notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Versenyben vagyunk. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok

Hirdetés

Versenyben vagyunk.

Rombauer Tamás
Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Ebben az évben 23. alkalommal, 2007. szeptember 12. és 15. között nyitja meg kapuit a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok kiállítás. A nagy hagyományokkal bíró rendezvénynek évről-évre nő a jelentősége, ami a kiállítók és a látogatók számának növekedésében is megmutatkozik. Ma már büszkén elmondhatjuk, hogy a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok az agrárgazdaság legjelentősebb vidéki kiállítása.
Versenyben vagyunk. Bábolnai Nemzetközi gazdanapok

 

Felgyorsult átalakulás

Versenyben vagyunk, hiszen agrárgazdaságunk átalakulása - az elmúlt három évben, mióta csatlakoztunk az Európai Unióhoz - felgyorsult, a piac nyitottá vált, a termékek és szolgáltatások versenye még intenzívebb lett, felértékelődött az információ, a tudás, amelyek hiányában nem lehet jó döntést hozni.

 

Versenyben a gazdák, a mezőgazdasági termelők. Az új jogszabályok, termelési kvóták, támogatási feltételek, az egyre hatékonyabb technológiai ismeretek birtoklása elengedhetetlen feltétele annak, hogy az Európai Unió piacán megmérettethessenek a magyar agrárium szereplői.

 

A verseny győztese

A verseny legnagyobb győztese a fogyasztó, aki jobb minőségű élelmiszerhez jut, kedvezőbb áron. De a termelők közül győztes csak az lehet, aki gyorsabban képes válaszolni a gazdasági környezet kihívására, és olcsóbban állítja elő termékeit.

Hirdetés

 

Házigazdák

Versenyben a kiállítás házigazdája, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft., társrendezője az IKR Zrt., valamint szervező partnere, a Congress Kft., akik színvonalas munkával igyekeznek a kiállítók és látogatók elvárásának megfelelni, amelynek bizonyítéka, hogy a kiállítás évről-évre fejlődik.

 

Témák

Versenyben vagyunk a természettel is, hiszen az idei évben tapasztalható aszály újabb kihívás nem csak a növénytermesztők, de minden agráriumból élő számára is, ezért választottuk a szakmai programok egyik kiemelt témájának a víztakarékos növénytermesztési eljárások bemutatását. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon évek óta nagy érdeklődéssel kísért gyakorlati gépbemutatót tartunk. Nem maradhat el az idén sem, a "Lovak és lóerők" látványos showműsora, amely a hagyományos lovasbemutatót ebben az évben is a mezőgépgyártásban elért technikai újdonságok bemutatásával ötvözi.

Hirdetés

Versenyben vagyunk a fiatal szakemberek képzése terén, de versenyben vannak a kiállítókon kívül, a pályázatírók is, nem beszélve a finanszírozó bankokról, hogy a hazai gazdálkodók közül minél többen érezhessék győztesnek magukat az elkövetkezendő években.

 

Jöjjön el, legyen Ön is partnerünk, a négynapos Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon, amely konferenciái, tanácskozásai, szakember találkozói révén kíván segíteni mind a termelőknek, mind a fogyasztóknak a technológiai újdonságok megismerésében.

Forrás: www.babolnaigazdanapok.hu

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
178 068
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
6 762 243
Közösség

álivarzás

az —>ivarzás ellenére a ->petefészekben fejl. tüsző felrepedése elmarad, és így a... Tovább

Mv 223

Kukorica Cél: szemes Leírás:A címerhányás ideje közepes, a kalászkapelyva nem, vagy nagyon... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 224

Átlagos értékelés: 4.9