Íme egy módszer, amivel tökéletes lesz a krumplid

Egy trükk, amit szinte senki sem ismer – Így főzd ezentúl a krumplit!

AN
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Ezt a trükköt nem sokan ismerik, én viszont már egy ideje csak így főzöm a krumplit, és sokkal finomabb, mint előtte, ajánlom mindenkinek, próbáld ki minél hamarabb!

Ezentúl te is így fogod főzni a krumplit!

Így főzd ezentúl a krumplit

Mindig is szerettem azokat a dolgokat, amik nem teljesen megszokottak, minden újdonságot szeretek kipróbálni. Van néhány olyan népi mesterfogás, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, a most következő is ilyen. Régen imádtam nagymamám krumpliját, és sajnos nem kérdeztem meg tőle, hogy mi a titka, miért annyira egyedi és miért annyira finom.

Amikor ráleltem erre a szuper trükkre, visszaköszönt a múlt, végre ismét olyan finom volt a krumpli, mint gyerekkoromban, egyszerűen imádtam! Azóta csak így főzöm a krumplit, a következő oldalon található trükköt mindenkinek ajánlom, lapozz egyet és próbáld ki te is minél hamarabb! 

Elkészítés

1. Tedd lábasba héjában a krumplit, önts rá annyi vizet, hogy épp ellepje.

2. Tégy a vizébe a són kívül egy kis cukrot is.

3. Ha megfőtt, öntsd le a vizet.

4. Pár percre tedd vissza a lángra a krumplival teli lábast.

5. Időnként rázogatva, szárítsd egyenletesen ki a krumplit.

Mesteri fogás, kis, egyszerű trükk, és a krumpli nagyságrendekkel lesz finomabb. Ne felejtsd el majd átadni a tudást a lányodnak vagy a menyednek!

Forrás

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

babeziózis (babesiosis)

véglények, a ->vörösvérsejtekben babéziák okozta betegség; Mo.-n a szm.ban, ritkábban... Tovább

kémhatás

vizes oldatok hidrogénion (H+), ill. oxóniumion (H30)+) és hidroxilion (OH) koncentrációjától... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek