Süteményeink, teáink édesítésére tökéletes, egészségesebb a cukornál és országunk büszkesége egyaránt. De miért egészséges a méz? Mire használjuk a különböző mézfajtákat? Most megtudhatod!

Hirdetés

Mézfajták: melyik mire jó?

Geizer Andrea
Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Eljött a forró teák, a karácsonyi sütemények időszaka, amikor a cukor helyett sokan használják édesítésre a sokkal egészségesebb mézet. A méz 11-féle vitamint, mintegy 30-féle ásványi anyagot és 19-féle enzimet tartalmaz. Fertőtlenítő, étvágyjavító; hamar felszívódik, így gyorsan ad energiát és növeli a teljesítőképességet.

Tudj meg mindent a mézről!

Főként megfázásnál, légcső- és gyomorhurutnál, sebek kezelésénél célszerű az alkalmazása, de kozmetikumok összetevőjeként is hatásos. S persze élelmiszerként fogyasztásáról se feledkezzünk meg.

Hirdetés
Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

Gombaölo Alto Combi

Gombaölő szer kombináció több kultúrában is.Hatóanyag: 120 g/l ciprokonazol + 300 g/l... Tovább

évelő növények

azok a növények, amelyeknek élettartama nem egy, ill. két vegetációs periódus alatt... Tovább

Tovább a lexikonra
Hirdetés
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.