A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

hirdetes

A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

VN
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Hazánkban számtalan külföldi érdekeltségű nagyáruházláncnak a tagja tevékenykedik. A mindennapos vásárlásainkat is nagyrészt ezekben bonyolítjuk le. Manapság már a helyi piacok, szakkereskedések jelentősége csökkent, éppen ezért nagyon fontos, hogy ezek az áruházláncok támogassák a hazai ipar egyes elemeit. Remek hír tehát, hogy a Lidl is beszállt a magyar hússzektor támogatásába.

A Lidl beszáll a magyar hússzektor támogatásába

Csak a magyar!

A magyar termékeknél, nincsen jobb, ezt mindenki tudja! Lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlünk, de a helyi hústermékeknek tényleg széles földön lehetne kutatni a kihívóját. Egy igazi falusi disznóvágás, és az ott készült termékek… a nyál összecsordult a szájunkban. Sajnos nálunk is egyre ritkább ez az esemény, és egyre több alkalommal inkább a mélyhűtőbe gondosan elcsomagolt termékek helyett az szupermarketek hűtőjéből kiemelt hústermékek kerülnek a fazekakba, tepsikbe, majd tányérokra. Viszont jó hír, hogy a Lidlből hazatérve, biztosak lehetünk benne, hogy magyar hús lesz az ebéd alapanyaga. Ugyanis a Lidl is beszállt a hazai hússzektor támogatásába.

„Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy minél több magyar terméket kínáljon és ezáltal a magyar gazdák és a hazai gazdaság partnereként lépjen fel. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Lidl a magyar beszállítókért programjának köszönhetően az állandó kínálatunkban szereplő baromfi és sertés frisshúsok 100 százaléka magyar beszállítóktól érkezik. A magyar családoknak ez garancia a frissességre, a minőségre és a fenntarthatóságra, míg a beszállítóinknak stabilitást és folyamatos bevételi forrást jelent.” – mondta Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető.
hirdetes

A Lidl számára fontos a minőség

A Lidl számára fontos a magas minőség biztosítása a vásárlóinak. A széles szortimentben a standard termékkínálaton túl ezért a prémium minőséget képviselő termékek egyaránt helyet kapnak, ahogyan az utóbbi időben ezt megszokhattunk az egyre szélesebb termékpalettával rendelkező hálózattól. A kínálat folyamatosan frissül, bővül, a fejlesztések nem állhatnak les, hiszen ez a sikeres jövő titka, a legfontosabb alappillér azonban a baromfi- valamint sertéshús lesz a továbbiakban is. Az áruházlánc összesen 41 baromfi terméket kínál, míg sertéshúsból összesen 25 különböző árucikk érhető el. Nemcsak a széles választék kialakítása és a magas minőség biztosítása fontos, hanem ezzel egyidőben a kedvező ár-érték arány biztosítása is.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2023-01-27

Így gyűjtsük össze és tisztítsuk meg a tyúktojást

Ha vannak tyúkjaid akkor bizonyára rendszeresen gyűjtöd be a tojásaikat, ezért nem árt tudni, a pontos menetét ennek és a tisztításuk teljes folyamatát is!

2022-12-06

Kinek kell SEO tanácsadás? Mire jó?

Miben segít egy jó SEO tanácsadó? Melyik a jó SEO tanácsadó és miért? Mennyibe kerül egy SEO ügynökség? Miért fontos a kleresőoptimalizálás, és kinek kell?

2022-12-27

Tobozból fenyőfa: Hogy ültesd el a fenyőtobozt, hogy fenyőfa legyen belőle?

Egyetlen tobozok kell csak elültetni ahhoz, hogy csodaszép fenyőfák legyen belőle. Hogyan? Mutatjuk hogyan lehet tobozból fenyőfád, lépésekre lebontva.

2023-01-30

Építsünk raklapból epertartót - csodásan mutat!

Csodálatos, hétvégi DIY projekt az epreid számára, amiket lassan de biztosan már lehet ültetni, gondozni: építsünk raklapból virágtartót az epreknek!

2022-11-25

Ilyen drága még sosem volt a szaloncukor, mint idén

Mi magyarok elképesztően szeretjük a szaloncukrot, főleg az ünnepi időszakban. Azonban idén bizonyára kevesebb család teheti meg a vásárlását: méregdrága lesz!

2023-01-23

Teljes útmutató Madeira egyik legszebb túra útvonalához: A LEVADA DAS 25 FONTES, azaz a PR6 túravonal Madeirán

A Rabacalt körülvevő sűrű dzsungel szívében található Levada das 25 Fontes túraútvonal teljes útmutatója, ha Ti is éppen Madeirára terveztek utazást!

2022-10-14

Hogyan lehet felhasználni a sütőtök magját?

Szeretnéd felhasználnia sütőtök magját, és megmenteni a kidobástól? Rengeteg szuper ötletünk van a sütőtök magjának felhasználására, amit imádni fogtok!

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

defektus

állandó jellegű kóros alaki eltérés, amely gyakran -> fejlődési rendellenességből... Tovább

változékonyság (variabilitás)

az élőlényeknek az a tulajdonsága, hogy külső v. belső hatásokra átalakulhatnak,... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok állattartás Állattenyésztés Érdekességek Gazdaság webáruház