Őszi Kertészeti Napok 2022 a MATE Budai Campusán

Kertészek figyelem! Itt a 2022-es Őszi Kertészeti Napok!

ZH
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

MATE Budai Campusának parkolója idén újra virágba borul október harmadik hétvégéjén több éves kihagyás után az Őszi Kertészeti Napok keretein belül. Rengeteg ingyenes gyerekprogrammal és várnak a kültéri rendezvényen!

őszi kertészeti napok

Őszi Kertészeti Napok 2022

Több éves kihagyás után 2022-ben újra megrendezésre kerül az Őszi Kertészeti Napok, amely során a MATE Budai Campusának parkolója teljesen virágba borul, hiszen az ország számtalan pontjáról érkeznek majd kertészek, akik kínálatából válogathatunk az őszre.

„Minden, ami ősz” – Ezzel a szlogennel várják a kertészkedni szerető látogatókat vagy azokat is akik csak gyönyörködnének a rengeteg csodálatos portékában Budapest csodaszép virágos őszi hétvégéjén, október 15-én és 16-án a Villányi úti MATE Campusnál.


Nem csak a házi kertészeknek ajánlott a program!

Ez az a program, amit a kertészek országszerte izgatottan várnak, összegyűlik a szakma legjava, azonban nem csak a profi kertészeknek van itt helyük. Több év kihagyás után újra a legjobb szakemberektől szerezhetjük be az őszi kertbe a legszebb virágokat és a legcsodálatosabb növényeket, ráadásul rengeteg kertészeti tanácsot is beszerezhetünk, lesz szervezett arborétumi séta, kaktusz- és más növény bemutatók, valamint rengeteg ingyenes gyermek program, hogy a családosan érkezők is megtalálják a maguk mulatságát a rendezvényen. Ugyan a programok ingyenesen, de van ami regisztrációhoz kötött!

A 2022 Őszi Kertészeti Napok nyitvatartása:

Az őszi kertészeti napok a hétvége mind a kettő napján reggel 9 órától lesz látogatható, egészen este 18 óráig. 

2022. október 15., szombat 9:00 – 18:00
2022. október 16., vasárnap 9:00 – 18:00

A 2022 Őszi Kertészeti Napok helyszíne:

MATE Budai Campus parkolója - csak kültéri helyszín!1118 Budapest, Villányi út 29-43.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

2024-06-13

16 érdekesség a földigilisztákról - Te tudtad ezeket?

Ebben a cikkben olyan érdekességeket olvashatsz a talaj csendes hőseiről, a földigilisztákról, amiket lehet, hogy még sosem hallottál. Tarts hát velünk!

2024-06-13

Az öntözés 7 aranyszabálya - Öntözési stratégiák és szabályok

Ne küzdj tovább a kókadozó levelekkel! Tanulj meg helyesen öntözni. Itt megtalálod az öntözés 7 aranyszabályát, amiket ha ismersz, hálásak lesznek növényeid.

2024-06-12

Top 5 szívós növény kora nyárra, amivel feldobhatod a kertedet

Megtörnéd a zöld kerted látványát virágzó növényekkel kora nyáron? elhoztuk neked a top 5 strapabíró növényt, amik a kora nyári időszakban a legpompásabbak.

2024-06-12

Teljes útmutató a komposztáláshoz kezdőknek: Az alapok lépésről lépésre

Szívesen belevágnál az otthoni komposztálásba de nem tudod, hogyan? Itt a teljes lépésről lépésre követhető útmutató az otthoni komposztálás elkezdéséhez.

2024-06-14

Fűszernövény kisokos - Pezsdítsd fel a konyhád ízet!

Fűszernövényeket ültetni nemcsak egyszerű, de nagyon hasznos is. Élénk ízükkel felpezsdítheted a konyhád ízeit, miközben élvezheted, hogy saját termésedet eszed.

2024-06-12

5 egyedi és különleges csirkefajta, amiktől eldobod az agyad

Ha baromfikat tartanál és szeretnél egy kis izgalmat hozni a mindennapjaidba, vagy csak érdekelnek a különleges csirkefajták, akkor nézd meg ezt az 5 csirkét.

2024-06-14

Te tudtad miért használnak füstölőt a méhészek? - A méhek füstölése

A méhészek által gyakran használt eszköz a füstölő, hiszen a méhek füstölése nagyon fontos, hogy fenntartható legyen a méhészet, és a méhek jól érezzék magukat.

2024-06-13

4 ritka kutyafajta, te mennyit ismersz közülük?

A kutyák világa tele van különleges és ritka fajtákkal, melyek nemcsak egyedi megjelenésükkel, hanem történetükkel és jellemzőikkel is kitűnnek a tömegből.

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

markoló

anyagmozgatást végző szerkezet a rakodógépen, amely szétválasztja, megfogja és magával... Tovább

31/2006. (IV. 29.) FVM-GKM-PM együttes rendelet

Az egyes géntechnológiával módosított takarmányok behozataláról és forgalomba hozataláról... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kertészet virágtermesztés