A hegymászó leghűségesebb társa egy cica

hirdetes

A tökéletes páros

Petra
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Craig Armstrong egy nap örökbe fogadott egy fekete cicát, viszont lehet, arra még ő se számított, hogy, Millieben, a macskában ilyen remek csapattársra talál, aki végigkíséri az minden útján.

Hegymászó cica

Bármennyire is hihetetlen, de ez bátor hegymászó macska, aki Craig Armstrongot a világ végére is elkísérné, meglehetősen félénk természetű volt, mielőtt Armstrong örökbe fogadta. Millie akkoriban még a saját árnyékától is megijedt, viszont amióta Armstronggal így egymásra találtak, a cicának is megmutatkozott a bátor oldala, ugyanis Armstrongot minden egyes kalandjára elkíséri.

 

Armstrong és Millie így már egy csapatot alkotnak és ráadásul még jól ki is egészítik egymást! Az ember arra számítana, hogy egy ilyen szeretnivaló állat nem élné túl a hegyek között, viszont ne feledkezzünk meg arról, hogy a macska nem az esetlenségéről híres. Így Millie is jól boldogul a sziklás hegyeken, ahova a férfi magával viszi.

Hegymászó cica

Armstrong és Millie nagyon is jó csapatot alkotnak. Ugyanis amíg Armstrong inkább a szakmai dolgokban van otthon, addig egyik leghűségesebb barátja, Millie kifinomult ösztöneivel segít neki megtalálni a hegymászáshoz legalkalmasabb utat. Bár azért Milliet se lehet tökéletes akrobatának nevezni, mert vannak olyan terepek, amik neki is nehezen mennek, viszont mivel egy talpraesett állatról van szó, akinek kilenc élete van, mindig megoldja ezeket a problémákat. Tehát szó sincs arról, hogy Millie hátráltatná Armstrongot útjai során, sőt!

Hegymászó cica

Armstrong általában hétvégéken indul neki hegymászó útjainak, viszont amióta Milliere rátalált, nincs olyan kaland, amiből kihagyná különleges házi kedvencét. Bár mint minden jó házasságban, itt is előfordul, hogy néha zavarják egymást. De ezek apróságok és a lényeg, hogy tökéletes csapatot alkossanak. Millie egyébként nem felejtette el azokat a tipikus macska szokásait sem, mint például a fáramászás. Viszont a régóta összeszokott csapat ezt a szokást is a hasznára tudta fordítani, ugyanis Millie jó ösztöneinek köszönhetően remek nyomleolvasó.

Hegymászó cica

Millie ráadásul remek vészjelző, ami nem árt például éjszakai sátorozás közben, amikor kígyók, vagy más vadállatok is megkürnyékezhetik a tábort. Bár szerencsére a csapatnak már rég volt részük ilyen élményben, viszont akkor sem árt résen lenne. Őrködésre pedig Millie kiválóan alkalmas, aki már messziről kiszagolja, ha valami szokatlan dolgot tapasztal.

 

Millie egyébként még kiképzést is kapott, mielőtt a férfi magával vitte volna minden útjára. Sokszor úgy tanította meg arra, hogy a nyomában maradjon, hogy egyik fáról ugrált vele a másikra a parkban. És itt a végeredmény!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

gerincvelő (gerincagy)

a központi idegrendszer legősibb része, működése elválaszthatatlan az agyvelő... Tovább

hatóanyag-tartalom

beltartalmi jellemző; azt mutatja, hogy a műtrágyák, talajjavító anyagok (talajjavítás)... Tovább

Tovább a lexikonra
Környezetvédelem