Nekem ez a véleményem a Valentin napról

hirdetes

Véleményem a Valentin napról

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Most elmondom nektek, mi a véleményem a Valentin napról. Biztos vagyok benne, hogy sok embernek nem fog tetszeni ez a vélemény, de nem is lehet és nem is akarok mindenkinek megfelelni. Olvasd el a következő sorokat, gondolkodj el rajta egy kicsit és mondd el véleményedet te is! 

Tudd meg véleményemet a Valentin napról

Kattints ide és mondd el véleményedet te is! 

Sokaknak nem fog tetszeni a véleményem, ezzel tisztában vagyok, de akkor is el szeretném mondani nektek, hogy szerintem miért olyan rossz, hogy egyáltalán létezik a Valentin nap! Nézzük először is azt, hogy mit is jelent ez a nap!

Valentin nap kialakulása

Ez az ünnep eleinte csak az angolszász országokban terjedt el, Magyarországra 1990-ben érkezett meg, ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák egymást. És számomra itt jön az első bökkenő. Mi az, hogy kiválasztunk egy napot, amikor én megajándékozom a szerelmemet? És persze, hogyha a szerelmemnek fontos ez a nap, akkor kötelező nekem ajándékot vennem. Szerintem, ha egy párkapcsolatban fontos ez a nap, az nem is igazi párkapcsolat. Nekem minden nap Valentin nap, nem kell ahhoz ünnep, hogy szeressem a barátnőmet, ahhoz sem kell egy ünnep, hogy meglepjem, egy szál rózsával vagy éppen elvigyem vacsorázni, mivel szeretem és szeretek kedveskedni neki, és nem egy napon, hanem minden nap!

hirdetes

Manapság a Valentin nap nem szól semmi másról, csak a pénzről, bemész bármelyik boltba, és nem látsz semmi mást, csak virágot, bonbont, Valentin napi ajándékötleteket, semmi másért, csakis azért, hogy ezen a napon meglepd kedvesedet és költsd a pénzedet. El akarod vinni ezen a napon wellnesselni szerelmedet? Megteheted! Csak éppen nem 10 000-be fog kerülni, mint más napon, hanem 20 000-be. Megéri, ugye? Barátnőd boldog, mert végre elvitted valahova és gondoltál rá, te is boldog vagy, mert ő az. És azon nem gondolkozol el, hogy ezt bármikor megteheted, bármikor meg is kellene tenned, hogy örömet okoz neki?

Egy dolog miatt ünneplem a Valentin napot, a következő oldalon el is mondom, miért! 

Tudd meg véleményemet a Valentin napról

Nálam a Valentin nap ugyanolyan nap, mint az összes többi, ha szeretném kedvesemet meglepni, akkor meglepem, de nem azért, mert Valentin nap van és kötelező, hanem azért, mert szeretem. Na, de, én nem Valentin napot ünneplek, hanem Bálint napot, ugyanis van egy pár Bálint ismerősöm, akit felköszöntök ilyenkor, együtt ünnepelünk. Igen, azért, mert szerintem ez a nap nem a szerelmesekről szól Magyarországon, hanem a névnaposról. És nem is fogom soha megünnepelni a Valentin napot, mivel nekem az év 365 napja Valentin nap.

hirdetes

Mindig, amikor eszembe jut, vagy van egy kis időm, meglepem a barátnőmet egy kis aprósággal, aminek ő nagyon, de nagyon tud örülni és boldogok vagyunk, ráadásul szerencsére ő sem olyan, akinek mindene a Valentin nap. Régen olyan volt, mert soha senkitől semmit nem kapott, csak karácsonykor, névnapokon, szülinapon és ekkor. Most a helyzet más, és rájött, hogy eddig csak muszájból szerették, most viszont valóban szeretik.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

takarmányozás higiéniája

a takarmány-élettani alapokra, valamint a gyak. takarmányozás ismereteire építve foglalkozik... Tovább

heterogén állat

aránytalan alkatú állat. Értéke csökkent, pl. a durva fejű, túlnőtt, fejletlen első... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek