Megbízható vetőmagok listája – Őket válaszd, ha valóban jót akarsz!

Megbízható vetőmagok listája – Őket válaszd, ha valóban jót akarsz!

Bohács Ádám - Kertépítő Technikus

Amikor még kint hideg van, akkor érdemes megterveznünk a kertünket, és beszereznünk a szükséges vetőmagokat. Mostani cikkemben azt mutatom meg nektek, hol találhatjuk meg a legmegbízhatóbb, legjobb vetőmagokat, tartsatok velem mindenképp! 


Megbízható vetőmagok listája – Őket válaszd, ha valóban jót akarsz!

Megbízható vetőmagok beszerzése – Szentesi-Mag Kft.

A Szentesi-Mag Kft. több mint hatvan év zöldségnemesítési múlttal rendelkező vállalat, legnagyobb értékük a szakértelem mellett a prof. Dr. Szalva Péter, Nagy László és a Szentesi-Mag Kft. dolgozói által nemesített és jelenleg is forgalomban lévő 35 zöldség-, és két őszi káposztarepcefajta. A Szentesi-Mag Kft. színes tasakos fajtakínálatában több mint 150 zöldség, 120 virág, valamint 18 gyógy-, fűszer-, és illóolajos növény található meg. A Szentesi-Mag Kft. weboldalát itt tekinthetitek meg.

Megbízható vetőmagok beszerzése - BioKiskert Weáruház

A BioKiskert Webáruház igazi különlegességnek számít, leginkább a biokertészkedők számára okoz örömöt. Szinte teljesen egyedülálló választék várja az ökológiai termesztés szerelmeseit, több mint 150 növény közül lehet választani. Kiegészítésként vehetünk növényvédőszereket, valamint különféle tápanyagokat. Meg kell jegyeznem, hogy a vetőmagok ára a többszöröse a hagyományosnak, de érdemes belegondolni, hogy mennyire körülményes teljesen vegyszermentesen termeszteni! A BioKisert Webáruház weboldalát itt tekinthetitek meg.

Megbízható vetőagok beszerzése - Növénypatika Gazdabolt

Magyarország egyik legnagyobb zöldség, virág és gyógynövény vetőmag választékával rendelkezik, a Növénypatika Gazdabolt büszke arra, hogy a teljes magyar piacon kapható színes tasakos fajtakínálatot lefedi kínálatával. Itt minden jelentős vetőmagelőállító cég termékét megtalálhatjuk, ráadásul kedvező áron. Ügyelnek arra, hogy mindenki kizárólag egészséges, ép, fertőzésektől mentes vetőmahot vethessen, termékeik között megtalálhatjuk a vetőszalagokat, valamint a drazsírozott magokat is. A Növénypatika Gazdabolt weboldalát itt tekinthetitek meg.

Megbízható vetőmagok beszerzése - Royal Sluis Magrovet Kft.

Holland családi vállalkozásként indult a márka, ami mára a világ minden pontján ismertté vált. A magyarországi piaci jelenléte több mint három emberöltőn ível keresztül, a Royal Sluis Magrovet az 1980-as években alakult, az első nyugat-magyar vegyes vállalatok közt. 2013-ban teljesen megújultak, mind fajtakínálatban, mind megjelenésben, de a hagyományok maradtak. A fajtakínálatot kiváló minőség jellemzi, kínálatukban a holland minőségi sztenderdeket a magyar viszonyokhoz illeszkedő fajtákkal ötvözik. A Royal Sluis Magrovet Kft. weboldalát itt tekinthetitek meg.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


here

hím ivarsejteket és hormonokat termelő, páros, bab alakú szerv; a magzati élet folyamán az... Tovább

Marnie (Br. 6429 f)

Tavaszi árpa Cél: sörárpa Leírás:A fajta növekedési típusa korai fejlõdési stádiumban... Tovább

Tovább a lexikonra
Zöldség