Így rendezd be a teraszt őszre! - 5 gyönyörű őszi megjelenés a meleg fogadtatáshoz

Ötletek őszi tornácra – 5 gyönyörű őszi megjelenés a meleg fogadtatáshoz

ZH, NA
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

A legjobb őszi veranda ötletek a természetes világ elemeit ötvözik az általad vágyott kényelemmel. A tökhalmoktól a pislákoló lámpásokig ezek a kedvenceink!

őszi veranda

Őszi tornác ötletek

A gyönyörű őszi veranda ötletek hívogatóvá varázsolják otthonod, és ezek az első lépések ahhoz, hogy a hidegebb hónapokban valóban meleg fogadtatásban részesítsék vendégeit.

Ha borús az idő, semmi sem olyan, mint egy olyan otthon ajtajához érkezni, amelyről tudod, hogy otthonosságba burkolóznak, olyan őszi dekorötletekkel, amelyek még mindig a természeti világban kibontakozó káprázatos színek, textúrák és változások felé mutatnak.

Az ősz az év lágyan megvilágított, gyönyörű időszaka. Ideje megünnepelni a nyár melegét a pihentető kert, az aranyló lombok és a megmaradt álmos virágok színeiben. Tehát, ha olyan tornác ötleteket keresel, amelyek tökéletesen megfelelnek a szezonnak, és akár az újévig is elvihetik a dekort, ne keress tovább: az alábbiakban néhány csodálatos módszert mutatunk be a tornác díszítésére az előttünk álló szezonban.

ŐSZI TORNÁC ÖTLETEK

A lombokkal díszített koszorúktól kezdve a tökhalmokig és a hazautat megvilágító lámpásokig – szakértőkkel beszélgettünk arról, hogy a kültéri őszi dekoráció segítségével lenyűgöző őszi veranda ötleteket lehet készíteni, hogy meleg fogadtatásban legyen részünk a hűvösebb időjárás beköszöntével is.

 

1. Használjuk fel a lehullott leveleket

Bár a koszorúkat hagyományosan a karácsonyhoz kötik, szeretjük az őszi koszorút, amely feldobja a hangulatot, és a napok sötétedésével valami szépet varázsol a homlokzatra. A borostyánlevelek melengető színeinek és a szárított virágok tompa tónusainak megjelenítéséről szól.

Természetes és visszafogott, ez egy átmeneti időszak, amely tökéletes a különböző lehetőségek felfedezésére, padlólámpák szétszórására, esetleg egy-két sütőtökre, és a tornác felkészítésére a dekoratív díszek áradatára a decemberi ünnepség előtt.

2. Ledes hangulatvilágítás


Az őszi bejárati ajtódekoráció nem csak a koszorúkról szól; gondolj a ledfüzérekre is.

Hozd létre a tökéletes otthoni fogadtatást a fagyos őszi séták után szezonális koszorúkkal és ledfüzérekkel díszített tornácokkal, frissen lehullott levelekkel, valamint a tompa narancs és szilva gazdag színpalettájával, amely tökéletesen magába foglalja az ősz valódi esszenciáját. Kösd össze a mikrofények meleg fényét az őszi lombok között, ahol a finom vezeték és a finom LED-fény lágyan keveredik a szezonális levelekkel.

Egyszerűen íveld körbe az őszi füzért az ajtónyílás tetején, és akasszd fel a koszorút az ajtó elejére, és rögzítsd a helyére egy szöggel vagy ajtóakasztóval. Párosítsd össze a fekete fémlámpásokat és a kültéri (LED) gyertyákat, és helyezd el az ajtó mindkét oldalát a tökéletes őszi bejárathoz. Keverd össze a különböző magasságú és méretű elemeket a veranda lábánál, ahol a sötétebb este beköszönt, és a lágy környezeti fény hazavezet.

3. Szervezd az étkezéseket a verandára, amíg lehet.

Az őszi asztaldísz-ötleteknek nem kell csak beltérben lenniük: ha van hely egy asztalnak kint a verandán, miért ne díszíthetnéd őszre?

Még az őszi szezonban is étkezhetünk az első vagy hátsó verandán, ha először egy kis hangulatos előkészületi munkát végzünk – kényelmes üléspárnák és vastag gyapjútakarók elengedhetetlenek, és ügyelj arra, hogy legyen sok lámpás és gyertya az asztalon. 

4. Tökök mindenféle színben

A különböző színű sütőtök szétszórva elegánssá varázsolja az őszi verandát, és az őszi ültetvények mellé helyezhetők, hogy több textúrát és színt kapjanak. És természetesen újra felhasználhatjuk őket Halloween veranda dekorációjaként a következő években is.

 

 

5. Őszi virágkoszorú az ajtóra

Mivel lehetne szebbé tenni a vendégvárást ősszel, ha nem egy gyönyörű koszorúval az ajtón, ami nem csak vendégeinket fogadja melegséggel, de mi is egyből jókedvre derülünk, amikor hazaérünk. Koszorút, akár Te is könnyedén készíthetsz ma már rengeteg ötletet találhatsz hozzá az interneten!


 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

biológiai sugárhatás

az->ionizáló sugárzás, a radioaktív sugárzás által az élőlényekben kiváltott hatás.... Tovább

ismétléses kísérlet

a növénytermesztési kísérletek megbízhatóságának növelése végett a vizsgálandó... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek