Így mentették meg ezt a kutyust

Így menekült meg Shrek, a kutya

Petra
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Elképesztő, hogy milyen állapotban volt ez a kutya, amikor rátaláltak! Valószínű, nem volt valami szép múltja a kutyusnak, ezért akadt is vele tennivaló, különösen azzal a másfél kiló kosszal, ami a bundájába ragadt.

Kutya

A furcsa kinézetű kutyusra, akit a képeken láthatunk, a kanadai Ontarioban bukkantak rá egy farmon. A kutya enyhén szólva rossz állapotban volt, talán még bántalmazták is, ezért nem nyújtott valami szép látványt. Valószínű, sárral összetapadt bundája miatt kapta meg a Shrek nevet. Amikor a házaspár rátalált erre a kutyára, azonnal kezükbe vették az ügyet és elejét vették a problémáknak. Elvitték az állatorvoshoz, ahol nekiláttak meggyógyítani a kutya sérüléseit. Viszont előtte valahogy meg kellett szabadítani a hatalmas, sáros bundától, amibe másfél kiló kosz volt beleragadva.

Kutya

Ahhoz, hogy a kutya sebeit kezelni lehessen, el kellett távolítani azt a sáros bundáját, viszont ez nem volt egyszerű művelet. Először is a kutyust el kellett kábítani, mivel nem volt olyan állapotban, hogy legyen türelme elviselni azt, ahogy leoperálják róla azt a hatalmas, sárral összeragadt bundát, majd kezeljék a sebeit. Így könnyebb lett a vele való munka, viszont elképesztő mennyiségű szőrt szedtek le a kutyáról. Majd ezek után a sebeivel kezdtek foglalkozni.

Kutya

Ez mind a kutyus bundája. Viszont miután megszabadították tőle, sokkal szebben festett, szinte rá se lehetett ismerni. Shrek egyébként kezdetben nagyon félénken viselkedett, ami nem is csoda. Viszont miután rendbe tették a sérüléseit, egész jól összebarátkozott az emberekkel és más kutyákkal is. A kutya sebei lassan, de biztosan gyógyultak be, ráadásul még egy új otthont is talált, ahova befogadták. A kutyus egész máshogy néz ki anélkül a hatalmas, sáros bunda nélkül, mintha kicserélték volna.

Kutya

Végül a történet pozitív véget ért és a kutya új életet kezdhet egy új környezetben, ahol biztos jobban fognak rá vigyázni és nem fogják hagyni, hogy másfél kiló kosz ragadjon bele a bundájába. Nagy szerencséje volt, hogy a házaspár rátalált és megmentette!

Forrás: boredpanda.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

Abelina (2R25)

Cukorrépa Cél: rizománia toleráns Leírás:Monogerm, diploid hibrid, a csíranövény nem... Tovább

PR37WOS (X0971 T)

Kukorica Cél: szemes Leírás:Hímvirágzása közepesen korai, a kalászkapelyva nem vagy nagyon... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok