Befogadta a kislány a bébi bocit, nagyon aranyos képek

Az öt éves kislány és egy boci története

Szélesi Ferenc - Főkertész
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Ez az öt éves kislány a szülei tudta nélkül meghívta magához a kis bébi bocit. Amikor a szülők hazaértek, eléggé meglepődtek, ugyanis a nappaliban ez a kép fogadta őket. Haragudni azonban nem tudtak a kislányra, inkább csináltak pár imádnivaló fotót, amit most megmutatunk nektek is.

Egy bocit fogadott be az öt éves kislány, nézd meg az aranyos képeket

 

Hihetetlenül aranyos páros jött össze a nappaliban, az öt éves kislány megszeretgette újdonsült barátját, aki először még nem igazán érezte jól magát, csak keringett a nappaliban és ki akart menni, de ezt a lány megakadályozta. A végére azért a boci is belátta, hogy nincs menekvés, és beletörődött a sorsába. A lány átölelte, simogatta, nagyon élvezte a társaságát. 

 

 

Amikor Breanna szülei hazajöttek, a kislány megpróbálta eltakarítani a boci nyomait, de erre nem sok esélye volt, így a szülők elég hamar kiszúrták az állatot. Elmondásuk szerint meglepődtek nagyon, nem tudták mire vélne, hogy egy boci fekszik a nappaliban, de kislányukra nem tudtak haragudni, ugyanis olyan aranyosak voltak, ahogy Breanna elkezdte simogatni Izzy fejét, ellenállhatatlanok voltak így együtt. Ezért az anya csinált pár képet és még egy videót is róluk.

 

Ha kíváncsi vagy a videóra, akkor kattints ide, érdemes :)

 

Egy bocit fogadott be az öt éves kislány, nézd meg az aranyos képeket

 

Izzy egyébként  magára maradt, miután megszületett, ugyanis az anyja egy mocsárba ragadt, a kis boci is majdnem ott maradt, de szerencsére meg tudták menteni, tüdőgyulladást kapott, de az orvosoknak köszönhetően kezd teljesen felépülni. 

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

gyöngykór

a gümőkór egyik jellegzetes megnyilvánulása, amikor a savóshártyákon gümők halmazai alakulnak ki. Tovább

ragadozók (Carnivora)

az —>emlősök osztályába tartozó rend. Alakjuk, testnagyságuk változó. Fogazatuk... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek