notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ismerd meg a ropogós palacsinta receptjét!

Hirdetés

Így készül a ropogós palacsinta

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Új szintre emeltük a palacsintakészítést, nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire imádom a ropogós palacsintát, soha életemben nem ettem még ennél finomabbat! Tényleg ki kellene próbálnia mindenkinek! 

Ropogós palacsinta recepttel

 

Palacsintát szinte mindenki tud készíteni, aki még nem próbálta, minél hamarabb kezdje el, nem nagy ördöngösség, férfiember létemre még nekem is sikerült elsőre, jó, nem tökéletesen, de sikerült! A palacsinta azon kevés ételek közé tartozik, amit igazából nem lehet elrontani, egy korábbi cikkemben már megmutattam nektek, hogyan készül a világ legegészségesebb palacsintája, ha lemaradtatok volna róla, akkor kattintsatok ide, és ismerjétek meg!

 

Most viszont egy teljesen másmilyen palacsintát fogok mutatni nektek, én hihetetlen módon beleszerettem! Ropogós, eszméletlenül finom, és ahogy kifolyik belőle a meleg töltelék, áááh, valami isteni, nem is lehet szavakba önteni az élményt! Amikor először készítettem, a barátnőm bolondnak nézett, aztán csak ette, ette, és másnap is ette, más nem is kellett neki. Egy szó, mint száz, nem fogtok benne csalódni és gyorsan el is lehet készíteni! A következő oldalon megosztom veletek a receptjét! 

Hirdetés

 

Ropogós palacsinta recepttel

 

Hozzávalók

A palacsintatésztához

  • 36 dkg sima liszt
  • 2 tojás
  • 8 dl tej
  • 1 kanál cukor
  • kevés só

A töltelékhez

  • 60 dkg tisztított, reszelt alma
  • 15 dkg cukor
  • 1 citrom leve
  • 3 kanál baracklekvár
  • 5 dkg durvára vágott mandula
  • 5 dkg mazsola
  • Hirdetés

A sütéshez

  • 2 tojás 
  • finomra őrölt zsemlemorzsa
  • olaj

A tetejére fahéjas cukor.

 

Elkészítés

A palacsintatésztából 24 palacsintát sütök, és megtöltöm a következő töltelékkel: a cukorban péppé párolom az almát, hozzákeverem a citrom levét, a baracklekvárt, a mandulát és a mazsolát. A töltött palacsinták két végét behajtom, és a felvert tojásba, zsemlemorzsába beleforgatom, végül a forró olajban kisütöm. Melegen fahéjas cukorral tálalom.

 

Forrás: bidista.com

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

Még több cikk

2019-08-22

Az autók rémálma, támad a nyest – Így védekezhetsz ellene!

A nyestek rengeteg kárt képesek okozni, tönkreteszik az autók szigetelését, megrágják a kábeleket, de még a padlásra is képesek beköltözni, nézzük, hogyan védekezhetünk a nyestek ellen!

2019-08-22

A holland titok – Az első ország, ahol nincs egyetlen kóbor kutya sem!

Hollandiában már sikerült megoldani egy hatalmas problémát, ami pedig nem más, mint a kóbor kutyák kérdése. Nézzük, miért nincs Hollandiában kóbor kutya.

2019-08-07

A legolcsóbb, legjobb tápok, amiktől szárnyra kapnak tyúkjaid!

Nagyon olcsó, mégis eszméletlenül egészéges alternatívákat hoztam most nektek, nézzétek meg, melyek azok a tápok, amikkel érdemes etetned a tyúkjaidat!

2019-08-12

Magadat véded, közben mindent pusztítasz – A naptej rejtett árnyoldalai…

A naptejnek számtalan káros hatása van, mostani cikkemben elmondom nektek, miért nem lenne szabad senkinek sem naptejet használnia! Minden a naptejről!

2019-08-29

Hétköznapi hősök – Interjú Lehoczky Krisztiánnal, a Mályi Madármentő Állomás vezetőjével

A Mályi Madármentő Állomás létrehozójával, a madarak megmentőjével készítettünk interjút, tartsatok velem és ismerkedjetek meg vele ti is közelebbről!

2019-08-08

Az eddiginél is nagyobb poloskainvázió közeleg? - Interjú Dr. Vétek Gáborral

Poloskahelyzet Magyarországon – Dr. Vétek Gáborral, a Szent István Egyetem docensével beszélgettünk arról, hogy milyen ma a poloskahelyzet Magyarországon.

2019-08-26

Ébredj, és ültess (legalább) egy fát te is!

Egyre nagyobb a baj, és ha nem cselekszünk időben, akkor előbb-utóbb késő lesz. Ültess te is egy fát, mostani cikkemben elmondom, ez miért olyan fontos!

2019-08-05

Morgan Freeman méhrezervátummá alakította 500 ezer négyzetméteres farmját

Morgan Freeman-ről igazán példát vehetne az összes ember, ő az, aki tényleg mindent képes megtenni, ha állatokról van szó, most 500 000 négyzetméteres farmját alakította át a méhek miatt.

További cikkek ebben a témában
Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
300 762
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
5 895 497
Közösség

húspép

baromfiipari melléktermék, amely főként az emberi fogyasztásra alkalmatlan bélrészekből stb.... Tovább

gyep

az évelő fűfélékkel és herefélékkel benőtt terület. Emberi beavatkozás nélkül... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 195

Átlagos értékelés: 4.7

Állatok Állatorvos Állattenyésztés Érdekességek Gazdaság