Használd fel a faágakat

hirdetes

Használd fel a faágakat, mutatok pár remek ötletet!

Szélesi Ferenc - Főkertész
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A faágakat számtalan módon felhasználhatjuk, a most következő cikkben megmutatom nektek, miért érdemes gyűjtögetni a különböző faágakat, és milyen fantasztikus dolgokat hozhattok létre a segítségükkel! 

Faágakból készült bútordarabok

Bármennyire is hihetetlen, de a legegyszerűbb dolgokból is csodákat hozhatunk létre! Gondoltatok már arra, hogy a talált faágakat összegyűjtsétek, hazavigyétek és készítsetek belőlük valamit? A válasz biztosan az lesz, hogy nem…miért is gondolnátok rá? Az csak egy faág, ugye? Én sem gondoltam sokáig, de egyszer megláttam pár remek ötletet, amik megtetszettek, azóta pedig meg is valósítottam közülük egyet-kettőt!

Ebben a cikkben néhány különleges bútordarabot mutatok nektek, amelyek faágakból készültek. Ezek a bútorok eszméletlenül olcsóak, mivel a faanyagot összegyűjtheted hozzájuk bárhol, egy parkban, vagy éppen egy erdőben sétálva. Ezután nincs semmi másra szükség, csak pár szögre, kalapácsra, esetleg ragasztóra, és természetesen a kreativitásra!

hirdetes

A következő oldalon bemutatott bútordarabokat kicsit nehezen lehet elkészíteni, nem is azért mutatom meg őket, hogy pont olyanokat készítsetek, hanem azért, hogy ihletet merítsetek belőlük! Próbáljátok meg ti is kihozni a legtöbbet a faágakból, semmi sem lehetetlen, higgyétek el! Most pedig lapozzatok a következő oldalra és tekintsétek meg a szebbnél szebb bútordarabokat!

Faágakból készült bútordarabok

 

 

 

 

 

Faágakból készült bútordarabok

 

 

 

Forrás: bidista.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

harmat

a földfelszínen, a növények felületén a levegő páratartalmából kicsapódott víz. Az... Tovább

ebszőlő (csucsor, Solanum)

a -> burgonyafé1ék családjába tartozó egyik nemzetség, számos fajának bogyótermése... Tovább

Tovább a lexikonra
kert