Tücskök éneke

hirdetes

Hihetetlen a tücskök éneke lassítva!

Jim Wilson zeneszerző gondolt egyet, és felvette a tücskök énekét, majd lelassítva játszotta le. Amit ekkor hallott, teljesen megdöbbentette, ahogyan minket is, csodálatos! 

Tücskök éneke

Meglepő módon a tücskök éneke ugyanolyan hatást kelt, mintha egy tökéletes harmóniában éneklő kórust hallanánk. Bármennyire is hihetetlen, nem emberek énekelnek, pedig tökéletesen úgy hangzik. Bevallom őszintén, hogy sokáig azon gondolkoztam, miért van emberi ének, amikor tücsköket kellene hallani, de később rájöttem, hogy valóban nincs szó emberekről. A felvétel két egymásra tett hangsávból áll, az első a természetes, a második pedig a lassított.

Erről a „zenei darabról” már számos kritika készült világszerte, rengetegen próbálták leutánozni gyakorlatban, de mindenkinek beletört a bicskája. Mások természetesen azt hangoztatják, hogy ez manipuláció, ilyen nincsen, Bonnie Jo Hunt még azt is elmondta, hogy biztosan az ő hangját használták fel a mű elkészítéséhez. Jim Wilson viszont állítja, hogy a tücskök énekét vette fel a kertjében, majd a stúdióban addig lassította a felvételt, amíg az egy kórus énekéhez hasonlított. Én hiszek Jimnek, nem keresem a rosszat mindenkiben, a felvétel szenzációs, a következő oldalon meghallgathatod te is! 

hirdetes
Tücskök éneke

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


kábítás

a —>‘vágóállatok öntudatának kikapcsolása levágásuk előtt. Célja az állatnak... Tovább

anaerob szervezetek (anaerobionták)

alacsonyabb fejlettségű élőlények. Vannak közöttük olyanok, amelyek oxigén jelenlétében... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek