Már nem az nyeri a versenyt, akinek a legtöbb linkje van, hanem az aki a legértékesebb linkeket szerzi meg

Miért előz meg a listában a kevés rámutató linkkel rendelkező oldal a több ezer rámutató linkkel ellátott oldalt?

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Mindig csak a számok és számok, mondják a keresőmarketing cégek. Ezt az ügyfelek is félre értik. Mindig problémáznak azon ha nincs több ezer rámutató link. Legyen sok fölösleges helyen rámutató link? Biztos hogy ez a fontos? Viszont ez a mentalitás már jó ideje nem mérvadó, hisz nem ez a lényeg. Azonban itthon még nem vették még észre a keresőmarketing cégek.
Mindig csak a számok és számok, mondják a keresőmarketing cégek
Már nem az nyeri a versenyt, akinek a legtöbb linkje van, hanem az aki a legértékesebb linkeket szerzi meg. Tényleg, ha megvizsgálunk számos keresőhelyezés eredményt, akkor a lista elején sokszor kevés rámutató linkkel szereplő oldalak vannak.

Véleményem szerint ezt minden keresőmarketinggel foglalkozó cég megteszi. Ellenőrizzük a TOP 10 rámutató linkjeinek számát. Itthon még néznek furán, hogy miért van az élen egy olyan oldal akinek összesen 50 rámutató linkje van.

Azért, mert az az 50 valóban releváns link. Nem feltétlen van szükségünk olyan linkekere amelyek nem az oldalunk témájával foglalkoznak, hiszen azok értéke minimális.

Tehát nekünk kell eldönteni, hogyan akarjuk oldalunkat sikeressé tenni: Szerzünk minél több linket, vagy kutatunk értékes linkek után. Vagy akár mind a kettő. Viszont nem-e érzi úgy a kereső, hogy a számos értéktelen link manipuláció? Ezért is sorolhat hátrébb a listában? Meglehet.

Javaslatom, hogy keressünk megbízható linkeket az oldalunkhoz, melyek már amúgy is fontos oldalak a keresők számára, akiben már megbízik a keresőrobot. Lehet ez egy olyan oldal is amelyen sok link van, viszont biztos, hogy valós tartalomra mutató linkjei vannak és nem pusztán linkfarm.
Hirdetés
Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

védekezés

A betegségek megelőzéséből,jelentkezésük esetén pedig elfolytásukból áll.A v.-hez... Tovább

takarmányok felmelegedése

a levágott zöldtakarmányok nem halnak el azonnal, hanem egy ideig még élnek, lélegzenek. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés