Alois Steiner Kft, ICH, International Cert Hungary, ISO, Minőségirányítási rendszer, rendszerek, tanúsító cég, tanusítvány

Alois Steiner Kft. 1. éves felülvizsgálati audit tapasztalatai

Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

2007. novemberben került sor az Alois Steiner Kft. 1. éves felülvizsgálati auditjára, melyen sikeresen szerepelt a cég, így a minőségirányítási rendszerre vonakozó tanúsítványukat továbbra is fenntartjuk.
Első éves felülvizsgálati audit - Alois Steiner Kft

Cég bemutatása:


Az ALOIS STEINER Kft. 1995-ben alakult folyékony élelmiszerek közúti szállítására, tartálykocsikkal. Ezen tevékenységi körre került kiépítésre, illetve tanúsításra a minőségirányítási rendszer. Az általuk használt élelmiszer tartályok hőszigeteltek, az európai normáknak megfelelő kialakításúak. Főbb partnerek megbízásából főleg Nyugat-Európába szállítanak (Németország, Nagy-Britannia, Olaszország, Spanyolország) többnyire magyar termékeket. A cég osztrák tulajdonnal rendelkezik, Magyarországon a székhelye Győrött van, bár a bicskei telephelyről működtetik.

Eltelt egy év változásai:


Az elmúlt egy év nagyobb változások nem történtek a cég életében. A jogszabályokban bekövetkezett változásokat a cég figyelemmel kíséri.
Fejlesztésre nem volt lehetőség az utóbbi egy évben. Ennek oka, hogy míg a gazdasági mutatók évről-évre egyre rosszabbak, és a költségek is növekszenek, addig az árakat az erős konkurencia és a globalizáció hatásai miatt nem lehet növelni.

MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer:
A szervezet azon kevesek közé tartozik, akik már 1997-óta működtetnek menedzsment rendszert. A dokumentációs rendszer többször változott, de a 2006-os okirat megújító audit óta nem.
A szervezet elismert a piacon, a vevői véleménykérés alapján pozitív a visszajelzés továbbra is.
Tervezett módon tartottak belső auditot és vezetőségi átvizsgálást is, valamint kitűzték a minőségcélokat is.
A vevőkkel kapcsolatos folyamatok, a fuvarszervezés, GPS-térkép rendszer is jól működik. Továbbra is pozitívumként említhető, hogy a munkaerő stabil, megbízható, az alkalmazott géppark fiatal, ill. a szervezet nagy hangsúlyt fektet a jogszabályi megfelelésre.

Audit:


Jelen audit az első éves felülvizsgálati audit volt, ahol eltérést nem tártunk fel. A szervezetről kialakított összkép továbbra is pozitív, így javasolt a Tanúsítvány fenntartása az Alois Steiner Kft. számára a Folyékony élelmiszer belföldi és külföldi szállítása tartálykocsiban tevékenységi körre.

Forrás: http://www.ich.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

szteroidok (szteránvázas vegyületek)

Az egész élővilágbwn megtalálható vegyületek; a szervezet működésében a sz. jelentős... Tovább

aljzatbeton

olyan betonréteg szakmai elnevezése, amely az alul levő talaj egyenetlenségét küszöböli ki a... Tovább

Tovább a lexikonra