9 zöldség, aminek a termesztése nagyon egyszerű

hirdetes

Karantén – 9 pofonegyszerűen termeszthető zöldség, amikkel biztos a siker!

Szélesi Ferenc - Főkertész, GE.
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Korábbi cikkemben nagyon sok mindent elmondtam nektek a konyhakertek kialakításáról, éppen ezért most arról fogok beszélni, hogy milyen zöldségeket érdemes termeszteni otthon és hogyan!
 

9 nagyon egyszerűen termeszthető zöldség

Zöldségtermesztés otthon – Vágj bele minél hamarabb! 

Az utóbbi években sajnos visszaszorult a zöldségtermesztés, hiszen mindent meg lehetett vásárolni a piacokon és a boltokon. Mostanra kicsit más lett a helyzet, ugyan lehet vásárolni, de mindenhol rengetegen vannak, ráadásul nem tanácsos kimenni a házból. Éppen ezért hoztam most el nektek ezt a remek írást, 10 olyan zöldségnek a termesztésében segítek, amikhez nem kell óriási szakértelem, a siker pedig garantált. Vágjatok bele ti is az otthoni zöldségtermesztésbe, nem fogjátok megbánni! 

Zöldségtermesztés otthon – Az sem baj, ha nincs helyed!

Többé már nem lehet kifogás a helyhiány! Az interneten is számos hasznos tippet és ötletet találhatsz, hogy kis helyen is hogyan oldd meg a házi kertészkedést. Vegyél egy többzsebes kaspót, vagy hozdd el otthonról nagymamád régi vödreit, edényeit. Használj egy régi locsolókannát, vagy egy nagyobb ládába 4-5 tő paradicsomot is remekül fel tudsz futtatni. Az egész nem helyigényesebb egy talpalatnyi területnél. Jól mutat egy aprócska erkélyen is, ahol a korlátra is fel tudod függeszteni őket.

hirdetes

Teheted a konyhaablakba, a nappaliba, és még mutatós is lesz. Nem beszélve a fűszernövények remek illatáról. A legjobb persze, ha van egy talpalatnyi helyed a kertben. A növényeid számára és számodra is. Egyfelől így kisebb az esélye annak, hogy elfelejted gondozni őket, mivel nem “hagyod az ablakban” csak úgy. Másfelől tápanyagokban gazdag helyet tudsz nekik előkészíteni, és csapadékos időben locsolnod sem kell!

hirdetes

Persze a növények természetes alvási ciklusa is jobban működik a szabadban. Most pedig nézzük, melyek azok a zöldségek, amiknek a termesztésével érdemes megpróbálkoznia mindenkinek, a következő oldalon részletes tájékoztatást adok nektek mind a 10 szuper zöldségről, szóval érdemes lapozni egyet, tartsatok velem továbbra is, nem fogjátok megbánni! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

63/2005. (IV. 8.) Korm. rendelet

63/2005. (IV. 8.) Korm. rendelet a részarány földkiadás során keletkezett osztatlan közös... Tovább

makroerg vegyületek (nagy energiájú vegyületek)

az élő szervezetek nagy energiájú (makroerg) P-O v. P-N kötéseket tartalmazó vegyületei. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Zöldség