notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ideje neked is odafigyelned a SZÉP kártyára!

Kiszállító és termelő kereső
hirdetes

Ne veszítsd el a pénzed, figyelj a határidőre!

Hamarosan lejárnak a SZÉP kártya kifizetések, érdemes mindenkinek odafigyelnie erre, hogyha nem akarja elbukni a pénzét. Jelenleg 2,5 milliárd forint van a számlákon, nézd meg te is mennyit veszíthetsz. 

Hamarosan lejárnak a SZÉP kártya kifizetések, érdemes mindenkinek odafigyelnie erre, hogyha nem akarja elbukni a pénzét. Jelenleg 2,5 milliárd forint van a számlákon, nézd meg te is mennyit veszíthetsz.

Nem maradt sok idő, rengeteg pénzt bukhat el az, aki nem figyel oda eléggé a SZÉP kártyájára, ugyanis 2014.május 31. a felhasználási határidő. Nagyon sokan nincsenek tisztában ezzel a határidővel, éppen ezért érdemes elolvasnod, hogy mit veszíthetsz ezzel.
Szerencsére hamar megérkezett a jó idő, így sokan ki tudták használni a SZÉP kártya adta lehetőségeket, de az adatok szerint még így sem elegen, ugyanis nagyjából 2,5 milliárd forintot veszíthet a lakosság jelenleg. Jobb, ha igyekszik mindenki, mivel már nincsen sok idő arra, hogy felhasználják a keretüket.

Mik a teendők?

Először is ellenőrizd le, hogy maradt-e a 2012-ben utalt összegből SZÉP kártyádon. Ezt megteheted telefonon, interneten és személyesen is. A következő feladatod az, hogy ha maradt rajta valamicske kis pénz, akkor gyorsan felhasználod, nem hagyod elúszni. Nagyon sokan nem tudják, de nem muszáj most azonnal elmenni nyaralni, ugyanis az összeg felhasználható foglalóra és előlegre is. Szóval a legjobb a megoldás az, hogyha kinézel magadnak egy nagyon jó időpontot és az összegből leadod a foglalót. Különleges akciót hirdetett erre az alkalomra egy szálloda a Villányi borvidéken. Borozás mellett családi, fürdő és kiránduló propgramokkal is várják a SZÉP kártáysokat!

hirdetes
hirdetes


A másik lehetőség az, hogy utalványokat vásárolsz. Rengeteg helyen fogadják el a SZÉP kártyát, a legjobb megoldás egy wellness lehet mindenki számára, kiadós masszázzsal, szaunával, kikapcsolódással.

Mit veszíthetsz?

Ha nem használod fel az összeget, akkor az visszakerül a munkáltatóhoz, vagy pedig elvész. A lakosság rengeteg pénzt veszíthet ezzel, jelenleg összesen 2,5 milliárd az az összeg, ami most még a Pihenőkártyákon van, hiába nőtt meg mostanában a forgalma. Nem maradt tehát sok időd neked se, érdemes még ma megtekintened mennyi összeg van a SZÉP kártyádon.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2020-02-18

Bibliai méretű sáskajárás Afrikában: Milliók maradhatnak élelem nélkül

Elképesztő, mekkora károkat okozhat a most zajló sáskajárás Afrikában. Becslések szerint több millióan maradhatnak élelem nélkül, ha nem sikerül megfékezni a sáskajárást.

2020-01-09

Vágjunk bele az önellátó életmódba – Előnyök/hátrányok szakértőktől!

Az önellátó életmód útja rögös és hosszú, éppen ezért szeretnénk nektek segítséget nyújtani mostani cikkünkkel, melyből minden kiderül az önellátó életmódról!

2019-12-12

ENSZ-javaslat: felejtsd el a húst, egyél rovarokat rizzsel!

Az ENSZ élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete szerint hamarosan el fog jönni az az idő, amikor már nem ehetünk húst, ezért át kell állnunk a rovarevésre!

2019-11-26

HIVATALOS – Mostantól börtönbüntetés jár az állatkínzóknak!

Az állatkínzókat is börtönbüntetéssel lehet súlytani mostantól kezdve. Nézzük, milyen büntetésben részesülhetnek az állatkínzók, végre börtönbe is mehetnek tettükért!

2020-02-25

Példamutatásból jeles – Cukornádból és fából fog készülni a Lego!

A Lego azt a célt tűzte ki maga elé, hogy cukornádból és fából készíti a termékeit, soha többé nem használ majd műanyagot a termékek gyártásához.

2020-06-25

Ha finom kávéra vágyunk…

Egy megfelelő kávéfőző gép megkönnyíti a mindennapokat. Összegyűjtöttük, milyen típusok közül választhatunk, illetve mit érdemes tudni ezekről.

2020-07-03

Tollaslábú szépségek – A Brahma tyúkok bemutatása

A Brahma tyúkok nagyon érdekesek, nagyon szépek és nagyon aranyosak, mostani cikkemben mindent elmondok nektek a Barahma tyúkokról!

2020-06-29

A retek tartósítása – Így fogyaszthatod még télen is a retket!

A retek tartósítása, mostani cikkemben mindent elmondok nektek a retek tartósításáról. Tudjátok meg ti is, hogyan tartósíthatjátok a retket!

További cikkek ebben a témában
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
87 264
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
5 404 723

bélsárürítés zavarai

lehet gyakoribb (—>hasmenés), ritkább v. el is maradhat, pl. ->bélsárpangás, az ürítés... Tovább

gravitáció (általános tömegvonzás)

az anyag legegyetemesebb kölcsönhatása: két pontszerű test egymásra tömegüknek szorzatával... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gazdaság