notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy trükk, amit szinte senki sem ismer – Így főzd ezentúl a krumplit!

Kiszállító és termelő kereső
hirdetes

Egy trükk, amit szinte senki sem ismer – Így főzd ezentúl a krumplit!

Ezt a trükköt nem sokan ismerik, én viszont már egy ideje csak így főzöm a krumplit, és sokkal finomabb, mint előtte, ajánlom mindenkinek, próbáld ki minél hamarabb!

Ezentúl te is így fogod főzni a krumplit!

Mindig is szerettem azokat a dolgokat, amik nem teljesen megszokottak, minden újdonságot szeretek kipróbálni. Van néhány olyan népi mesterfogás, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, a most következő is ilyen. Régen imádtam nagymamám krumpliját, és sajnos nem kérdeztem meg tőle, hogy mi a titka, miért annyira egyedi és miért annyira finom.

Amikor ráleltem erre a szuper trükkre, visszaköszönt a múlt, végre ismét olyan finom volt a krumpli, mint gyerekkoromban, egyszerűen imádtam! Azóta csak így főzöm a krumplit, a következő oldalon található trükköt mindenkinek ajánlom, lapozz egyet és próbáld ki te is minél hamarabb! 

hirdetes
Ezentúl te is így fogod főzni a krumplit!

1. Tedd lábasba héjában a krumplit, önts rá annyi vizet, hogy épp ellepje.

2. Tégy a vizébe a són kívül egy kis cukrot is.

3. Ha megfőtt, öntsd le a vizet.

4. Pár percre tedd vissza a lángra a krumplival teli lábast.

5. Időnként rázogatva, szárítsd egyenletesen ki a krumplit.

Mesteri fogás, kis, egyszerű trükk, és a krumpli nagyságrendekkel lesz finomabb. Ne felejtsd el majd átadni a tudást a lányodnak vagy a menyednek!

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
487
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
4 579 089

talajmintavevő gép

a drótférgek, cserebogárpajorok és egyéb talajban levő kártevők elleni védekezéshez, a... Tovább

cérnatippan (Agrostis tenuis Sibth.)

a —>pázsitfüvek családjához tartozó, évelő, laza bokrú aljfű (—>fűfélék).... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek