notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fidesz demonstráció és választási naggyűlés 2006. szeptember 23. Hősök tere budapest

Hirdetés

Mindenki visszavonatná a fideszes nagygyűlést

Index.hu

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A Fidesz egy operatív munkacsoport felállítását kezdeményezi, amely a szombati nagygyűlésük biztonságát megalapozná. Az előkészületekbe bevonnák Szilvásy György minisztert is.
Fidesz demonstráció és választási naggyűlés 2006. szeptember 23. Hősök tere budapest.

Hirdessen ezen az oldalon, és jusson el több tízezer emberhez! Katt ide!

 A 2006. október 6.-ai nagygűlésről és gazda demonstrációról itt olvashat!

Szavazzon, le kell-e mondania Gyurcsány Ferencnek, vagy nem?

Az MSZP azzal vádolja Orbán Viktort, hogy "olyan kormányt akar, amely saját önös hatalmi érdekeit szolgálja azzal, hogy nem használni, csak tetszeni akar saját tömegeinek", és felszólítják, hogy "fújja el a kezében lévő gyufát, és fújja le a szombati tüntetést". Az MSZP szerint Orbán kétértelmű, amikor "szélsőjobboldaliak és politikai futballhuligánok egy csoportja köztörvényes bűncselekményekkel ejti túszul a várost és a demokratikusan tüntető polgárokat"

Pártjához hasonlóan nyilatkozott a miniszterelnök is, aki arra kérte a Fidesz elnökét, hogy a kedd éjszaka történéseinek fényében fontolja meg, kiviszi-e az embereket az utcára. Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke az elmúlt napokban, országszerte tartott tüntetéseket a hétvégi fideszes nagygyűlés "felhozó rendezvényeinek" nevezte. Kijelentette, "ha valaki kiviszi az utcára az embereket, az szíveskedjen kontrollálni. Mert ami Budapesten tegnapelőtt, illetve tegnap történt, az bűncselekmény" - mondta. Az SZDSZ azt várja el a Fidesztől, a KDNP-től, a MIÉP-től és a Jobbiktól, hogy ne tartsák meg a szombati tömegdemonstrációt, mert nem lehet kiszámítani következményeit, mondta Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke

Hirdetés

A Fidesz megtartja a szeptember 23-i nagygyűlését, reagált a párt a felvetésekre. Deutsch-Für Tamás szóvivő kifejtette, az esemény "zavartalan lebonyolításáról számos önkéntesünk és egy civil biztonsági szolgálat is gondoskodik, továbbá megkezdtük az egyeztetést a Budapesti Rendőrfőkapitányság illetékeseivel is". A Fidesz Szilvásy Györgyöt, a Miniszterelnöki Hivatal vezetőjét, hogy a rendezvény szervezőivel, a civil biztonsági szolgálat képviselőjével, a Budapesti Rendőrfőkapitányság, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság és az Országos Mentőszolgálat legfelsőbb szintű vezetőivel együtt "jöjjön létre egy operatív munkacsoport, a rendezvény biztonságos lebonyolításának koordinálására". Az operatív munkacsoport szeptember 21-én csütörtökön, 10.00 órakor ülésetik.

Hirdetés

Forrás: Index.hu

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
502 374
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
502 374
Közösség

Hajdúböszörményi Földhivatal

Földhivatal Földhivatal Cím: Hajdúböszörmény Bocskai tér 2. 4220 Magyarország Tovább

paraszimpatikus idegrendszer

a —>vegetatív idegrendszernek a nyúltagyi, a középagyi (—>agyvelő) és a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 130

Átlagos értékelés: 4.8