Ideje neked is odafigyelned a SZÉP kártyára!

hirdetes

Ne veszítsd el a pénzed, figyelj a határidőre!

Hamarosan lejárnak a SZÉP kártya kifizetések, érdemes mindenkinek odafigyelnie erre, hogyha nem akarja elbukni a pénzét. Jelenleg 2,5 milliárd forint van a számlákon, nézd meg te is mennyit veszíthetsz. 

Hamarosan lejárnak a SZÉP kártya kifizetések, érdemes mindenkinek odafigyelnie erre, hogyha nem akarja elbukni a pénzét. Jelenleg 2,5 milliárd forint van a számlákon, nézd meg te is mennyit veszíthetsz.

Nem maradt sok idő, rengeteg pénzt bukhat el az, aki nem figyel oda eléggé a SZÉP kártyájára, ugyanis 2014.május 31. a felhasználási határidő. Nagyon sokan nincsenek tisztában ezzel a határidővel, éppen ezért érdemes elolvasnod, hogy mit veszíthetsz ezzel.
Szerencsére hamar megérkezett a jó idő, így sokan ki tudták használni a SZÉP kártya adta lehetőségeket, de az adatok szerint még így sem elegen, ugyanis nagyjából 2,5 milliárd forintot veszíthet a lakosság jelenleg. Jobb, ha igyekszik mindenki, mivel már nincsen sok idő arra, hogy felhasználják a keretüket.

Mik a teendők?

Először is ellenőrizd le, hogy maradt-e a 2012-ben utalt összegből SZÉP kártyádon. Ezt megteheted telefonon, interneten és személyesen is. A következő feladatod az, hogy ha maradt rajta valamicske kis pénz, akkor gyorsan felhasználod, nem hagyod elúszni. Nagyon sokan nem tudják, de nem muszáj most azonnal elmenni nyaralni, ugyanis az összeg felhasználható foglalóra és előlegre is. Szóval a legjobb a megoldás az, hogyha kinézel magadnak egy nagyon jó időpontot és az összegből leadod a foglalót. Különleges akciót hirdetett erre az alkalomra egy szálloda a Villányi borvidéken. Borozás mellett családi, fürdő és kiránduló propgramokkal is várják a SZÉP kártáysokat!

hirdetes
hirdetes


A másik lehetőség az, hogy utalványokat vásárolsz. Rengeteg helyen fogadják el a SZÉP kártyát, a legjobb megoldás egy wellness lehet mindenki számára, kiadós masszázzsal, szaunával, kikapcsolódással.

Mit veszíthetsz?

Ha nem használod fel az összeget, akkor az visszakerül a munkáltatóhoz, vagy pedig elvész. A lakosság rengeteg pénzt veszíthet ezzel, jelenleg összesen 2,5 milliárd az az összeg, ami most még a Pihenőkártyákon van, hiába nőtt meg mostanában a forgalma. Nem maradt tehát sok időd neked se, érdemes még ma megtekintened mennyi összeg van a SZÉP kártyádon.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2021-11-10

4 egyszerű, de nagyszerű tipp a tökéletes kert kialakításához

Zöldség, gyümölcs, fűszerek, virágok, fák, dísznövények, vagy valami más? Te döntöd el, mi csak segíteni tudunk benne, hogy hogyan tedd tényleg tökéletessé

2021-11-26

A Lidl meglépte: beszáll a magyar hússzektor támogatásába, nem is akárhogyan!

A Lidlből hazatérve, biztosak lehetünk benne, hogy magyar húst vettünk. Ugyanis a Lidl is beszállt a hazai hússzektor támogatásába, átalakítja a kínálatát is.

2020-02-25

Példamutatásból jeles – Cukornádból és fából fog készülni a Lego!

A Lego azt a célt tűzte ki maga elé, hogy cukornádból és fából készíti a termékeit, soha többé nem használ majd műanyagot a termékek gyártásához.

2020-02-18

Bibliai méretű sáskajárás Afrikában: Milliók maradhatnak élelem nélkül

Elképesztő, mekkora károkat okozhat a most zajló sáskajárás Afrikában. Becslések szerint több millióan maradhatnak élelem nélkül, ha nem sikerül megfékezni a sáskajárást.

2020-10-15

Hogyan szárítsuk és tároljuk a diót? Szakértőnk válaszol!

A dió szüreteléséről, a dió szárításáról, valamint a dió sikeres tárolásáról fogok most beszélni nektek, nézzük, mit kell tudni a dió szárításáról,tárolásáról!

2021-11-10

A 15 legmutatósabb szárított virág

A szárított virágok nagyon jól mutatnak dekorációként, emellett pedig elkészítésük egyszerű és olcsó. Most lássuk, milyen növényeket érdemes használni hozzájuk.

2021-11-22

12 szobanövény, amivel csak a gond lesz

A szobanövények széles választéka manapság majdnem olyan lenyűgöző, mint a kerti növényeké. Mégis vannak olyanok, melyekkel csak a baj van - lássuk őket!

2021-11-10

6 növény, amelyek nyugalmat visznek otthoni irodánkba

Érdemes irodánkba növényeket elhelyezni, ugyanis azok nem csak a környezetünkét fogják feldobni és tisztítani a levegőt, de hangulatunkat is befolyásolják majd.

További cikkek ebben a témában


terpének

A lipidekhez tartozó vegyületek. Lehetnek nyílt v. gyűrűs vegyületek.Számos terpén van... Tovább

11/2007. (II. 20.) FVM rendelet

a takarmányok elõállításáról, forgalomba hozataláról és felhasználásáról szóló 2001.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gazdaság