A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

hirdetes

A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

VN
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Hazánkban számtalan külföldi érdekeltségű nagyáruházláncnak a tagja tevékenykedik. A mindennapos vásárlásainkat is nagyrészt ezekben bonyolítjuk le. Manapság már a helyi piacok, szakkereskedések jelentősége csökkent, éppen ezért nagyon fontos, hogy ezek az áruházláncok támogassák a hazai ipar egyes elemeit. Remek hír tehát, hogy a Lidl is beszállt a magyar hússzektor támogatásába.

A Lidl beszáll a magyar hússzektor támogatásába

Csak a magyar!

A magyar termékeknél, nincsen jobb, ezt mindenki tudja! Lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlünk, de a helyi hústermékeknek tényleg széles földön lehetne kutatni a kihívóját. Egy igazi falusi disznóvágás, és az ott készült termékek… a nyál összecsordult a szájunkban. Sajnos nálunk is egyre ritkább ez az esemény, és egyre több alkalommal inkább a mélyhűtőbe gondosan elcsomagolt termékek helyett az szupermarketek hűtőjéből kiemelt hústermékek kerülnek a fazekakba, tepsikbe, majd tányérokra. Viszont jó hír, hogy a Lidlből hazatérve, biztosak lehetünk benne, hogy magyar hús lesz az ebéd alapanyaga. Ugyanis a Lidl is beszállt a hazai hússzektor támogatásába.

„Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy minél több magyar terméket kínáljon és ezáltal a magyar gazdák és a hazai gazdaság partnereként lépjen fel. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Lidl a magyar beszállítókért programjának köszönhetően az állandó kínálatunkban szereplő baromfi és sertés frisshúsok 100 százaléka magyar beszállítóktól érkezik. A magyar családoknak ez garancia a frissességre, a minőségre és a fenntarthatóságra, míg a beszállítóinknak stabilitást és folyamatos bevételi forrást jelent.” – mondta Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető.
hirdetes

A Lidl számára fontos a minőség

A Lidl számára fontos a magas minőség biztosítása a vásárlóinak. A széles szortimentben a standard termékkínálaton túl ezért a prémium minőséget képviselő termékek egyaránt helyet kapnak, ahogyan az utóbbi időben ezt megszokhattunk az egyre szélesebb termékpalettával rendelkező hálózattól. A kínálat folyamatosan frissül, bővül, a fejlesztések nem állhatnak les, hiszen ez a sikeres jövő titka, a legfontosabb alappillér azonban a baromfi- valamint sertéshús lesz a továbbiakban is. Az áruházlánc összesen 41 baromfi terméket kínál, míg sertéshúsból összesen 25 különböző árucikk érhető el. Nemcsak a széles választék kialakítása és a magas minőség biztosítása fontos, hanem ezzel egyidőben a kedvező ár-érték arány biztosítása is.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2023-12-31

Rothad a karácsonyi kaktusz gyökere - Mit kell tenni?

Ha a karácsonyi kaktusz gyökerei rothadnak, ne essen pánikba! Ez a cikk praktikus tippekkel és tanácsokkal szolgál, hogy visszaállítsa ezen ünnepi növények egészségét és szépségét.

2023-12-31

Wasabi: Tudtad, hogy a világ egyik legnehezebben termeszthető fűszernövénye?

A világ egyik legdrágább és legnehezebben termeszthető fűszernövénye, a wasabi, különleges ízével és egyedi jelenlétével hódítja meg a gasztronómia szerelmeseit.

2024-02-26

8 kertészeti mítosz, amit 2024-ben el kell felejtened

Kertészkedés közben gyakran vannak olyan "tudások", amelyeket generációkon átöröklünk vagy az interneten találunk, vajon mennyiben felelnek meg a valóságnak?

2023-12-31

Látványos égi jelenséggel kezdődik az Új Év – Itt a Quadrantidák Meteorraj

Készüljünk fel a természet egyik leglenyűgözőbb show-jára, és merüljünk el az égi csillagok varázslatos világában! Látványosan indul az Új Év!

2023-12-31

Autópálya-matrica árak 2024-ben: Holnaptól már érvényben!

2024-től az e-matrica árak emelkednek, és további útszakaszok válnak fizetőssé, ezért érdemes időben beszerezni a matricát, és tervezni az útvonalat az esetleges költségek miatt.

2024-02-26

Most kell elültetni a levendulát! Mutatjuk hogyan!

A levendula nemcsak csodaszép, hanem illata is remek, és számos gyógyhatással büszkélkedhet. Ültetni, gondozni nagyon egyszerű, most adunk néhány tippet.

2024-02-06

Csak „Csodarét”-ként emlegetik a helyet, ahol hatvanezer egyhajúvirág nyílik ki

A most bemutatott hely még éppen hazánkon belül található, de annyira szép, hogy még a határt is érdemes lenne átlépni miatta! Több ezer különleges virág!

2024-02-01

A kertész válaszol: Mikor érdemes kitenni a leandert a szabadba?

A leander az egyik legcsodásabb mediterrán növény, ami kishazánkban is csodaszépen virágzik, ha megfelelően gondozzuk. Mikor kell tavasszal kivinni?

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

kataszteri osztályozás

minőségi osztályozás, amely a termőföldet művelési ágak és minőségi osztályok alapján... Tovább

ecetsavas erjedés

a —> si1óban végbemenő erjedési folyamat; az —>ecetsav-baktériumok, a Coli... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok állattartás Állattenyésztés Érdekességek Gazdaság webáruház