Virágoskert a feleségnek

hirdetes

A világ legjobb férje gyönyörű virágoskertet ültetett vak feleségének

Szélesi Ferenc - Főkertész

Két éven át gondozta a kertet, hogy felesége az gyönyörködhessen benne az illatokon keresztül.

A világ legjobb férje gyönyörű virágoskertet ültetett vak feleségének

A tavasz minden napján 7.000 ember utazik el egy kicsiny japán vidéki városba, hogy megcsodálhassák a világ legromantikusabb kertjét, amit egyetlen egy férfi ültetett vak feleségének.

A Kuroki-házaspár hatvan éve mondta ki a boldogító igent, és közös életüket két gyermekük felnevelésének és egy tejfarm üzemeltetésének szentelték Hintomi városában. 1986-ban Kuroki asszony azonban cukorbetegsége miatt elveszítette a látását. Az egészen odáig pozitív és vidám nő teljesen magába fordult, mert úgy érezte, soha nem utazhatják körbe Japánt férjével, ami rég óta a pár közös álma volt.

Kuroki úrnak természetesen rendkívül fájdalmas volt látni párja hirtelen elzárkózását, ezért fejébe vette, hogy valahogyan látogatókat csal otthonuk köré. A nagy ötlet akkor született, amikor megpillantott egy rózsaszín shibazakurát, azaz lángvirágot. A következő oldalon még több részlet vár, és egy videót is mutatok a nem mindennapi kertről! 

hirdetes
A világ legjobb férje gyönyörű <a class="autolinkeles" title="virág" href="https://www.agraroldal.hu/virag-kifejezes.html">virág</a>oskertet ültetett vak feleségének

A férfi rájött, hogy a gyönyörű virágok egyszerre nyűgöznék le a látogatókat és felesége is élvezné az illatos élményt, valahányszor kilép otthonukból. Az elszánt férj a következő két évet a domboldal letakarításával és a virágok felnevelésével töltötte.

hirdetes

Kemény munkája végül eredményesnek bizonyult – látogatók ezrei utaznak el minden tavasszal, hogy megcsodálhassák a virágtengert, de ami ennél is fontosabb, Kuroki úr ismét láthatta a kedvese arcára kiülő mosolyt.

Habár a házaspár nem utazhatta körbe az országot, saját farmjuk is egy igazi turista látványossággá alakult a szorgos férjnek köszönhetően. Az érdeklődők nem csupán a hihetetlen látvány és illatözön miatt, hanem a boldog pár inspiráló történetéért is szívesen látogatnak el hozzájuk.

A világ legjobb férje gyönyörű virágoskertet ültetett vak feleségének

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


bélcsavarodás

a vékonybélben (->beleső) hosszú bélfodorral rendelkező állatokban (pl. lóban) gyakori,... Tovább

kecske (házikecske, Capra [litreus] hircus)

a szarvasmarhafélék családjának kecskealakúak (Caprinae) alcsaládjába tartozó faj.... Tovább

Tovább a lexikonra
kert