Tavaszi kopogtató ötletek - Így készíts kopogtatót

hirdetes

Tavaszi kopogtató inspirációk

ZH

Azt hiszem mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy imádjuk a tavaszt és hogy ilyenkor új életre kell a természet. A fák lombjai virágba borulnak, a kertünk bezöldül és megjelennek a kert színfoltjai is, mint a tulipán, a nárcisz vagy a krókusz. Ebben az időszakban szeretjük otthonunkat is csinosítgatni, hogy a lakás is színekbe öltözzön. Nem csak a vizuális élményt, de lelkünket is táplálják a szép dekorációk, így mindenképp érdemes otthonunkat virágba öltöztetni. Hoztam nektek pár inspirációt ajtóra akasztható kopogtatókról, hogy vendégeinket színes pompában köszönthessük.

tavaszi kopogtató

1.    Húsvét

Tavasszal beköszönt a húsvéti időszak is, mint mindig sosem kezdhetjük időben a készülődést. Ez nem is baj hiszen ebben a rohanó világban, minden ünnep és fontos nap olyan gyorsan elrepül, hogy minden percét ki kell élveznünk. Köszöntsd a tavaszt és várd a húsvétot egy gyönyörű kopogtatóval ajtódon. Biztosan megtalálod a leginkább hozzád és az otthonodhoz illőt, ugyanis idén a minimalista stílustól egészen az eltúlzott, túldíszített darabokig akármi szóba jöhet. A pasztellszínek mellett idén újra divatba jöttek az élénk, erőteljes színek és a napsárga reflektorfényt kapott. A virágokon kívül díszíthetik koszorúdat tojások, madárkák, nyuszi, tollak és masnik.

hirdetes

2.    Minimalista


Ha nem kedveljük a túldíszített dekorokat, hanem inkább a letisztult vonalak és finom díszelemeket kedveljük, válasszunk minimalista kopogtatót ajtónkra. Előnye, hogy magunknak is könnyen elkészíthetjük, és nem kell hozzá különösképpen sok kézügyesség. Egy fémkarika, néhány kisebb virág és zöld és máris kész a tavaszi ajtókopogtatónk.
 

A következő oldalon folytatódik a cikk, ahol még tartogatok számodra pár kopogtató ötletet! Lapozz és nézd meg milyen csodás ajtókoszorúval dobhatod fel az otthonodat tavasszal!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2022-03-24

Nincs Húsvét barka nélkül – mi a barka, milyen fajtái vannak és mikor virágzik?

Ha Húsvétról beszélünk, mindenki asztalán ott díszeleg a barka. De mi is a barka és miért köthető a húsvéthoz? Tudj meg többet cikkünkből a barka eredetéről!

2022-07-04

9 gyorsan növekvő kúszó növény, amikkel árnyékot varázsolhatsz a kertbe vagy a teraszra

A nyári melegben próbáljuk hűvösen tartani a lakást, azonban ahhoz elengedhetetlen, hogy a házkörnyékét is lehűtsük valamelyest. Árnyékot adó kúszónövények.

2022-03-31

Ilyet még nem hallottál! – Medvehagyma fesztivál Soponyban

Soponyban most egy teljes tavaszi nap erejéig mulathatunk a medvehagyma szezon nevében egy gasztro fesztivál keretein belül. Mutatom a részletes programot!

2019-04-15

Mézgásodás a gyümölcsfákon – Ezt jelenti, és ezt kell tenned!

A mézgásodás megjelenése sok esetben utalhat arra, hogy a fának szüksége van növényvédelmi beavatkozásra. Most nézzük, mik okozhatják a mézgásodást növényednél.

2020-03-10

Húsvéti tulipánszüret vár a Balatonnál!

Vár mindenkit a húsvéti tulipánszüret idén is! Mikortól és hol tudtok tulipánt szüretelni? Cikkünkből kiderül a nagy tulipánszüret minden információja.

2022-04-27

A legszebb anyák napi virágok, amik különleges jelentéssel bírnak

A különböző anyák napi virágok más és más jelentéssel bírnak, ami még különlegesebb anyák napi ajándékká teheti őket! Mutatjuk a legszebb anyák napi virágokat.

2022-02-24

Ilyet még nem láttál: az egész Alcsúti Arborétumot beborította a hóvirág

Az Egész Alcsúti Arborétumot hóvirág fedi, érdemes most megnézni, mert valami elképesztően szép látvány, még annak is, aki nem éppen rajong ezért a virágért

2022-06-22

10 nyári virág, ami nem hiányozhat kertedből

Habár sok virágot már kora tavasszal érdemes elültetni, akár a nyár elején is elhelyezhetsz néhány palántát vagy magot a kertedben. Ezek a legszebb nyári virágok.

További cikkek ebben a témában


32/2006. (V. 2.) FVM rendelet

A 2003. évben fagykárt és aszálykárt szenvedett mezõgazdasági termelõk kárenyhítõ... Tovább

állóvíz

a földfelszíni mélyedésekben összegyűlt víztömeg. Az átvilágítottság miatt a... Tovább

Tovább a lexikonra
dísznövény Érdekességek Húsvét Ünnep virág