Süteményeink, teáink édesítésére tökéletes, egészségesebb a cukornál és országunk büszkesége egyaránt. De miért egészséges a méz? Mire használjuk a különböző mézfajtákat? Most megtudhatod!

Hirdetés

Mézfajták: melyik mire jó?

Geizer Andrea
Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Eljött a forró teák, a karácsonyi sütemények időszaka, amikor a cukor helyett sokan használják édesítésre a sokkal egészségesebb mézet. A méz 11-féle vitamint, mintegy 30-féle ásványi anyagot és 19-féle enzimet tartalmaz. Fertőtlenítő, étvágyjavító; hamar felszívódik, így gyorsan ad energiát és növeli a teljesítőképességet.

Tudj meg mindent a mézről!

Főként megfázásnál, légcső- és gyomorhurutnál, sebek kezelésénél célszerű az alkalmazása, de kozmetikumok összetevőjeként is hatásos. S persze élelmiszerként fogyasztásáról se feledkezzünk meg.

Hirdetés
Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

Paddy-asztal

—>vetőmagtisztítást és -osztályozást végző gép, amelynek működési elve a magvak... Tovább

napraforgó-csalamádé

olyan sűrűsorosan vetett —>napraforgó, amely zöldetetésre v. silózásra egyaránt... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.