Ebben az állatkertben elnevezhetsz egy csótányt az exedről és megetetik a szurikátákkal- a kedvenc Valentin napi állatkerti akciónk

Ebben az állatkertben vásárolhatsz egy csótányt, elnevezik az

VN
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Szinte már látom is lelki szemeimmel a cikk alatt megjelenő posztokat, a kioktatásról, miszerint Magyarországon nincs is Valentin nap, és hogy ez nem is egy magyar állatkert, minek írunk mi ilyenekről, de dúlás-fúlás helyett inkább nevessetek egy jót- ezt a cikket azért írtuk, hogy egy kis vidámságot csaljunk a szürke hétköznapokba!

Valentin nap az állatkertekben

Az exedről nevezhetsz el egy csótányt egy amerikai állatkertben- egy jó célt szolgál

Közeleg a Valentin-nap, de néhány emberben az ünnep nem vált ki meleg és szédítő szerelmi érzéseket, ehelyett az exükre gondolva töltik a napot. Annak érdekében, hogy ezek az emberek megemlékezzenek az ünnepről, a San Antonio Állatkert lehetővé teszi az embereknek, hogy a csótányokat exeikről nevezzék el. Hát nem zseniális? Az állatkert éves Valentin-napi hagyománya segít pénzgyűjtésben, hogy támogassa az állatkert „vízióját, miszerint biztosítsa a vadon élő állatok jövőjét Texasban és szerte a világon”. 5–25 dolláros adományért bárki elnevezhet egy csótányt volt partneredről, és digitális Valentin-napi kártyát kaphat – sőt még az ex is is kap egy digitális kártyát, amely tájékoztatja, hogy csótányt neveztek el róla.

Nevezd el a csótányt az exedről, majd etesd meg az állatokkal!

Nem ők az egyetlenek, akik lehetőséget adnak a Valentin-napi gyűlölőknek, hogy kifejezzék érzéseiket exük iránt. A Bronxi Állatkertben van egy "nevezd el a csótányt" program is, amelyben csótány képpel ellátott táskát vagy poharat is küldhetsz exednek. Mondjuk ez már azért túlzás nem? Az El Paso Állatkertben az exeidről elnevezett csótányokat az állatkertben élő állatokkal etetik, például leguánokkal, skinkekkel és szurikátákkal- végül is, ezzel mindenki nyer, nem igaz? A torontói állatkertben örökbe fogadhatsz egy csótányt, akit exedről neveztek el – de ha nem vagy cinikus az ünneppel kapcsolatban, örökbe fogadhatsz egy pingvinpárt is egy kedvesednek, hogy kifejezd szerelmed párod irányába. Egyébként ilyen akció hazánkban is van.

Fogadj örökbe egy állatot!

A Fővárosi Állatkertben állandón akció keretében mód van állatok örökbefogadására, azaz az állatkert támogatására. Oklevéllel, ingyenes állatkerti beléptetéssel jár, ha örökbe fogadsz egy állatot, és gondozóival szorosan tarthatod a kapcsolatot is. Itt találsz erről bővebb információkat! Külön Valentin-napi akciót is hirdettek, sőt kedvezményes belépők is elérhetők ebből az alkalomból az állatkertbe, részletek ITT!  

„2023.február 11-14-ig a szeretetet és a szerelmet ünnepeljük, így akik eljönnek hozzánk és jegyvásárláskor megölelik egymást ketten egy belépőjegy áráért* lehetnek vendégeink.
Számos más kedvezménnyel is szeretnénk kedveskedni nektek, így látogatásotok alkalmával büféink és a Schäftner-féle körhinta, valamint az Édes Mackó Kürtőskalács Cukrászda és a Vitéz Kürtös Kuckó is egyet fizet kettőt kap akcióval ünnepel Titeket.” 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

fertőző betegség

mindaz a bántalom amelyet mikroorganizmusok és magasabb rendű állati élősködők az emberi v.... Tovább

viselkedés (magatartás)

Az állatok környezetükkel különböző tevékenységekben megnyilvánuló állandó... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok