A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

VN
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Hazánkban számtalan külföldi érdekeltségű nagyáruházláncnak a tagja tevékenykedik. A mindennapos vásárlásainkat is nagyrészt ezekben bonyolítjuk le. Manapság már a helyi piacok, szakkereskedések jelentősége csökkent, éppen ezért nagyon fontos, hogy ezek az áruházláncok támogassák a hazai ipar egyes elemeit. Remek hír tehát, hogy a Lidl is beszállt a magyar hússzektor támogatásába.

A Lidl beszáll a magyar hússzektor támogatásába

Csak a magyar!

A magyar termékeknél, nincsen jobb, ezt mindenki tudja! Lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlünk, de a helyi hústermékeknek tényleg széles földön lehetne kutatni a kihívóját. Egy igazi falusi disznóvágás, és az ott készült termékek… a nyál összecsordult a szájunkban. Sajnos nálunk is egyre ritkább ez az esemény, és egyre több alkalommal inkább a mélyhűtőbe gondosan elcsomagolt termékek helyett az szupermarketek hűtőjéből kiemelt hústermékek kerülnek a fazekakba, tepsikbe, majd tányérokra. Viszont jó hír, hogy a Lidlből hazatérve, biztosak lehetünk benne, hogy magyar hús lesz az ebéd alapanyaga. Ugyanis a Lidl is beszállt a hazai hússzektor támogatásába.

„Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy minél több magyar terméket kínáljon és ezáltal a magyar gazdák és a hazai gazdaság partnereként lépjen fel. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Lidl a magyar beszállítókért programjának köszönhetően az állandó kínálatunkban szereplő baromfi és sertés frisshúsok 100 százaléka magyar beszállítóktól érkezik. A magyar családoknak ez garancia a frissességre, a minőségre és a fenntarthatóságra, míg a beszállítóinknak stabilitást és folyamatos bevételi forrást jelent.” – mondta Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető.

A Lidl számára fontos a minőség

A Lidl számára fontos a magas minőség biztosítása a vásárlóinak. A széles szortimentben a standard termékkínálaton túl ezért a prémium minőséget képviselő termékek egyaránt helyet kapnak, ahogyan az utóbbi időben ezt megszokhattunk az egyre szélesebb termékpalettával rendelkező hálózattól. A kínálat folyamatosan frissül, bővül, a fejlesztések nem állhatnak les, hiszen ez a sikeres jövő titka, a legfontosabb alappillér azonban a baromfi- valamint sertéshús lesz a továbbiakban is. Az áruházlánc összesen 41 baromfi terméket kínál, míg sertéshúsból összesen 25 különböző árucikk érhető el. Nemcsak a széles választék kialakítása és a magas minőség biztosítása fontos, hanem ezzel egyidőben a kedvező ár-érték arány biztosítása is.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

2024-07-17

Horgászat a Balatonnál: Hol és Hogyan Érdemes Horgászni?

A Balaton számos halfaj otthona, így a horgászok számára ideális helyszín. Ebben a cikkben áttekintjük, hol és hogyan érdemes horgászni a Balatonnál 2024-ben!

2024-07-20

A tyúkok nyári gondozása, ezt add nekik a melegben

A nyári hónapokban a tyúkok különös figyelmet igényelnek, hiszen a meleg időjárás komoly kihívást jelenthet egy tyúknak. Legyen élettel teli a baromfiudvarod!

2024-07-05

A világ 10 legritkább állata, amik közel állnak a teljes kihaláshoz

Globálisan egy biodiverzitási válság közepén vagyunk. Bemutatok 10 olyan állatot, amik nagyon ritkák, extrémen veszélyeztetettek, és még sosem hallottál róluk.

2024-05-06

Milyen virágokat érdemes elültetni még a nyár elején?

Érdekel, milyen virágokat lehet érdemes elültetni a nyár elején, amik gyorsan nőnek, és bírják ezeket a melegebb körülményeket? Mutatunk néhány csodás virágot!

2024-05-17

Amiért az egész veteményes kert hálás lesz: Így ültess kerti büdöskét

A kerti büdöske (Tagetes) ültetése egyszerű és kiváló választás mind a díszkertek, mind a veteményesek számára. Mutatjuk miért, és hogyan ültess büdőskét!

2024-06-12

A mezőgazdaság jövője itt van: Drónokkal a sikeres termesztésért

A drónok és a mezőgazdaság találkozása forradalmi technológiák megjelenését jelenti a földeken. A drónok használata a mezőgazdaságban rendkívül jövedelmező.

2024-04-22

Miért sárgul az aloe vera? Íme a leggyakoribb okok

Miért sárgul az aloe vera? Mutatunk néhány lehetséges okot, valamint javasolt megoldás, amely segíthet helyreállítani a növény egészségét egy szempillantás alatt!

2024-02-06

Csak „Csodarét”-ként emlegetik a helyet, ahol hatvanezer egyhajúvirág nyílik ki

A most bemutatott hely még éppen hazánkon belül található, de annyira szép, hogy még a határt is érdemes lenne átlépni miatta! Több ezer különleges virág!

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

Esküvőhelyszín Budapest

A tökéletes és elegáns esküvőhelyszín Budapesten is mindig kiváló szolgáltatást... Tovább

lednek (Lathyrus)

a —>pillangósok családjának egyik nemzetsége; évelő v. egyéves, heverő v. kapaszkodó... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok állattartás Állattenyésztés Érdekességek Gazdaság webáruház