A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

hirdetes

A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

VN

Hazánkban számtalan külföldi érdekeltségű nagyáruházláncnak a tagja tevékenykedik. A mindennapos vásárlásainkat is nagyrészt ezekben bonyolítjuk le. Manapság már a helyi piacok, szakkereskedések jelentősége csökkent, éppen ezért nagyon fontos, hogy ezek az áruházláncok támogassák a hazai ipar egyes elemeit. Remek hír tehát, hogy a Lidl is beszállt a magyar hússzektor támogatásába.

A Lidl beszáll a magyar hússzektor támogatásába

Csak a magyar!

A magyar termékeknél, nincsen jobb, ezt mindenki tudja! Lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlünk, de a helyi hústermékeknek tényleg széles földön lehetne kutatni a kihívóját. Egy igazi falusi disznóvágás, és az ott készült termékek… a nyál összecsordult a szájunkban. Sajnos nálunk is egyre ritkább ez az esemény, és egyre több alkalommal inkább a mélyhűtőbe gondosan elcsomagolt termékek helyett az szupermarketek hűtőjéből kiemelt hústermékek kerülnek a fazekakba, tepsikbe, majd tányérokra. Viszont jó hír, hogy a Lidlből hazatérve, biztosak lehetünk benne, hogy magyar hús lesz az ebéd alapanyaga. Ugyanis a Lidl is beszállt a hazai hússzektor támogatásába.

„Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy minél több magyar terméket kínáljon és ezáltal a magyar gazdák és a hazai gazdaság partnereként lépjen fel. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Lidl a magyar beszállítókért programjának köszönhetően az állandó kínálatunkban szereplő baromfi és sertés frisshúsok 100 százaléka magyar beszállítóktól érkezik. A magyar családoknak ez garancia a frissességre, a minőségre és a fenntarthatóságra, míg a beszállítóinknak stabilitást és folyamatos bevételi forrást jelent.” – mondta Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető.
hirdetes

A Lidl számára fontos a minőség

A Lidl számára fontos a magas minőség biztosítása a vásárlóinak. A széles szortimentben a standard termékkínálaton túl ezért a prémium minőséget képviselő termékek egyaránt helyet kapnak, ahogyan az utóbbi időben ezt megszokhattunk az egyre szélesebb termékpalettával rendelkező hálózattól. A kínálat folyamatosan frissül, bővül, a fejlesztések nem állhatnak les, hiszen ez a sikeres jövő titka, a legfontosabb alappillér azonban a baromfi- valamint sertéshús lesz a továbbiakban is. Az áruházlánc összesen 41 baromfi terméket kínál, míg sertéshúsból összesen 25 különböző árucikk érhető el. Nemcsak a széles választék kialakítása és a magas minőség biztosítása fontos, hanem ezzel egyidőben a kedvező ár-érték arány biztosítása is.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2022-01-06

Egy igazi különlegesség: A zöld küllőt választották meg az év madarának

A zöld küllő lett az év madara a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) internetes szavazása szerint. Nézzük mit kell tudni erről a csodaszép madárról!

2020-02-25

Példamutatásból jeles – Cukornádból és fából fog készülni a Lego!

A Lego azt a célt tűzte ki maga elé, hogy cukornádból és fából készíti a termékeit, soha többé nem használ majd műanyagot a termékek gyártásához.

2020-02-18

Bibliai méretű sáskajárás Afrikában: Milliók maradhatnak élelem nélkül

Elképesztő, mekkora károkat okozhat a most zajló sáskajárás Afrikában. Becslések szerint több millióan maradhatnak élelem nélkül, ha nem sikerül megfékezni a sáskajárást.

2020-10-15

Hogyan szárítsuk és tároljuk a diót? Szakértőnk válaszol!

A dió szüreteléséről, a dió szárításáról, valamint a dió sikeres tárolásáról fogok most beszélni nektek, nézzük, mit kell tudni a dió szárításáról,tárolásáról!

2021-11-10

4 egyszerű, de nagyszerű tipp a tökéletes kert kialakításához

Zöldség, gyümölcs, fűszerek, virágok, fák, dísznövények, vagy valami más? Te döntöd el, mi csak segíteni tudunk benne, hogy hogyan tedd tényleg tökéletessé

2021-11-22

12 szobanövény, amivel csak a gond lesz

A szobanövények széles választéka manapság majdnem olyan lenyűgöző, mint a kerti növényeké. Mégis vannak olyanok, melyekkel csak a baj van - lássuk őket!

2020-01-09

Vágjunk bele az önellátó életmódba – Előnyök/hátrányok szakértőktől!

Az önellátó életmód útja rögös és hosszú, éppen ezért szeretnénk nektek segítséget nyújtani mostani cikkünkkel, melyből minden kiderül az önellátó életmódról!

2020-05-23

Milyen egy jó online marketing tanácsadó (és miért van szükséged rá)?

Miben segít egy online marketing tanácsadó céged céljainak elérésében? Milyen a jó online marketing tanácsadó, és mit kérj, várj el tőle? Mutatjuk mindezt!

További cikkek ebben a témában


karusszelszerű fejőállás

a fejési rendszerek közül a mobil fejőállású változat (körforgó fejőberendezés). A... Tovább

ragadós száj- és körömfájás

az Aphtho vírus nemzetség különféle típusai okozta, rendkívül ragályos és veszélyes,... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok állattartás Állattenyésztés Érdekességek Gazdaság webáruház