Lappiramissal a mezőgazdaságért

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Az elmúlt 2-3 évben az agrárvilág sajtótermékei mind gyakrabban számolnak be a kisállattenyésztés, baromfi tenyésztés és általában az állattenyésztés gondjairól. Egy válsághelyzet rajzolódik ki, melyet pénzügyi, gazdasági és tenyésztéstechnikai körülmények rendkívül bonyolult, sokirányú, kedvezőtlen és gyakran egymást felerősítő hatásai jellemeznek. Ezen cikknek nem témája a teljeskörű elemzés, ezért csak az előző számokban már ismertetett LAPPIRAMIS-sal kapcsolatba hozható tények és lehetőségek kivonatos ismertetésére kerül sor.

Az elmúlt 2-3 évben az agrárvilág sajtótermékei mind gyakrabban számolnak be a kisállattenyésztés, baromfi tenyésztés és általában az állattenyésztés gondjairól. Egy válsághelyzet rajzolódik ki, melyet pénzügyi, gazdasági és tenyésztéstechnikai körülmények rendkívül bonyolult, sokirányú, kedvezőtlen és gyakran egymást felerősítő hatásai jellemeznek. Ezen cikknek nem témája a teljeskörű elemzés, ezért csak az előző számokban már ismertetett LAPPIRAMIS-sal kapcsolatba hozható tények és lehetőségek kivonatos ismertetésére kerül sor.A LAPPIRAMIS energia mint különleges hatású mással össze nem téveszthető energetikai hatás, különösen a víz aktiválása során jelentkezik. Nyitott, szakmáját szerető, értő gazdálkodók közül emelünk ki egyet okulássul, az állattenyésztés területéről.

Forgó Ferenc 1985 óta intenzíven, szakértő módon foglalkozik pulyka elő-neveléssel Kerekegyházán. Egy-egy alkalommal kb. 20000 db pulykát nevel továbbértékesítésre.

Kísérleteinket 3 ciklusban (turnusban) végeztük. A statisztikai átlag alapján az ezt megelőző időszakokban az elhullás mértéke 4-5% volt. Mikor azonban a LAPPIRAMIS kísérletek folytak, ez az érték 2,5% alá csökkent! Mérséklődött az állategészségügyi készítmények fel-használása. Az állatok nyugodtabbak voltak, stressztűrőbbek lettek. Figyelemmel követtük a már átadott állomány sorsát is. Szállítási, átadási veszteség minimális volt, valamint az utónevelést végzők is elégedettek voltak az átadott pulykákkal.

Mivel magyarázható a siker, az önköltség csökkenés? Ismert tény, hogy az állatvilág is érzékenyen reagál a káros földsugárzásokra. A vízerek, Hartmann zónák állománycsökkentő(ek), mivel a zárt tartás nem adja meg a lehetőséget a nevelt állatok szabad helyváltoztatására. Az ivó-vízvezetékekben áramló LAPPIRAMIS által aktivált víz, több méter távolságban is (minden irányban) kifejti földsugárzásban eltérítő áldásos hatását. A káros földsugárzásban élő állatok fáradtabbak, idegesebbek, valamint agresszívabbak, kárt tesznek saját magukban és állattársaikban - bár ezt ásványi anyagok hiányával is magyarázzák nem beszélve a fertőzésekkel szembeni csökkent védekezőképességükről (a fertőzés veszély pedig fokozottan jelentkezik nagy tömegű egyedszám szűk élettérbe való szorításakor!). Az ilyen legyengült, gyakran „feldoppingolt”, agyon gyógyszerezett állatok tápanyag-hasznosítása is rosszabb. Az előzőekben említett 4-5%-os elhullás sajnos kifejezetten jó eredeménynek számít, mert sok helyen ennél jóval magasabb az elhullási ráta akár ennek a többszöröse is lehet!

A LAPPIRAMISsal aktivált víz növelt pH-ja, letisztult információtartalma stb. immunjavító hatású, nem véletlen, hogy az LP energiát adó LAPPIRAMIS gyógyászati segédeszköz.
Egy darab aktíváló egység bruttó ára „csak” 50.000,- Ft, de jelenleg bevezető akcióban br. 40.000,- Ft-ért még kapható. Teljesítménye 10 l/perc. Ez az összeg már legtöbb esetben egy nevelési ciklusban is megtérül, nem is beszélve a jobb súlygyarapodásról. Sertéseknél is hasonló eredményeket értünk el. Várjuk azok jelentkezését, akik más állatokkal is végeznének kísérleteket, saját hasznuk és állatállományuk jobb egészsége érdekében.
Eredményes volt a zöldborsó termelési kísérletünk is (lásd ehhez kapcsolódóan még az ábrákat a korábbi számokban). A magok aktiválása a LAPPIRA-MIS sima oldalán 48 órán után a borsó ültetvény legalább kétszeres termését eredményezte (előbb és gyorsabban) a kontroll vetéshez viszonyítva, szintén Forgó Ferenc úr kísérletében.ELÉRHETŐSÉGEINK:

PIPECON Csőkötéstechnika Szöv. (a termékek gyártója, forgalmazója)

H-2049. DIÓSD, Kőbányai út 10. Pf.: 17.

Tel/fax: (06-23) 381-681.

www.pipecon.hu e-mail:

pipecon@pipecon.hu

Gyógyító LAPPIRAMIS Alapítvány.(információ, tanácsadás, megrendelés)

H-2049. DIÓSD, Kőbányai út 10. Pf.: 17.

Tel: (23) 545-050. Fax: (23) 380-011.

www.extra.hu/lappiramis e-mail:

lappiramis@freemail.hu

Az alapítvány támogatható a következő bankszámlaszámon: 10700268-25246106-51100005.


Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

Alcide (MAS 100089)

Kukorica Cél: szemes Leírás:Hímvirágzása közepes. Az elsõrendû címerelágazások száma... Tovább

korrózióvédelem

mindazoknak az eljárásoknak az összessége, amelyekkel az atmoszferikus környezet, a... Tovább

Tovább a lexikonra