Zöld esküvői trend cserepes virágokkal- Cserepes virágok az esküvőkön a legújabb őrület-

hirdetes

Cserepes virágok az esküvőkön a legújabb őrület- nektek is tetszeni fog ez a trend!

VN

 Az évek jönnek, mennek, és ezzel együtt mindig újabb és újabb trendek látnak napvilágot, azonban a most következőt vélhetően ti is díjazni fogjátok! Nincsen másról szó, mint a környezetbarát esküvők trendjéről, aminek egyik leglátványosabb velejárója, hogy vágott virágok helyett mezei virágokkal, valamint cserepes növényekkel dekorálnak. 

Zöld esküvői trend cserepes virágokkal

Miről szól a környezetbarát esküvő?

Környezetbarát esküvő? Hát az meg mi? Ha jobban belegondolunk, nem is lehet olyan rossz elgondolás? A föld készletei végesek, nagyon is kimerülő félben vannak, ezért jobb, ha minél hamarabb véget vetünk a pazarlásnak. Ez alól pedig az élet egyetlen területe sem jelenthet kivételt, még egy esküvő sem. Gondolj bele, mennyi pazarlással járhat egy ilyen nagy kaliberű napnak a megszervezése, és lebonyolítása! Mennyi virág kerül a kukába, műanyag evőeszközök hada, sok-sok olyan holmi, amit egyszer használnak, majd évekig őrzik őket a szekrény mélyén, vagy egy padláson egy dobozban, de a végén szemétbe kerülnek. Egy környezetbarát esküvő ezeknek vet véget. 

Milyen egy környezetbarát esküvő?

Sok helyen szokásos egyszerűen ’zöld esküvőként’ hivatkozni erre a környezetbarát módszerre, aminek természetesen nem a színfelhasználásban van jelentősége. Általában jellegénél fogva ezeken az esküvőkön a natúr árnyalatok szoktak uralkodni, köszönhetően ezt annak, hogy a környezetbarát alapanyagoknak ilyen színük van. Makramé, natúr anyagú terítő, sáfrány, makramé, szójagyertya, virágszirom szórás csillogó konfettik helyett, vintage gyertyatartók, rusztikus újrafelhasznált bútorok, bolhapiacról zsákmányolt kincsek, na meg cserepes virágok alkotják a díszítéseket. Minél természetközelibb, környezetbarátabb alapanyagok kerülnek felhasználásra, annál jobb! 

hirdetes

Különlegesek a környezetbarát esküvők

Egy zöld esküvő látványban is csodálatos, arról nem is beszélve, hogy mekkora piros pont szerezhető a Föld nevű bolygónál egy ilyen ceremóniával, ahol egyébként figyelnek az ételpazarlásra, közlekedésre, dekorációra, a pár ruhájára, de még a meghívók anyagára is. Minél különlegesebb valami annál jobb szerintünk, és egy zöld esküvő igazán különleges. A sok rózsaszín dekorációnál sokkal jobban tetszett a szemünknek ez a zöldes irány. Mi egyébként egy a Kristály Hotelben, Ajkán tartott esküvőn láttunk ilyet először. Ez a hotel bár modern berendezésű, úgymond exkluzív, nem véletlenül négycsillagos…de mégis zöld környezetben van. A Balaton-felvidék is számtalan lehetőséget kínál a ceremónia lebonyolításához, de a szálloda melletti csónakázó tó is tökéletes helyszínnek bizonyult. Csodálatos volt az egész: egy fahíd vezetett be a sziget közepére, ahol a zöld lombkoronák alatt mondta ki a pár a nagy Igent, majd az ünneplés egy zöld és natúr színekkel feldíszített hatalmas ablakokkal felszerelt teremben folytatódott. különleges élmény volt, mi imádtuk. A helyet itt találjátok: különleges esküvőhelyszín a Balaton mellett.  

hirdetes

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2022-08-01

A növényeink újjáélesztése, ha hőkárt szenvedtek

A legrosszabb, ami megtörtént növényeinkkel a hőkár. Ellenőrizd a növényeidet, és ha elhervadtak vagy leégtek, akkor tedd meg a fontos lépéseket hőkár esetén!

2022-08-09

5 romantikus randi ötlet, amelyet a szabadban fedezhet fel

Összegyűjtöttünk 5 szabadtéri romantikus randevúzási ötletet, amelyek felülmúlják a filmet és a rágcsálást. Mutatjuk hova vidd el szíved választottját!

2022-08-08

Éld át a kora-újkori Eger hangulatát! Vár a XXVI. Végvári Vigasságok!

Eger legkülönlegesebb korabeli programját idén is megrendezik, immár huszonhatodik alkalommal vehetünk részt a Végvári Vigasságokon az Egri Vár vendégségében!

2022-08-08

Izgalmas programok a Balatonnál augusztus 8. és 14. között – Hangulatos koncertek, korzózás és fesztivál! Ez vár a Balatonon augusztus második hetében!

Programot keresel a Balaton körül augusztus 8. és 14. között? Akkor jó helyen jársz, most összegyűjtöttük neked a legjobb balatoni programokat augusztusra!

2022-08-08

Melegebb és hűvösebb napokon is tökéletes kirándulási lehetőség a Balaton-felvidék középkori erődítményét meglátogatni!

A Balatoni felvidék nyugati részén, egy magányos hegycsúcs tetején találhatjuk az ország egyik legszebb középkori erődjét, a Sümegi várat. Kirándulás Sümeg

2022-07-31

Ismerjétek meg ti is a csodálatos bakopát

Ismerjétek meg ti is ezt a tündéri kis virágot, a bakopát. Mindent, az ültetéséről, teleltetéséről és a gondozásáról. Cikkünkből megtudhattok mindent a bakopa virágról!

2022-07-31

Miért nem virágzik a hortenziám? Válaszolunk!

Nem virágzik a hortenziád? Valószínűleg nem nagy a probléma, csak nem a hajtási időszaknak megfelelően kezeled a növényed. Segítünk megtalálni a problémát!

2022-08-02

Késő nyári virágok- Ültesd el nyáron, hogy ősszel tőlük pompázzon a kert!

Szeretnél csodaszép virágokat augusztusban is? Ha most elülteted ezeket a virágokat, akkor nemcsak augusztusban fog pompázni a ketted, hanem az őszi napokban is!

További cikkek ebben a témában


8/2006. (X. 20.) MeHVM-PM-FVM együttes rendelet

a strukturális alapok és a Kohéziós Alap felhasználásának általános eljárási... Tovább

fertőzési lánc

a kórokozó átvitele egyik gazdaszervezetről a másikra. Az állattartásban a fertőzési lánc... Tovább

Tovább a lexikonra
Agrárgépészet dísznövény Érdekességek virág virágtermesztés