notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gödöllőn található Magyarország legszebb főtere!

Hirdetés

Gödöllőé a legszebb főtér!

Szélesi Ferenc - Főkertész

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Gödöllő megújult főterét választották a legszebb magyar főtérnek, az elismerést Tóth Tibor alpolgármester vette át Hévízen a Virágos Magyarországért díjkiosztó gála keretein belül. 

Hazánk legszebb főtere Gödöllőn található

 

A virágos Magyarországért fődíjat város kategóriában Hévíz, falu kategóriában pedig Csopak nyerte, a szervező bizottság és a Magyar Turizmus Zrt., mint a verseny főtámogatója, idén a települések főutcáját és főterét is kiemelt figyelemmel kísérte. Ebben a kategóriában pedig a megújult főtérrel rendelkező Gödöllő lett a befutó. A díjátadón kiemelték az utóbbi évek beruházásait, a folyamatosan szépülést, és fejlődést. Rengeteg zöldfelületet hoztak létre a város főterén, illetve felújításra került sor a Grassalkovich Kastély kertjében is, fákat, növényágyásokat telepítettek az évek során. 

 

Gödöllőé az ország legszebb főtere

 

A főtér a mai napra már elnyerte az európai színvonalat is. Télen-nyáron egyre több fiatal és idős egyaránt sétál a főtéren, számos program várja az idelátogatókat, télen például itt rendezték meg a karácsonyi vásárt is, de koncertek, fellépések is színesítik a mindennapokat. A következő oldalon megosztok veletek pár csodaszép képet is a főtérről. 

Hirdetés

 

(A képek a godollo.hu oldalról származnak.)

Hazánk legszebb főtere Gödöllőn található

 

A versenyt egyébként már 19. alkalommal rendezték meg, aminek során a közterületek és az épületek virágosítása mellett a zöld felületek minőségét, rendezettségét, tisztaságát, szépségét, fenntarthatóságát is értékelték. A rangos verseny díjátadójának az idei városi kategória győztese Hévíz adott otthont, ahol a város sportcsarnokában gyűltek össze a résztvevő települések és a szervezők képviselői.

Hirdetés

 

Gödöllő legszebb főtér

 

Virágos Magyarországért fődíjat város kategóriában Hévíz, falu kategóriában pedig Csopak nyerte. A versenynek köszönhetően azonban valamennyi település gazdagodott, hiszen tovább szépültek falvaink, városaink, amik – mint az a rendezvényen elhangzott, egyrészt élhetőbbé teszik környezetünket, másrészt pedig vonzóvá a turisták számára. A „Magyarország legszebb főtere” díj mellett Gödöllő a Green City Mozgalomtól is kapott egy elismerést: az egyesület környezetvédelmi tanácsadást ajánlott fel a város részére.

 

Gödöllő főtere

 

 

(A képek a godollo.hu oldalról származnak.)

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
430 286
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 143 368
Közösség

Irma (2798/01)

Napraforgó Cél: olajipari Leírás:Sziklevél alatti szárrészének antociánossága közepes.... Tovább

Ajkai Körzeti Földhivatal

Földhivatal Államizgatási szerv Cím: Ajka Eötvös u.10. 8400 Magyarország Telefon:... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 135

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek