Neked is szükséged van erre otthonodban

hirdetes

A te otthonodból sem hiányozhat ez a szerkezet!

Szélesi Ferenc - Főkertész

Fillérekbe kerül, bárki képes elkészíteni, és hihetetlenül szükséges, hogy ott legyen minden háztartásban. A kép alatt el is mondjuk nektek, mi is ez a szerkezet, mire való és hogyan készítheted el! 

Tudd meg, miért kell neked is egy ilyen szerkezet!

Főleg a hidegebb évszakokban van szükségünk erre a szuper egyszerű szerkezetre. Gondolom, mindenki tudja, hogy a hidegebb évszakokban fűtenünk kell, ami azzal jár, hogy a lakásban egyre szárazabb a levegő, hiába szellőztetünk, akkor is igaz. Éppen ezért muszáj gondoskodnunk a megfelelő párásításról, amit elérhetünk természetesen párásító berendezésekkel, de miért költenénk rá több 10 000 forintot, amikor pár forintból saját magunk elkészíthetjük a legtökéletesebb megoldást?

Azt is illene tudnia mindenkinek, hogyha nem biztosítjuk a megfelelő párásítást, akkor előbb-utóbb kialakulhat asztma, illetve légzési nehézség, és nem utolsó sorban számos baktérium és vírus sokkal jobban érzi magát ebben a környezetben, így nagyon megnő a megbetegedés kockázata.

hirdetes

Egy szó, mint száz, mindenképpen gondoskodnunk kell a megfelelő páratartalomról, amit el is érhetünk ezzel az egyszerű szerkezettel! A következő oldalon megmutatom, mi kell az elkészítéséhez! 

Tudd meg, miért kell neked is egy ilyen szerkezet!

Szükséges eszközök:

  • műanyag flakon
  • átlátszó ragasztószalag
  • egy erős, vászonból készült szalag, vagy bármilyen rögzítésre alkalmas szalag
  • hirdetes
  • géz
  • víz

Elkészítés:

A flakon oldalába vágni kell egy 5×10-es ablakot, amelyet fel kell függeszteni a fűtőtest egyik csövére, úgy, hogy a nyílás felfele legyen. A vászon szalagot oda kell erősíteni a ragasztószalaggal, hogy az üveg ne mozduljon el. Az üveget töltsük meg vízzel, majd a géz közepét tegyük bele a vízbe, a két részét pedig húzzuk ki és rögzítsük ragasztószalaggal a csőre.

Vigyázzunk, hogy mindig legyen víz az üvegben, ha ez így lesz, többé nem kell aggódni a száraz levegő miatt. Nem túl szép, az biztos, de feldobhatjuk azért, nem kell ilyen csúnyácskának lennie és még a függöny is ápol és eltakar.

Forrás: Filantropikum

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2021-11-10

4 egyszerű, de nagyszerű tipp a tökéletes kert kialakításához

Zöldség, gyümölcs, fűszerek, virágok, fák, dísznövények, vagy valami más? Te döntöd el, mi csak segíteni tudunk benne, hogy hogyan tedd tényleg tökéletessé

2021-11-26

A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

A Lidlből hazatérve, biztosak lehetünk benne, hogy magyar húst vettünk. Ugyanis a Lidl is beszállt a hazai hússzektor támogatásába, átalakítja a kínálatát is.

2020-02-25

Példamutatásból jeles – Cukornádból és fából fog készülni a Lego!

A Lego azt a célt tűzte ki maga elé, hogy cukornádból és fából készíti a termékeit, soha többé nem használ majd műanyagot a termékek gyártásához.

2020-02-18

Bibliai méretű sáskajárás Afrikában: Milliók maradhatnak élelem nélkül

Elképesztő, mekkora károkat okozhat a most zajló sáskajárás Afrikában. Becslések szerint több millióan maradhatnak élelem nélkül, ha nem sikerül megfékezni a sáskajárást.

2020-10-15

Hogyan szárítsuk és tároljuk a diót? Szakértőnk válaszol!

A dió szüreteléséről, a dió szárításáról, valamint a dió sikeres tárolásáról fogok most beszélni nektek, nézzük, mit kell tudni a dió szárításáról,tárolásáról!

2021-11-10

A 15 legmutatósabb szárított virág

A szárított virágok nagyon jól mutatnak dekorációként, emellett pedig elkészítésük egyszerű és olcsó. Most lássuk, milyen növényeket érdemes használni hozzájuk.

2021-11-22

12 szobanövény, amivel csak a gond lesz

A szobanövények széles választéka manapság majdnem olyan lenyűgöző, mint a kerti növényeké. Mégis vannak olyanok, melyekkel csak a baj van - lássuk őket!

2021-11-10

6 növény, amelyek nyugalmat visznek otthoni irodánkba

Érdemes irodánkba növényeket elhelyezni, ugyanis azok nem csak a környezetünkét fogják feldobni és tisztítani a levegőt, de hangulatunkat is befolyásolják majd.

További cikkek ebben a témában


légzőkészülék

a légzést végző szervek összessége, egyes szakaszai a légzésen kívül egyéb... Tovább

.../2006. (...) FVM rendelet

a földmûvelésügyi és vidékfejlesztési miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gazdaság