Állattenyésztés fórum


Állattenyésztés fórum

hirdetes
Vissza a topikokhoz

Kérem, jelentkezzen be, ha hozzászólna!

Rollermadár | 2011-10-19 09:35

Az ellenőrző kód ebben nem fog senkit megakadályozni. Tapasztalatból mondom, mint egy másik fórum adminja.

Ehhez inkább az ellenőrzött felhasználó a jó, csak az szólhat hozzá, akit az admin már jóváhagyott, nem spam regisztráló. Ha valaki túl sokat reklámoz, vagy oda nem illő dolgokat tölt fel, lehet korlátozni a jogosultságait.

Abfox Internet Marketing Tanácsadó Kft. | 2011-10-19 09:16 Milka részére

Köszönjük a véleményeiteket, amire lehetőségünk volt beépítettük a pénteken induló új honlapba. Sajnos az ellenőrző kód nagyon kell, bár én is utálom, de sokan szemetelik még így is tele az oldalt!

Milka | 2011-09-10 19:15 Danika56 részére

Ez az ellenőrzőkód engem is zavar!
Hiszem,illetve tudom lehetne más megoldás is a kéretlen levelek,illetve automatikus levélküldő progik távol tartására!

Danika56 | 2011-09-09 18:22

Jók amiket írogattok, de ne csak a fórumra gondoljatok, ez a honlap nem csak abból áll, az ellenörző kód, a kéretlen esetleges autómatikus levélküldő vírusos támadások, generált levelezés kizárására szolgál,türelemmel legyetek ez iránt, mert mi érdekünket is szolgálja !!!

Rollermadár | 2011-09-09 09:17

Egyet értek milkával és a pü. funkció is fontos lenne, jó lenne, ha lennének csoportosítva az egyes témák, olyan fa szerkezete lenne az egésznek, a fórumozóknak lehetne profilja, avatarja, mint általában a legtöbb fórumon. Lehessen pl. beilleszteni url-t, hogy a hivatkozást ne kelljen bemásolgatni.

Szerintem egy ehhez hasonló szerkezet és funkciók jók lennének itt is:

http://www.gyorimadaraszok.hu/index.php?option=com_kunena&view=listcat&catid=0&Itemid=119

Persze még bizonyos funkciókon mi is alakítgatunk, de a legfontosabbakat már tudja. ;)

u.i. az ellenőrző kód pedig felesleges és értelmetlen.

remka | 2011-09-08 22:51

Kedves Admin,
Jó lenne, ha lehetne privát üzenetet küldeni a felhasználóknak a fórumon belül, és a kereső funkciót is érdemes lenne fejleszteni.

Danika56 | 2011-09-08 06:52

Kedves Admin !
Mivel egyre több az inzulinhiányos gyermek, (azért írtam így mert még nem beteg, nem alakultak ki perifériás szövődmények, így ha nem úgy szólítjuk "cukorbeteg" sokkal jobb neki, inkább inzulin hiányos gyermek)én ezen a portálon belül csinálnák egy MAFICOSZ lehetőséget, mivel már a nyolc évesek is írogatnak, szívesen vennék ha velük is törödnénk, törődnének, Ahol ők a korukra való tekintetel kapnának tanácsokat, egymás közti vélemény ccseréket, igaz megígérem rajtuk tartom a szemem marhaságot ne alkalmazzanak, de én érzem a szükségét, kissé magukra "hagyjuk " őket,ismerve a magyarországi gyermek diabetológia egyes területeinek hiányosságait, legalább itt adjunk nekik egy kis lehetőséget.Ez egy teljesen új dolog lenne,ha segítségre tanácsokra is lenne benen szükség, akkor szívesen megteszem, csak keressetek meg vele...Dániel

Milka | 2011-09-07 17:57

Nos!
Először is legyenek smileyk!
Másodszor lehessen képet feltenni!
Igazából nekem ez a kettő hiányzik,de ez nagyon!

Danika56 | 2011-09-06 06:37

Kedves mindenki!
Igaz kérést tett fel az üzemeltető, egyet kell még figyelembe venni, ne kizárólagosan a fórum lehetősége körül gondolkodjatok, az csak egy kis apróság az egészben, a lapnak sok más célja is van, az ismeret anyagok közzététele, a reklám, a kédés feltevése szakemberek felé, a webárúház,stb stb, tehát nézzétek át az egész oldalt és magatokban értékelve hátha valami okosság eszetekbe jut. Csak azért írtam ezt, az üzemeltető nem csak a fórum dolgait veszi fontosnak! De persze azt is, és ha abban is kell változás ám legyen, de ne csak arról szóljon.Köcce

admin | 2011-09-05 12:22

Hamarosan új arculatot kap a macosz.hu portál. Ehhez kérjük a kedves felhasználók segítségét. Írják meg nekünk min változtatnának a weboldallal kapcsolatban, milyen hiányosságokat vélnek felfedezni, milyen tartalmat hiányolnak oldalunkról!

Kérem, jelentkezzen be, ha hozzászólna!


címkék: