyon sokatmondó: Magyarország az én Hazám! Nézzük, hogyan is született a mű!

A legmeghatóbb magyar videó a Hazaszeretetről!

 

A zene gyógyító ereje elnevezésű nemzetközi utazó fesztivál tette közzé ezt a nem mindennapi, csodálatos és megható videót, melyet a Magyar Nemzeti Múzeumban vettek fel, egyszerűen nem tudom szavakba önteni, hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem, amikor először megláttam/hallottam.


A videón egy vak kisfiú énekel, őt a Budapest Unique Symphonic kíséri, később csatlakozik Fodor Beatrix operaénekesnő, Hábetler András operaénekes, Németh Gábor "Nemo" és Aczél Tamás is. Németh Gábor dobon, Benkő László billentyűn, Török Ádám fuvolán, Kerekes Aladár gitáron, Studniczky László pedig basszusgitáron kísér.


A zene gyógyító ereje fesztiválon számos magyar és külföldi zenekar, előadó állt a közönség elé, az esemény szervezője, a Családokért Tisztán Alapítvány volt, arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy a zenetanulás nagyon fontos a családok életében.


A legfőbb üzenet ez volt: "A zenének nem számít, hogy gazdag, avagy szegény vagy. A zene nemzetközi. A zene mindenkié. Átjár, feltölt, segít."
És most nézzük ezt a csodálatos videót, lapozz a következő oldalra.

A legmeghatóbb <a class="autolinkeles" title="mag" href="https://www.agraroldal.hu/mag-kifejezes.html">mag</a>yar videó a Hazaszeretetről!

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

hús

szűkebb értelemben a vágóállatok harántcsíkolt izomzata (izomszövet) a vele szoros... Tovább

libalegelő

silány gyep; ha a libák járják és piszkítják tollukkal, ürülékükkel, más állat nem legel rajta. Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek