Ez a férfi egyáltalán nem fél a méhektől

hirdetes

Vakmerő méhész

Petra
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Elképesztő ennek a férfinak a reakciója, amikor meglátta a zümmögő méhrajt a kertjében! Mindenről arra lehet következtetni, hogy ő egy profi méhszakértő, viszont azt úgy látszik, elfelejtette, hogy a méhek csípni is tudnak.

Méhek

Egy reggel, amikor Morgan Shoal felébredt és kinézett a kertjébe, észrevette, hogy valami nagyon nem stimmelt odakint. Ki is ment, hogy jobban utána járjon a dolgoknak és végül meg is találta, amit keresett: egy hatalmas méhrajt, ami a kertje egyik fáján talált magának otthont. Viszont a férfi első reakciója nem a pánik volt, hanem valami olyasmi, amire senki nem számított. Ugyanis esze ágába nem volt berohanni a házba és segítséget hívni, hanem fogott egy létrát és egy ollót, majd nekiállt leszedni a méheket. Védőfelszerelést se húzott fel, hanem egyszerű, otthoni ruhában vágott neki a feladatnak: egy sima farmerben, ingben és egy strandpapucsban. Viszont ha már cipőt nem húzott fel, legalább egy kesztyűért bemehetett volna a biztonság kedvéért - gondoljuk mi, átlag emberek - de neki még erre se volt szüksége ahhoz, hogy fel merjen merészkedni oda a méhek közé.

 

Méhek

Ez a férfi vagy egy profi méhszakértő, aki már annyira hozzászokott a méhek társaságához, hogy egyáltalán nem fél tőlük, vagy pedig egy kivételesen bátor ember. Viszont az se volt semmi, amire ezek után készült. Bár azok után, hogy gyakorlatilag puszta kézzel szedte le a fáról a méheket, már bármi kitellhet tőle. A méhkas egy gyenge ágon csüngött és ezt a vékony ágat operálta le az olló segítségével. A csupasz kezét, amire nem húzott kesztyűt pedig mindössze fél méter távolság választhatta el a méhrajtól, akiket viszont furcsa módon egyáltalán nem zavarta, hogy Morgan ilyen közel merészkedik hozzájuk. Valószínű, Morgan tudta, hogy kell viszonyulni a méhekhez és éppen ezért nem is idegeskedett. Az nem lett volna valami előnyös egy nagy méhrajjal csüngő ággal a kezében. Majd miután leemelte őket, megmutatta nekik az új otthonukat.

 

Méhek

Ezek után azt hinnénk, hogy a munka véget ért, de a legjava csak most kezdődött. Ugyanis Morgan egyáltalán nem akart megszabadulni a méhektől, hanem belehelyezte őket egy dobozba és elkezdett nekik új otthont gyártani. A méhek látszólag teljesen nyugotan viselték a környezetváltozást és nem kezdtek el pánikolva röpködni, meg zúgolódni. Bár így első látásra úgy nézhet ki, mintha be akarta volna őket börtönözni oda, azonban ilyesmiről szó sincs. Morgan több dobozt is összebarkácsolt és egész kényelmes lakhelyet hozott létre a méheknek.

 

Méhek

Miután végzett, azt gondolnánk, hogy most jött el a pillanat, amikor megszabadul a méhrajtól, azonban éppen ennek az ellenkezője történt. Amikor kész lett a méhek új otthona, fogta az összetákolt dobozokat, felmászott a létrára és visszatette őket a fára. Így ő és a méhek is nyugodtan folytathatták eddigi, megszokott életüket. Bár lehet, a szomszédok annyira nem fognak örülni az új lakóknak.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

szőr

Az emlősök köztakarójának szaruanyagból álló képződménye; összessége a szőrzet. A sz.... Tovább

autoszex jelleg

egyes —>baromfifajtákban az eltérő ivarú egyedek tollszínezete már napos korban az ivari... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatorvos