Kerti alapanyagokkal DIY őszi dekor

hirdetes

Őszi DIY dekor tippek a kreatív lelkeknek!

ZH, NA
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

A kertészkedés egyik legjobb része az, ha minden kemény munkánkból hasznot lehet húzni. De ezeknek az előnyöknek nem kell friss zöldségekkel vagy egy gyönyörű virágcsokorral véget érniük. Próbáld ki kedvenc őszi és téli barkácsprojektjeinket, amelyek mindegyike a kerteddel kezdődik!

Őszi dekoráció készítés

Őszi DIY tippek kertészeknek

Tekintsd meg munkatársaink által készített projektjeinket az Agrároldalon, ahol mi is olyan kertészek vagyunk, mint te. Az évek során sokan a kertészkedés iránti szeretetünkre támaszkodtunk otthonunk díszítésénél, kerti ökoszisztémánk táplálására, és barkács-ajándékok készítésére a barátok és a család számára. Íme csak néhány olyan projekt, amelyet munkatársaink maguk is kipróbáltak.


1.    Készíts kopogtatót!

A kertünkben szüretelt gallyakból és őszi virágokból gyönyörű őszi kopogtatókat vagy asztaldíszeket készíthetünk, és a videóból azt is láthatjuk, hogy milyen egyszerűen! Nem is tudnánk jobb módon felkelten vendégeink és szomszédaink figyelmét otthonunk őszi szépségére, mint a bejárati ajtóra akasztott csodás kopogtatókkal, amiket a saját kertünk adományaiból készítettünk.
hirdetes

2.    Készítsünk DIY ünnepi gyertyákat

Akár ajándékokról van szó szeretteinek, akár saját otthonunkba készítjük őket, az ünnepi gyertyák egyszerűen elkészíthetők a megfelelő know-how segítségével.

3.    Készítsünk madáretetőt

Mindig is nagyra értékeltük a műanyag palackos etetőket. Mindenki tudja, hogy a műanyagok nem tesznek jót a környezetünknek. Tehát miért ne használhatnánk műanyagot kerti ökoszisztéma megsegítésére, ahelyett, hogy kidobnánk a szemétbe?

4.    Készíts régi könyvből ültetőt


Egy kis ravaszsággal néhány régi könyvedet élő lapforgatóvá alakíthatod át! Képzeld el, hogy ezek közül az egyik könyvtartóként jelenik meg a könyvespolcon vagy egy bejárati asztalon.

hirdetes

5.    Ez az év legcsodálatosabb időszaka

Nem mindegy, hogy melyik évszak van, soha nem túl korán vagy túl későn beszélni arról, hogy a karácsony és a kertészeti ismeretek kéz a kézben járhatnak az öröm terjesztésében. Így gondolhatsz már a karácsonyi kiegészítők elkészítésére is.

Gyűjtsd be azokat a növényeket, amiket ki kell szárítani addig, vagy kezdj bele a tobozok gyűjtésébe, hogy felhasználhasd majd valamilyen karácsonyi DIY dekor elkészítéséhez!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

ataxia

bizonytalan, ingadozó járás, amely egyébként ép izomműködés mellett az izomműködés... Tovább

Fehérkereszt Állatvédõ Liga

Állatvédõ szervezet Megalakulásunk óta - 1990-tõl - lehetõségeinkhez mérten mentjük a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek