Elképesztő, mit találtak a járda alatt

hirdetes

Hihetetlen, mit találtak a járda alatt!

Szélesi Ferenc - Főkertész
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Elképesztő ez a történet, én nem akartam hinni a szememnek, a frissen lerakott járda alól furcsa hangot hallottak a járókelők, amikor felszedtek pár viacolort, eléggé meglepődtek. 

A járda alatt meglepő zajt hallottak

A történet Oroszországban esett meg, ahol az útszakaszt elég gyorsan újították fel, az ott élők először nagyon elégedettek voltak az elvégzett munkával, hiszen nem kellett több hétig nélkülözniük a járdát. Később azonban már nem voltak olyan elégedettek, ugyanis az egyik útszakaszon furcsa hangra lettek figyelmesek a járókelők. Először becsöngettek a házba, és megkérdezték, hogy mi lehet ez a hang. A lakó értetlenkedve nézett, ő nem is hallott semmit, csak pár perccel később.

Gyorsan rohant be a házba, majd a kertbe, ezután pedig kétségbeesetten kiabált, hogy fel kell szedni a járdát azonnal. A felvétel akkor készült, amikor az egyik járókelő megunta a várakozást, és még mielőtt a munkások bontásba kezdtek volna, felszedett pár követ. Még ekkor sem tudta elképzelni senki, hogy mi történt, amikor azonban a talajt kezdte el arrébb húzni a fiatalember, megdöbbent mindenki! Egy hihetetlen mentés története, amit a következő oldalon a saját szemeddel is láthatsz! 

hirdetes
A járda alatt meglepő <a class="autolinkeles" title="zaj" href="https://www.agraroldal.hu/zaj-kifejezes.html">zaj</a>t hallottak

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

kolomp

a legelőre együtt járó juhok, ritkábban szarvasmarhák közül kiválasztott állatnak a... Tovább

Bakteriológiai laboratórium és Talajbiológiai laboratórium

Laboratórium Vezetõ: Dr. Németh József osztályvezetõ Cím: Pécs Kodó... Tovább

Tovább a lexikonra
Agrárgépészet