Az új parkolási technológia segítségével még a kutyák is képesek parkolni

hirdetes

Az új Audi technológiával még a kutyák is tudnak parkolni

Szélesi Ferenc - Főkertész

Megérkezett a legújabb Audi reklám, elég egyértelműnek tűnik, hogy ez az új technológia minden másnál nagyobbat üt, ugyanis most már kutyák is képesek parkolni, nincs is szükség emberekre, nézd csak meg te is.

Megérkezett az önműködő parkolási technológiával megáldott Audi, mostantól még a kutyáknak is gyerekjáték lesz a parkolás, meg is mutatjuk a legújabb reklámfilmet.

Egy kutyát nevelni, tanítani nagyon nehéz, ha Audid van, akkor viszont semmi sem lehetetlen. A kutyák ugyanis imádják az Audikat is, ezek után pedig főleg imádni fogják, mivel a legújabb technológia az ő kedvükre is játszik. Az önműködő parkolási rendszer segítségével ugyanis a kutyák is könnyedén tudják végrehajtani ezt a manővert. 


Ez a technika az USA szakértői körében komoly elismerést váltott ki, egyenesen a Jövő termékének nevezték, illetve sokaknál elnyerte az legjobb autós technika díjat is. Az új technika segítségével az autók önállóan állhatnak be és ki a parkolóházak helyeiről, illetve a garázsokból. Ehhez nincs másra szükség, mint egy okostelefon-alkalmazásra.  A parkolóház központi számítógépe részben átveszi az irányítás feladatát, s WLAN-hálózat segítségével vezeti az autót a legközelebbi szabad parkolóhelyre. Egy lézeres érzékelő rendszer segítségével a központi számítógép meghatározza a pontos helyet és a kocsi már megy is a helyére magától.

hirdetes


Nézzük, hogyan néz ki ez a gyakorlatban, lapozz tovább és nézd meg az ötletes reklámfilmet.

Megérkezett az önműködő parkolási technológiával megáldott Audi, mostantól még a kutyáknak is gyerekjáték lesz a parkolás, meg is mutatjuk a legújabb reklámfilmet.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


alomtömeg

az egy fialásból származó malacok össztömege; a születéskor mért a. a kocák vehem-nevelő... Tovább

keresztezés ciklikus termelés

világszerte számos módszert dolgoztak ki a mg. -> melléktermékek minél teljesebb körű... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek