notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gazdaságos Talajművelés OMIKRON gépekkel

Kiszállító és termelő kereső
hirdetes

Megbízható Gazdaságos Talajművelés OMIKRON gépekkel

Egy gyártó számára mi sem nagyobb elismerés, mint a több ezer legyártott és eladott gép, amely dolgozik a Magyar illetve szomszédos országok mezőgazdasági termelőinél, mi több nagyon sokan rendelkeznek az OMIKRON által gyártott teljes gépsorral.
Gazdaságos Talajművelés OMIKRON gépekkel

Egy gyártó számára mi sem nagyobb elismerés, mint a több ezer legyártott és eladott gép, amely dolgozik a Magyar illetve szomszédos országok mezőgazdasági termelőinél, mi több nagyon sokan rendelkeznek az OMIKRON által gyártott teljes gépsorral.

Ř

A termékkínálat vezető helyén mellyel a cég piacvezető is, a sorközművelő kultivátor áll. Felépítése lehetővé teszi a különböző kapatestekkel történő felszerelését. Igény szerint szerelhető töltögető merevszárú kapákkal

150mm széles lúdtalpkapával szerelt rugóskapákkal. A gépre felépíthető a műtrágyaszóró adapter illetve a micro-granulátum szóró adapter is. Egy menetbe képes a gép a sorközművelést, tápanyag-utánpótlást illetve vegyszer kijuttatást elvégezni. A legszélesebb igények kielégítésére 3 soros 4 soros 6 soros 8 soros és 12 soros kivitelben készül.

Ř

Magágykészítő kombinátorok 1,1 m elemekből épülnek fel, talajkövető rendszerük által egyenletes vetőágyat készítenek. Kombinátor üzemeltetése alacsony üzemanyag felhasználás mellett nagy területteljesítménnyel párosul. Készülnek függesztett illetve félig függesztett kivitelben.

Ř

Tárcsa család „V” kivitelben függesztett és vontatott szállítási helyzettel készül.

hirdetes

Függesztettek 1,4m-től 3,0m-ig. Vontatott 2,6m-től 6m-ig automata szintezővel és mélység határolóval készülnek. 3,8m-től hidraulikusan összecsukhatóak. Vontatott tárcsák szerelhetőek rugóterheléssel ellátott elmunkálóval, melynek használatával lezáródik a talaj, megakadályozva a nedvesség kipárolgását, a későbbi talajmunkák ( pl. szántás, újbóli tárcsázás ) optimálisabb talajállapotban történnek, ezzel komoly mennyiségű energiát takarít meg a felhasználó.

Ř

Nyírócsapos középmélylazítók 2, 3, 5 késes kivitelben készülnek. Lehetőség van mélyműtrágyázóval felszerelni, ezáltal a gép használható szőlő, gyümölcsös egyéb ültetvények tápanyag-utánpótlására is.

 Ř

Mélylazítók: 1, 3, 5 késes kivitelben. 3 és 5 késes után készül csöves elmunkáló henger, amely visszazárja a talajfelszínt megakadályozva a talaj kiszáradását.

Rugóztatott mélylazítók: 3, 5 késes változatban készülnek. Talajellenállás hatására a rugó a késszárra rezgő hatást fejt ki, ezáltal a munkagép energiaigénye csökken.

Ř

Gyűrűshenger: Egyedi összecsukási módban épül fel. 1 db munkahenger segítségével és az erőgép előre ( összecsukáskor ) hátra ( szétnyitáskor ) történő mozgásával 5 perc alatt elvégezhető a művelet. A sorok billegős felépítésűek, ezáltal megakadályozza a betorkollást.

hirdetes

Ř

Ásóboronák:Függesztett: 2,8 m munkaszélességben

Vontatott: 3,2m-től 5,6m munkaszélességig

Jellemzőjük:

Robosztus talajkövető vázszerkezet.

Rábewerk csapágyazás, rugóztatott pálcás hengersor, mely lehet egy illetve kettő soros. Szántáselmunkálásra, vegyszer-műtrágya bedolgozásra, magágykészítésre egyaránt kiválóan alkalmasak.

 Új Fejlesztés! 

Ř

Kompaktorok:

Felépítése: Robosztus talajkövető vázszerkezet.

Traktor nyomlazító és nyombehúzó.

Nagy átmérőjű első illetve hátsó törőhenger.

Állítható munkamélységű művelőelem.

Rugóztatott simítólemez sor.

A gép pontos mélységtartása, törőhengerek aprító és keverőhatása az 1m-re eső 4 sorban elhelyezett rugóskapák száma ( 14 db ) lehetővé teszi a finommagágy készítést, illetve őszi szántás egy menetben történő elmunkálását.

 

Forrás: Agrárárgazat

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
145 086
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
5 462 545

igazságügyi állatorvostan

az állatorvos-tudomány ismereteit bizonyos jogi ismeretekkel ötvöző tudományág, amely azt... Tovább

gégebénulás

a gégeizmokat beidegző ideg elfajulása miatt a gégeizmok bénulásával és sorvadásával... Tovább

Tovább a lexikonra