notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Versenyben vagyunk. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok

Kiszállító és termelő kereső
hirdetes

Versenyben vagyunk.

Rombauer Tamás
Ebben az évben 23. alkalommal, 2007. szeptember 12. és 15. között nyitja meg kapuit a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok kiállítás. A nagy hagyományokkal bíró rendezvénynek évről-évre nő a jelentősége, ami a kiállítók és a látogatók számának növekedésében is megmutatkozik. Ma már büszkén elmondhatjuk, hogy a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok az agrárgazdaság legjelentősebb vidéki kiállítása.
Versenyben vagyunk. Bábolnai Nemzetközi gazdanapok

Felgyorsult átalakulás

Versenyben vagyunk, hiszen agrárgazdaságunk átalakulása - az elmúlt három évben, mióta csatlakoztunk az Európai Unióhoz - felgyorsult, a piac nyitottá vált, a termékek és szolgáltatások versenye még intenzívebb lett, felértékelődött az információ, a tudás, amelyek hiányában nem lehet jó döntést hozni.

Versenyben a gazdák, a mezőgazdasági termelők. Az új jogszabályok, termelési kvóták, támogatási feltételek, az egyre hatékonyabb technológiai ismeretek birtoklása elengedhetetlen feltétele annak, hogy az Európai Unió piacán megmérettethessenek a magyar agrárium szereplői.

A verseny győztese

A verseny legnagyobb győztese a fogyasztó, aki jobb minőségű élelmiszerhez jut, kedvezőbb áron. De a termelők közül győztes csak az lehet, aki gyorsabban képes válaszolni a gazdasági környezet kihívására, és olcsóbban állítja elő termékeit.

hirdetes

Házigazdák

Versenyben a kiállítás házigazdája, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft., társrendezője az IKR Zrt., valamint szervező partnere, a Congress Kft., akik színvonalas munkával igyekeznek a kiállítók és látogatók elvárásának megfelelni, amelynek bizonyítéka, hogy a kiállítás évről-évre fejlődik.

Témák

Versenyben vagyunk a természettel is, hiszen az idei évben tapasztalható aszály újabb kihívás nem csak a növénytermesztők, de minden agráriumból élő számára is, ezért választottuk a szakmai programok egyik kiemelt témájának a víztakarékos növénytermesztési eljárások bemutatását. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon évek óta nagy érdeklődéssel kísért gyakorlati gépbemutatót tartunk. Nem maradhat el az idén sem, a "Lovak és lóerők" látványos showműsora, amely a hagyományos lovasbemutatót ebben az évben is a mezőgépgyártásban elért technikai újdonságok bemutatásával ötvözi.

hirdetes

Versenyben vagyunk a fiatal szakemberek képzése terén, de versenyben vannak a kiállítókon kívül, a pályázatírók is, nem beszélve a finanszírozó bankokról, hogy a hazai gazdálkodók közül minél többen érezhessék győztesnek magukat az elkövetkezendő években.

Jöjjön el, legyen Ön is partnerünk, a négynapos Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon, amely konferenciái, tanácskozásai, szakember találkozói révén kíván segíteni mind a termelőknek, mind a fogyasztóknak a technológiai újdonságok megismerésében.

Forrás: www.babolnaigazdanapok.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
94 473
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
4 673 075

Boydur (SB 0001)

Kukorica Cél: szemes Leírás:A címerhányás idõpontja kozepesnél korábbi. A kalászkapelyva... Tovább

egyedkiválogatás

az anyatövek elkülönítése a populációból, bizonyos tulajdonságok alapján. Utódaikat... Tovább

Tovább a lexikonra