notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ismerd meg a ropogós palacsinta receptjét!

Hirdetés

Így készül a ropogós palacsinta

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Új szintre emeltük a palacsintakészítést, nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire imádom a ropogós palacsintát, soha életemben nem ettem még ennél finomabbat! Tényleg ki kellene próbálnia mindenkinek! 

Ropogós palacsinta recepttel

 

Palacsintát szinte mindenki tud készíteni, aki még nem próbálta, minél hamarabb kezdje el, nem nagy ördöngösség, férfiember létemre még nekem is sikerült elsőre, jó, nem tökéletesen, de sikerült! A palacsinta azon kevés ételek közé tartozik, amit igazából nem lehet elrontani, egy korábbi cikkemben már megmutattam nektek, hogyan készül a világ legegészségesebb palacsintája, ha lemaradtatok volna róla, akkor kattintsatok ide, és ismerjétek meg!

 

Most viszont egy teljesen másmilyen palacsintát fogok mutatni nektek, én hihetetlen módon beleszerettem! Ropogós, eszméletlenül finom, és ahogy kifolyik belőle a meleg töltelék, áááh, valami isteni, nem is lehet szavakba önteni az élményt! Amikor először készítettem, a barátnőm bolondnak nézett, aztán csak ette, ette, és másnap is ette, más nem is kellett neki. Egy szó, mint száz, nem fogtok benne csalódni és gyorsan el is lehet készíteni! A következő oldalon megosztom veletek a receptjét! 

Hirdetés

 

Ropogós palacsinta recepttel

 

Hozzávalók

A palacsintatésztához

  • 36 dkg sima liszt
  • 2 tojás
  • 8 dl tej
  • 1 kanál cukor
  • kevés só

A töltelékhez

  • 60 dkg tisztított, reszelt alma
  • 15 dkg cukor
  • 1 citrom leve
  • 3 kanál baracklekvár
  • 5 dkg durvára vágott mandula
  • 5 dkg mazsola
  • Hirdetés

A sütéshez

  • 2 tojás 
  • finomra őrölt zsemlemorzsa
  • olaj

A tetejére fahéjas cukor.

 

Elkészítés

A palacsintatésztából 24 palacsintát sütök, és megtöltöm a következő töltelékkel: a cukorban péppé párolom az almát, hozzákeverem a citrom levét, a baracklekvárt, a mandulát és a mazsolát. A töltött palacsinták két végét behajtom, és a felvert tojásba, zsemlemorzsába beleforgatom, végül a forró olajban kisütöm. Melegen fahéjas cukorral tálalom.

 

Forrás: bidista.com

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

Még több cikk

2019-11-13

Végre segít a kormány – 100 millió forintot adnak kutyák ivartalanítására!

A kóbor kutyák ivartalanításához kapnak százmillió forintos támogatást azok a civil szervezetek, amelyek állatmenhelyet működtetnek, végre valami elkezdődött!

2019-11-05

Nem láthatunk többé vadállatokat a cirkuszokban!

Végre valami valóban elindult, újabb országban tiltották be a vadállatok cirkuszban való szerepeltetését, reméljük, hogy minél több nemzet változtat a törvényeken.

2019-11-09

Soha többé nincs szükségünk a méhekre…

Méhek nélkül készítettek mézet az Izraeli Műszaki Egyetem diákjai. Döntse el mindenki, hogy ez jó, vagy nem, nekem az a véleményem, hogy meg kellene hagyni ezt a méheknek!

2019-11-08

Teljesen egészséges, mégis halálsorra küldenék Ödönt, a népszerű szürkemarhát!

Ödön makkegészséges, mégis halálsorra küldi a hatóság. Mostani cikkemben bemutatom nektek Ödönt, a csodálatosan szép magyar szürke bikát!

2019-11-04

A legnagyobb magyar büszkeség - A csodálatos puli, és amit érdemes tudni róla

A puli az egész világon ismertté vált magyar terelőkutya. Mostani cikkemben mindent elmondok nektek a puliról, tartsatok velem és ismerkedjetek meg a csodálatos pulival!

2019-11-11

Kihalás fenyegeti a Magyarországon őshonos háziállatfajtát – Segíts te is!

Kihalás szélére került a Magyarországon őshonos fajtának számító parlagi kecske. Mostani cikkemben bemutatom nektek a magyar parlagi kecskét, és kiderül, mit tehettek a megmentéséért!

2019-10-18

Kevés a termés, pofátlanul drága a dió – Nézzük az okokat!

Elképesztően drága lesz idén a dió, lassan ott fogunk tartani, hogy igazi luxuscikké fog válni a dióbél. Nézzük, miért ilyen drága a dió, a dióbél drágulása.

2019-09-21

Védekezés a taplótámadás ellen

Erdészeti területeken, gyümölcsösökben, de már házikertekben is egyre gyakrabban találkozhatunk a taplógombával, éppen ezért most elmondom nektek, mit érdemes tenni ellene!

További cikkek ebben a témában
Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
195 296
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
6 779 471
Közösség

halogénelemek

a ->periódusos rendszer VII. a. oszlopába tartozó elemek: a —>fluor, a —>klór, a... Tovább

100/2008. (VIII. 6.) FVM rendelet

A szõlõültetvények kivágásához nyújtott támogatás feltételeirõl. A mezõgazdasági,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 195

Átlagos értékelés: 4.7

Állatok Állatorvos Állattenyésztés Érdekességek Gazdaság