Zöld esküvői trend cserepes virágokkal- Cserepes virágok az esküvőkön a legújabb őrület-

Cserepes virágok az esküvőkön a legújabb őrület- nektek is tetszeni fog ez a trend!

VN
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

 Az évek jönnek, mennek, és ezzel együtt mindig újabb és újabb trendek látnak napvilágot, azonban a most következőt vélhetően ti is díjazni fogjátok! Nincsen másról szó, mint a környezetbarát esküvők trendjéről, aminek egyik leglátványosabb velejárója, hogy vágott virágok helyett mezei virágokkal, valamint cserepes növényekkel dekorálnak. 

Zöld esküvői trend cserepes virágokkal

Miről szól a környezetbarát esküvő?

Környezetbarát esküvő? Hát az meg mi? Ha jobban belegondolunk, nem is lehet olyan rossz elgondolás? A föld készletei végesek, nagyon is kimerülő félben vannak, ezért jobb, ha minél hamarabb véget vetünk a pazarlásnak. Ez alól pedig az élet egyetlen területe sem jelenthet kivételt, még egy esküvő sem. Gondolj bele, mennyi pazarlással járhat egy ilyen nagy kaliberű napnak a megszervezése, és lebonyolítása! Mennyi virág kerül a kukába, műanyag evőeszközök hada, sok-sok olyan holmi, amit egyszer használnak, majd évekig őrzik őket a szekrény mélyén, vagy egy padláson egy dobozban, de a végén szemétbe kerülnek. Egy környezetbarát esküvő ezeknek vet véget. 

Milyen egy környezetbarát esküvő?

Sok helyen szokásos egyszerűen ’zöld esküvőként’ hivatkozni erre a környezetbarát módszerre, aminek természetesen nem a színfelhasználásban van jelentősége. Általában jellegénél fogva ezeken az esküvőkön a natúr árnyalatok szoktak uralkodni, köszönhetően ezt annak, hogy a környezetbarát alapanyagoknak ilyen színük van. Makramé, natúr anyagú terítő, sáfrány, makramé, szójagyertya, virágszirom szórás csillogó konfettik helyett, vintage gyertyatartók, rusztikus újrafelhasznált bútorok, bolhapiacról zsákmányolt kincsek, na meg cserepes virágok alkotják a díszítéseket. Minél természetközelibb, környezetbarátabb alapanyagok kerülnek felhasználásra, annál jobb! 

Különlegesek a környezetbarát esküvők

Egy zöld esküvő látványban is csodálatos, arról nem is beszélve, hogy mekkora piros pont szerezhető a Föld nevű bolygónál egy ilyen ceremóniával, ahol egyébként figyelnek az ételpazarlásra, közlekedésre, dekorációra, a pár ruhájára, de még a meghívók anyagára is. Minél különlegesebb valami annál jobb szerintünk, és egy zöld esküvő igazán különleges. A sok rózsaszín dekorációnál sokkal jobban tetszett a szemünknek ez a zöldes irány. Mi egyébként egy a Kristály Hotelben, Ajkán tartott esküvőn láttunk ilyet először. Ez a hotel bár modern berendezésű, úgymond exkluzív, nem véletlenül négycsillagos…de mégis zöld környezetben van. A Balaton-felvidék is számtalan lehetőséget kínál a ceremónia lebonyolításához, de a szálloda melletti csónakázó tó is tökéletes helyszínnek bizonyult. Csodálatos volt az egész: egy fahíd vezetett be a sziget közepére, ahol a zöld lombkoronák alatt mondta ki a pár a nagy Igent, majd az ünneplés egy zöld és natúr színekkel feldíszített hatalmas ablakokkal felszerelt teremben folytatódott. különleges élmény volt, mi imádtuk. A helyet itt találjátok: különleges esküvőhelyszín a Balaton mellett.  

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

2024-06-12

A mezőgazdaság jövője itt van: Drónokkal a sikeres termesztésért

A drónok és a mezőgazdaság találkozása forradalmi technológiák megjelenését jelenti a földeken. A drónok használata a mezőgazdaságban rendkívül jövedelmező.

2024-06-12

Top 5 szívós növény kora nyárra, amivel feldobhatod a kertedet

Megtörnéd a zöld kerted látványát virágzó növényekkel kora nyáron? elhoztuk neked a top 5 strapabíró növényt, amik a kora nyári időszakban a legpompásabbak.

2024-05-30

Ezeket a növényeket gyakran csipkedd meg, hogy bőséges termésed legyen

Növények csipkedése okosan: kövesd kertészünk tippjeit a növények szebb virágzása és bőséges termése érdekében, mutatjuk a legjobb tanácsokat a sikerhez!

2024-06-11

Tippek a cserepes növények kertbe ültetéséhez egy kertésztől

Tippek cserepes növények kiültetéséhez: tudd meg, mikor és hogyan ültesd át növényeidet szakszerűen, a megfelelő cserép kiválasztásától a gondozásig.

2024-06-13

16 érdekesség a földigilisztákról - Te tudtad ezeket?

Ebben a cikkben olyan érdekességeket olvashatsz a talaj csendes hőseiről, a földigilisztákról, amiket lehet, hogy még sosem hallottál. Tarts hát velünk!

2024-06-12

5 egyedi és különleges csirkefajta, amiktől eldobod az agyad

Ha baromfikat tartanál és szeretnél egy kis izgalmat hozni a mindennapjaidba, vagy csak érdekelnek a különleges csirkefajták, akkor nézd meg ezt az 5 csirkét.

2024-05-16

5 különleges májusi virág, aminek illatától még a szomszéd is megrészegül

Fedezzük fel együtt a legkülönlegesebb és legjobb illatú májusi virágokat, melyeknek illata valóban részegítő tud lenni, hiszen annyira kellemesek és finomak!

2024-05-31

Ismerd meg a méhek kedvencét, az orvosi angyalgyökeret

Fedezd fel az orvosi angyalgyökér varázsát a saját kertedben! Ültess egy növényt, amely nemcsak a méhek kedvence, hanem számos gyógyhatással is bír.

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

diklobenil hatóanyagú gyomirtó szer

szemcsés (granulált) készítmény, nagy dózisban totális hatású gyomirtó szer, de nálunk... Tovább

napraforgó (tutyela, szotyola, Helianthus annuus L.)

a —>fészkesek családjához tartozó, egyéves, 120—350 cm magas olajnövény.... Tovább

Tovább a lexikonra
Agrárgépészet dísznövény Érdekességek virág virágtermesztés