Látogass el te is valamelyik szüreti fesztiválra 2014-ben is. Remek programok és finom borok várnak országszerte.

hirdetes

Szüreti Fesztiválok 2014

Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Idén is mindenhol lesznek szüreti fesztiválok, amiket én személy szerint hihetetlenül imádok, mivel nagyon hangulatosak. Ha te is szereted a bort és az ilyen fesztiválok hangulatát, akkor olvasd el mikor és hol várnak ilyen programok.

Idén is rengeteg szüreti fesztivál vár titeket országszerte, kár lenne kihagyni ezeket a finom borokat

Gyöngyösi Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál

Mátraaljai borok bemutatója és kóstolója, kulturális és folklór programok, kézműves kirakodóvásár, gulyásfőző verseny, szüreti felvonulás. Információ: 37/311-155
Időpont: 2014. szeptember 19-21.

Balatonfüredi Szüreti Fesztivál 2014

Időpont: 2014.09.27 - 2014.09.29
Balatonfüreden 2014. szeptember 27-29-én rendezik meg a hagyományos Szüreti Fesztivált, amely a szüreti felvonulás, a borkóstolások és a vásár mellett zenés táncos színpadi műsorokkal várja az érdeklődőket. A szüreti fesztivál nyitónapján, pénteken az elmaradhatatlan Utcabál melegíti be a lábakat a szombati felvonuláshoz, amely végeláthatatlan sorát fúvósok, néptáncosok, mazsorettek, lovasok, huszárok, lovaskocsik, borrendek és a borosgazdák alkotják.

A balatonfüredi Szüreti Fesztivál lesz a legtökéletesebb alkalom, hogy végigkóstoljuk a Balaton borvidék legjelesebb alkotásait.

Szekszárdi Szüreti Napok 2014

Az év legnagyobb eseménye, igazi összművészeti fesztivál Szekszárdon. Négy napon át igényes programokkal, kiállításokkal, koncertekkel, borkóstolóval, a tájegységre jellemző ételkínálattal várjuk a városunkba látogató vendégeket. Hivatásos művészek mellett sokféle műfajban amatőr művészeti csoportok, alternatív zenekarok, utcabál, disco, táncház szórakoztatják a közönséget.

hirdetes
Időpont: 2014. szeptember 18.  - 2014. szeptember 21.
 

Még több program a következő oldalon!

/A kép a szekszard.varosom.hu oldalról származik/

Idén is rengeteg szüreti fesztivál vár titeket országszerte, kár lenne kihagyni ezeket a finom borokat

Kőszegi Szüret 2014

Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó. Központi eseménye a minden év szeptember utolsó szombatján tartandó szüreti karnevál. Ezen a programon felvonul a város apraja-nagyja, az iskolák, civil szervezetek, cégek különböző mókás jelmezekben. A felvonulás köré épül a további két nap programja, mely pénteken este fúvósszerenáddal indul és vasárnap könnyed zenei programmal zárul.
2014. szeptember 25. - 2014. szeptember 28.
 

hirdetes

Villányi Vörösborfesztivál 2014

A villányi Vörösbor Fesztivál, a borvidék legnagyobb gasztronómiai fesztiválja 2014. október 3-5. között kerül megrendezésre. A háromnapos rendezvény számos újdonsággal és az eddigieknél is pezsgőbb hangulattal igyekszik minden korosztály igényét kielégíteni.
2014. október 3.  - 2014. október 5.

Szüreti Fesztivál Hollókő 2014

Szüreti Fesztivál Hollókő. Október második hétvégéjén a termények betakarítását és a szüretet ünnepli a falu apraja nagyja, akik népviseletbe és maskarába öltözve járják végig a falut, hirdetvén, hogy véget ért a szüret, biztosítva a jövő év bora és számot adnak az év jeles történéseiről. A szőlőművelésből Hollókőn szinte már csak a szüret ünnepe maradt meg, felelevenítve a hozzá kapcsolódó szokásokat, színes felvonulást és kihirdetve a településen történt az évi eseményeket.
2014. október 11.
Forrás: holloko.hu

Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok 2014

Tokajban 1932 óta rendezik meg a Szüreti Napokat. A borvidék névadó településén hagyományosan október első hétvégéjén ünneplik a szőlőt és a bort. Idén 2014. október 3-5. között kerül megrendezésre a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok. A hagyományos programelemek mellett (szüreti felvonulás, főzőverseny, borászati-gasztronómiai események, színpadi műsorok stb.) az idei Szüreti Napok több új, izgalmas rendezvénnyel is várja a városba érkezőket.
2014. október 3. - 2014. október 5.
Cím: Tokaj, Kossuth tér

/A kép a szekszard.varosom.hu oldalról származik/

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

Mohácsi Földhivatal

Földhivatal Földhivatal Cím: Mohács Szabadság u. 24. 7700 Magyarország Tovább

bőrszövetrendszer

a gyökeres, száras növények testfelületét borító szövetrendszer, amely védi a növény... Tovább

Tovább a lexikonra
Növénytermesztés