Versenyben vagyunk. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok

Versenyben vagyunk.

Rombauer Tamás
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Ebben az évben 23. alkalommal, 2007. szeptember 12. és 15. között nyitja meg kapuit a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok kiállítás. A nagy hagyományokkal bíró rendezvénynek évről-évre nő a jelentősége, ami a kiállítók és a látogatók számának növekedésében is megmutatkozik. Ma már büszkén elmondhatjuk, hogy a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok az agrárgazdaság legjelentősebb vidéki kiállítása.
Versenyben vagyunk. Bábolnai Nemzetközi gazdanapok

Felgyorsult átalakulás

Versenyben vagyunk, hiszen agrárgazdaságunk átalakulása - az elmúlt három évben, mióta csatlakoztunk az Európai Unióhoz - felgyorsult, a piac nyitottá vált, a termékek és szolgáltatások versenye még intenzívebb lett, felértékelődött az információ, a tudás, amelyek hiányában nem lehet jó döntést hozni.

Versenyben a gazdák, a mezőgazdasági termelők. Az új jogszabályok, termelési kvóták, támogatási feltételek, az egyre hatékonyabb technológiai ismeretek birtoklása elengedhetetlen feltétele annak, hogy az Európai Unió piacán megmérettethessenek a magyar agrárium szereplői.

A verseny győztese

A verseny legnagyobb győztese a fogyasztó, aki jobb minőségű élelmiszerhez jut, kedvezőbb áron. De a termelők közül győztes csak az lehet, aki gyorsabban képes válaszolni a gazdasági környezet kihívására, és olcsóbban állítja elő termékeit.

Házigazdák

Versenyben a kiállítás házigazdája, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft., társrendezője az IKR Zrt., valamint szervező partnere, a Congress Kft., akik színvonalas munkával igyekeznek a kiállítók és látogatók elvárásának megfelelni, amelynek bizonyítéka, hogy a kiállítás évről-évre fejlődik.

Témák

Versenyben vagyunk a természettel is, hiszen az idei évben tapasztalható aszály újabb kihívás nem csak a növénytermesztők, de minden agráriumból élő számára is, ezért választottuk a szakmai programok egyik kiemelt témájának a víztakarékos növénytermesztési eljárások bemutatását. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon évek óta nagy érdeklődéssel kísért gyakorlati gépbemutatót tartunk. Nem maradhat el az idén sem, a "Lovak és lóerők" látványos showműsora, amely a hagyományos lovasbemutatót ebben az évben is a mezőgépgyártásban elért technikai újdonságok bemutatásával ötvözi.

Versenyben vagyunk a fiatal szakemberek képzése terén, de versenyben vannak a kiállítókon kívül, a pályázatírók is, nem beszélve a finanszírozó bankokról, hogy a hazai gazdálkodók közül minél többen érezhessék győztesnek magukat az elkövetkezendő években.

Jöjjön el, legyen Ön is partnerünk, a négynapos Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon, amely konferenciái, tanácskozásai, szakember találkozói révén kíván segíteni mind a termelőknek, mind a fogyasztóknak a technológiai újdonságok megismerésében.

Forrás: www.babolnaigazdanapok.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

Mv 500 (Mv 502)

Kukorica Cél: szemes Leírás:Hímvirágzásának ideje közepes. A kalászkapelyva nem, vagy... Tovább

hematóma (haematoma)

vérzésből származó jelenség, amikor a szövethézagokba ömlő vér kisebb-nagyobb üregben... Tovább

Tovább a lexikonra