Zöld esküvői trend cserepes virágokkal- Cserepes virágok az esküvőkön a legújabb őrület-

hirdetes

Cserepes virágok az esküvőkön a legújabb őrület- nektek is tetszeni fog ez a trend!

VN
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

 Az évek jönnek, mennek, és ezzel együtt mindig újabb és újabb trendek látnak napvilágot, azonban a most következőt vélhetően ti is díjazni fogjátok! Nincsen másról szó, mint a környezetbarát esküvők trendjéről, aminek egyik leglátványosabb velejárója, hogy vágott virágok helyett mezei virágokkal, valamint cserepes növényekkel dekorálnak. 

Zöld esküvői trend cserepes virágokkal

Miről szól a környezetbarát esküvő?

Környezetbarát esküvő? Hát az meg mi? Ha jobban belegondolunk, nem is lehet olyan rossz elgondolás? A föld készletei végesek, nagyon is kimerülő félben vannak, ezért jobb, ha minél hamarabb véget vetünk a pazarlásnak. Ez alól pedig az élet egyetlen területe sem jelenthet kivételt, még egy esküvő sem. Gondolj bele, mennyi pazarlással járhat egy ilyen nagy kaliberű napnak a megszervezése, és lebonyolítása! Mennyi virág kerül a kukába, műanyag evőeszközök hada, sok-sok olyan holmi, amit egyszer használnak, majd évekig őrzik őket a szekrény mélyén, vagy egy padláson egy dobozban, de a végén szemétbe kerülnek. Egy környezetbarát esküvő ezeknek vet véget. 

Milyen egy környezetbarát esküvő?

Sok helyen szokásos egyszerűen ’zöld esküvőként’ hivatkozni erre a környezetbarát módszerre, aminek természetesen nem a színfelhasználásban van jelentősége. Általában jellegénél fogva ezeken az esküvőkön a natúr árnyalatok szoktak uralkodni, köszönhetően ezt annak, hogy a környezetbarát alapanyagoknak ilyen színük van. Makramé, natúr anyagú terítő, sáfrány, makramé, szójagyertya, virágszirom szórás csillogó konfettik helyett, vintage gyertyatartók, rusztikus újrafelhasznált bútorok, bolhapiacról zsákmányolt kincsek, na meg cserepes virágok alkotják a díszítéseket. Minél természetközelibb, környezetbarátabb alapanyagok kerülnek felhasználásra, annál jobb! 

hirdetes

Különlegesek a környezetbarát esküvők

Egy zöld esküvő látványban is csodálatos, arról nem is beszélve, hogy mekkora piros pont szerezhető a Föld nevű bolygónál egy ilyen ceremóniával, ahol egyébként figyelnek az ételpazarlásra, közlekedésre, dekorációra, a pár ruhájára, de még a meghívók anyagára is. Minél különlegesebb valami annál jobb szerintünk, és egy zöld esküvő igazán különleges. A sok rózsaszín dekorációnál sokkal jobban tetszett a szemünknek ez a zöldes irány. Mi egyébként egy a Kristály Hotelben, Ajkán tartott esküvőn láttunk ilyet először. Ez a hotel bár modern berendezésű, úgymond exkluzív, nem véletlenül négycsillagos…de mégis zöld környezetben van. A Balaton-felvidék is számtalan lehetőséget kínál a ceremónia lebonyolításához, de a szálloda melletti csónakázó tó is tökéletes helyszínnek bizonyult. Csodálatos volt az egész: egy fahíd vezetett be a sziget közepére, ahol a zöld lombkoronák alatt mondta ki a pár a nagy Igent, majd az ünneplés egy zöld és natúr színekkel feldíszített hatalmas ablakokkal felszerelt teremben folytatódott. különleges élmény volt, mi imádtuk. A helyet itt találjátok: különleges esküvőhelyszín a Balaton mellett.  

hirdetes

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2023-11-28

Így készül az eredeti savanyú káposzta – Elárulták a kerecsendiek a titkok

A káposztasavanyítás ősi művészete mélyen gyökerezik a hagyományokban, és Kerecsenden egy különleges, közösségi program keretében kaphatunk betekintést ebbe a gasztrokalandba.

2023-11-27

4 télálló növény az ablakba - muskátli helyett

Kerestem néhány télálló növényt, amire lecserélhetem a muskátlit, hiszen a párkány télen sem maradhat üresen, ugye? Csak én imádom az ablakba tenni a virágokat?

2023-11-28

5 hiba, amit a karácsonyi kaktusz gondozása során vétünk

A karácsonyi kaktusz a téli ünnepek elengedhetetlen dekoráció, de annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezhessük, fontos elkerülni néhány gyakori gondozási hibát

2023-11-28

Felkészültél a több centis hóra? Ilyen hatással lesz a kertben telelő növényeidre!

Készüljünk fel a hóesésre és a hideg hónapokra, hogy tavasszal virágba boruljon a kertünk, és az egész évben élvezhessük a növények szépségét.

2023-11-28

Pingvinekkel sétálhatunk a Jászberényi Állatkertben mindennap!

A Jászberényi Állatkertben elindult a pingvinséta, amely egyedülálló lehetőséget teremt a természet varázsának közvetlen megélésére és a madarak természetes viselkedésének megismerésére!

2023-11-28

A Balaton legújabb fesztiváljára rengeteg embert várnak jövőre

Rendkívüli új fesztivál nyitja meg a kapuit a Balatonnál jövő márciusban, ahova már most rengeteg vedéget jósolnak a szervezők és a résztvevők. Ismerd meg a TASTE BALATON fesztivál!

2023-11-28

5 kihagyhatatlan gőzgombóc a városban, amit neked is meg kell kóstolni!

Budapesten több olyan hely is akad, ahol a legfinomabb gőzgombóc változatokat kóstolhatjuk meg. Fedezzük fel együtt ezeket az izgalmas helyeket, és próbáljuk ki mindet!

2023-11-28

Kikerült a hivatalos lista: Ezek a legjobb sípályák 2023-ban

De mely sípályák lesznek az idei szezon legjobbjai? Ezek a sípályák rendelkeznek a legjobb pályákkal, szállásokkal, éttermekkel, kölcsönzőkkel és nem mellesleg hóval!

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

kenéstechnika

mindazoknak az előírásoknak az összessége, amelyek megtartásával a gép v. berendezés... Tovább

túlsarjadzás (vadhús)

A sarjadzó szövetnek a sebgyógyulását (a behámosodást) zavaró túlműködése.Többnyire a... Tovább

Tovább a lexikonra
Agrárgépészet dísznövény Érdekességek virág virágtermesztés