A világ legdrágább kerti tava

hirdetes

500 millió forintból épült a legdrágább kerti tó

Szélesi Ferenc - Főkertész

A pénz nem volt akadály, egy amerikai milliárdos létrehozta álmai kerti medencéjét, ami nagyjából 2 millió dollárba került, átszámítva 500 millió forintba. Nézd meg te is, hogy néz ki, nekem leesett az állam tőle! 

Ismerd meg a világ legdrágább kerti tavát

Egy Utah államban élő amerikai milliárdos gondolt egyet és megépítette álmai kerti tavát. A tó bizonyítja, hogy ha nincsenek anyagi korlátok, akkor soha nem látott csodálatosan szép és kreatív dolgok képesek születni! A komplett kerti tó megépítésére nem sajnálták a pénzt, összesen 2 millió dollárt költöttek rá! Ez az összeg forintra átszámítva több mint 500 millió, azért az ember elgondolkozik azon, hogy lehetett volna ezt a pénzt másra is költeni. Az úriember azonban a világ legnagyobb ilyen létesítményét építette meg ebből az összegből.

A kerti tó megnevezésen sokáig gondolkoztam, igazából lehetne medence is, vagy akár bármi más is, lehet a vizes építmény a legpontosabb megfogalmazás, ugyanis megtalálhatunk itt öt vízesést, egy lassú vizű folyót, ráadásul egy búvárkodásra alkalmas barlang is helyet kapott a kertben. Egy biztos, az úriembernek ezentúl nem kell messzire mennie, ha egy kis kikapcsolódásra és fürdőzésre vágyik, a következő oldalon található videóban pedig kompletten látható, hogyan is néz ki ez az egész, szemet gyönyörködtető építmény a valóságban! 

hirdetes
Ismerd meg a világ legdrágább kerti tavát

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


21/2006. (V. 15.) EüM-FVM együttes rendelet

a növényekben, a növényi termékekben és a felületükön megengedhetõ... Tovább

veszteséges és pénzügyi hiányos vállalatok pénzügyi rendezése

Veszteség akkor következik be, ha a költségek meghaladják a bevételeket. Pénzügyi hiány... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek