Ideje neked is odafigyelned a SZÉP kártyára!

hirdetes

Ne veszítsd el a pénzed, figyelj a határidőre!

Hamarosan lejárnak a SZÉP kártya kifizetések, érdemes mindenkinek odafigyelnie erre, hogyha nem akarja elbukni a pénzét. Jelenleg 2,5 milliárd forint van a számlákon, nézd meg te is mennyit veszíthetsz. 

Hamarosan lejárnak a SZÉP kártya kifizetések, érdemes mindenkinek odafigyelnie erre, hogyha nem akarja elbukni a pénzét. Jelenleg 2,5 milliárd forint van a számlákon, nézd meg te is mennyit veszíthetsz.

Nem maradt sok idő, rengeteg pénzt bukhat el az, aki nem figyel oda eléggé a SZÉP kártyájára, ugyanis 2014.május 31. a felhasználási határidő. Nagyon sokan nincsenek tisztában ezzel a határidővel, éppen ezért érdemes elolvasnod, hogy mit veszíthetsz ezzel.
Szerencsére hamar megérkezett a jó idő, így sokan ki tudták használni a SZÉP kártya adta lehetőségeket, de az adatok szerint még így sem elegen, ugyanis nagyjából 2,5 milliárd forintot veszíthet a lakosság jelenleg. Jobb, ha igyekszik mindenki, mivel már nincsen sok idő arra, hogy felhasználják a keretüket.

Mik a teendők?

Először is ellenőrizd le, hogy maradt-e a 2012-ben utalt összegből SZÉP kártyádon. Ezt megteheted telefonon, interneten és személyesen is. A következő feladatod az, hogy ha maradt rajta valamicske kis pénz, akkor gyorsan felhasználod, nem hagyod elúszni. Nagyon sokan nem tudják, de nem muszáj most azonnal elmenni nyaralni, ugyanis az összeg felhasználható foglalóra és előlegre is. Szóval a legjobb a megoldás az, hogyha kinézel magadnak egy nagyon jó időpontot és az összegből leadod a foglalót. Különleges akciót hirdetett erre az alkalomra egy szálloda a Villányi borvidéken. Borozás mellett családi, fürdő és kiránduló propgramokkal is várják a SZÉP kártáysokat!

hirdetes
hirdetes


A másik lehetőség az, hogy utalványokat vásárolsz. Rengeteg helyen fogadják el a SZÉP kártyát, a legjobb megoldás egy wellness lehet mindenki számára, kiadós masszázzsal, szaunával, kikapcsolódással.

Mit veszíthetsz?

Ha nem használod fel az összeget, akkor az visszakerül a munkáltatóhoz, vagy pedig elvész. A lakosság rengeteg pénzt veszíthet ezzel, jelenleg összesen 2,5 milliárd az az összeg, ami most még a Pihenőkártyákon van, hiába nőtt meg mostanában a forgalma. Nem maradt tehát sok időd neked se, érdemes még ma megtekintened mennyi összeg van a SZÉP kártyádon.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2022-08-10

Több rendkívüli intézkedési segíti az aszálykár sújtotta termelőket

Hitelmoratórium és kamattámogatott hitel is segíti az aszály sújtotta mezőgazdaságot és felgyorsulnak az biztosítások után igényelhető kártérítések kifizetései is.

2022-07-26

Így gyűjtsd össze a napraforgómagokat

Mikor kell leszüretelni a napraforgókat? Hogyan kell összegyűjteni a napraforgómagokat? Hogyan lehet elraktározni, felhasználni a napraforgómagokat? Mutatjuk!

2022-05-31

Mit ültessek júniusban?

A június egy nagyszerű hónap a magok és fiatal palánták elültetésére, hiszen ekkorra már mind a levegő, mind pedig a talaj hőmérséklete biztonságos számukra.

2022-05-27

Otthoni elfoglaltságok nyárra a gyerkőcnek, míg Te dolgozol

Hamarosan vége az iskolai időszaknak és ötleted sincs, hogy hogyan kösd le a gyerkőcöt egész nyáron úgy, hogy még a munkára és a kertre is jusson időd?

2022-07-30

A műanyagmentes július margójára: így lehet zöldebb az életünk napról napra

Hogy ki lehet-e iktatni az életünkből teljesen a szemetet, vagy legalább a műanyagot? Ha már csak megpróbálkozunk vele is sokat segítünk a környezetünknek!

2022-08-08

Melegebb és hűvösebb napokon is tökéletes kirándulási lehetőség a Balaton-felvidék középkori erődítményét meglátogatni!

A Balatoni felvidék nyugati részén, egy magányos hegycsúcs tetején találhatjuk az ország egyik legszebb középkori erődjét, a Sümegi várat. Kirándulás Sümeg

2022-08-09

5 romantikus randi ötlet, amelyet a szabadban fedezhet fel

Összegyűjtöttünk 5 szabadtéri romantikus randevúzási ötletet, amelyek felülmúlják a filmet és a rágcsálást. Mutatjuk hova vidd el szíved választottját!

2022-08-08

Izgalmas programok a Balatonnál augusztus 8. és 14. között – Hangulatos koncertek, korzózás és fesztivál! Ez vár a Balatonon augusztus második hetében!

Programot keresel a Balaton körül augusztus 8. és 14. között? Akkor jó helyen jársz, most összegyűjtöttük neked a legjobb balatoni programokat augusztusra!

További cikkek ebben a témában


.../2006. (...) FVM rendelet: 64/2006. (IX.11.) FVM rendelet módosításáról

a baromfihús- és tojáságazat rendkívüli piactámogatási intézkedéseirõl szóló 64/2006.... Tovább

111/2008. (VIII. 30.) FVM rendelet

A baromfi ágazatban igénybe vehetõ állatjóléti támogatások feltételeirõl szóló 139/2007.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gazdaság